![]() |
|
Registracia vymenaZdravim da sa registrovat vymena aj ked neviem prihlasovacie udaje?jedna sa o kartu jednej starsej pani a neviem kto jej robil prvotnu registraciu no teraz sa akosi enviem pohnut pri registracii karty vamena.dakujem |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: Registracia vymenaJa by som to riesil zo skylinkom este su tam,alebo posli im mail.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Registracia vymenajen pres aktivacni web. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Registracia vymenaŘešil bych to s prodejcem karty Výměna, protože ten možnost změny na servisním webu má. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Registracia vymenaA to registruješ pro ní nebo jsi od ní tu starou kartu koupil (dostal)? Jestli už je tvoje, tak ji ofoť, aby bylo vidět její číslo) a pošli na Skylink mail s touto přiloženou fotkou a požádej o přeregistraci staré karty na tebe a pak na webu Skylink provedeš registraci výmeny sám.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Registracia vymenaskusim to asi u predajcu...len sa bojim aby jej to zajtra nevypadlo lebo som jej to robil pred dvoma tyzdnami v sobotu...tak malo by to zajtra sice este ist..ale nie je to iste |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: Registracia vymenaZkus oslovit zdejsiho uzivatele s nickem letas, je to prodejce a ma aktivacni web. Ten by ti to preregistroval na SK. Ja muzu jen v CR. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Refresh CsLinkNechci zakládat nové vlákno... Mohl bych tady poprosit o refresh CsLink karty - 4295640152957 (přijímač Vantage X221).Ze slovenských programů mi jde pouze STV1 - zápis na kartě do 31.5.2012 a volná TA3, ostatní nejdou. Děkuji předem "dobré duši"... GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Registracia vymenaMáš to tam... |
malluk
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
wiking18Ahoj muzu ti jen poradit hnet tu kartu preregistruj na tu pani pokad nevi pristupove heslo na tu kartu a mohlo by bejt pozde pokad ten dotycnej je .... tak si na ni kartu uz vymnenil a pak ma pani smulu .Presne tak jsem dopadl ja pred lety jsem koupil na netu kartu a ted jsem chtel udelat vymnenu a mam smulu nepreregistroval jsem si ji na sebe a ten dotycnej si udelal vymnenu pac mnel na ni pristup na svou registraci .Vyjadreni skylinku :U karty č.2......... kterou chcete přeregistrovat byla provedena výměna 14.6.2011 takze jsem utrel a kartu vymnena je mne na prd takze jedine ze ji nekomu prodam nebo poslouzi jako skrabka :fuming: |
George1
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Registracia vymenaJa som pre istotu skoro všetkým mojím zákaznikom karty preregistroval na svoje adresy,aby k takýmto situáciam nedochádzalo.Mám tam síce zopár takýchto jedincov ,ale sú to ľudia,čo si zapatrošili prihlasovacie údaje,hoci som im ich vtedy pred rokmi poskytol.Ale aj tým sa snažím aj teraz pomôcť,keď chcú urobiť výmenu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |