![]() |
|
Sat Pony sekaní obrazu na hdtvProsím o radu,seká se mi obraz na hd programech sd to nedělá.Signál mám 100procentní |
huck
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Sat Pony sekaní obrazu na hdtv100-percentní signál nemá nikto a je jedno čo Ti ten zázrak ukazuje! |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Sat Pony sekaní obrazu na hdtvOptišrot Pony jsem měl kdysi taky a letěl jak namydlenej blesk. Větší šunt už je snad jenom Ariva :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Sat Pony sekaní obrazu na hdtvPony jsem vrátil za dva dny, sekání obrazu je dle mého způsobeno jen tím krámem... (mně to dělalo taky)Navíc mě nahrával pořady tak, že zvuk byl napřed :D + se zasekával. Celý přijímač je zábavný, dostal Skylink certifikaci a na stránkách skylinku ji nemá. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Sat Pony sekaní obrazu na hdtvA je to Rv :crying: Jediná rada vrátit a peníze na prkno!! |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Sat Pony sekaní obrazu na hdtv...svätá pravda koax z 8 ks mám v obehu ešte 2 a v jednej domácnosti, napodiv sú spokojní nehladiac na to ,že po druhom dni sa poruchal DO na jednom a po mesiaci na druhom boxe :dead: moja rada nebrať a čo najskôr pokaziť a vrátiť ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
![]() |