![]() |
|
SRG SSR Swiss: CCW konštanty - nedržia nejak dlho?Skúšal niekto, resp. je nádej, že budú držať ešte?Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: SRG SSR Swiss: CCW konštanty - nedržia nej...no včera sa mi rozbila kryštáľová guľa.. Nebyť tejto nepríjemnej udalosti dnes by som Ti vedel s presnosťou stotiny sekundy predpovedať dokedy vydržia.Zatiaľ na 100% viem len, že človek čo položí takúto otázku má IQ húpacieho koníka Rv |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: SRG SSR Swiss: CCW konštanty - nedržia nej...Si vedľa, neosočuj, otázka je namieste, lebo boli na 13°E CCWčky, ktoré držali aj mesiac. Keď nemáš čo povedať, tak nepovedz nič. Toto nie je kabaret.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
SRG SSR SwissVčera som do Edision argus mini nahodil cez USB kluče a funguje to pred chvílou som sa pozeral stále to išlo.Len nie je na tom čo pozerat.. |
Stupava8
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@zmarianty pako, ked Ti tak musim povedat !! CCW je porucha kodera - miesto dynamickych, cize meniacich control wordov posiela stale tie iste .. a vydrzia dovtedy kym si to nevsimne technik, pripadne sa sam koder neresetne.. takze tvoja otazka o trvacnosti naozaj nebola na mieste.. Nikto nevie dokedy to bude zasekniute !!Byt tebou idem vykydat hnoj spod kravky a venujem sa domacim pracam, lebo ako tak citam tvoje starsie prispevky jedina vec co ti moze ist od ruky je ta co som popisoval vyssie |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
@medikAko som hovoril, žiadna pridaná hodnota, iba hanobenie a zbytočné blabotanie v tvojich príspevkoch. Skús sa chovať aspoň trošku ľudsky, inak ťa vyhodia onedlho z fóra.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@Stupava8Sú to dosť zaujímavé kanály s atraktívnym programom. K nemeckým kanálom by bodli SF1 a SFzwei ako doplnok. R^Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: SRG SSR Swiss: CCW konštanty - nedržia nej...neviem o čom píšeš,ale všetky spominané TV tam vysielajú už roky a teraz sa chystá HD" vysielanie........ R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
hmm...Víte někdo něco o tom, jak je generátor na CW udělaný? Mohl by to být software, ale já myslím, že je to především hardwarová věc. Aspoň v téhle branži je to pravděpodobnější. No ale nějaký zamrznutelný firmware v tom poběží, to je jisté. Tak dejme tomu, že to teda zamrznout může.Jinak se mi ale taky zdá být dlouhodobé CW (tj. CCW) divné. Vždyť není problém hlídat, jestli opravdu dochází ke změně klíčů v daných intervalech a když ne, tak resetnout generátor nebo aspoň okamžitě upozornit obsluhu. Jedině by to byl fakt kus železa a když by se pokazil, tak by se muselo chvíli vydržet, než to někdo fyzicky vymění. No ale že by to trvalo měsíce? To se mi moc nezdá. A proč by neměli nějakou zálohu? Že jede daný kanál na CCW jde poznat na straně příjmu i bez rozšifrování, a zařízení v ceně levného HD přijímače je schopné takové kanály hledat automaticky a rychle. No a jak se nějaký takový kanál objeví, tak je možné klíč bleskově zjistit pomocí ofiko karty. Hmm, spíš mi měsíční CCW přijde jako jedna z variant promoakce... :) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
![]() |