![]() |
|
Current Maturity Rating:Parental GuidingMôže mi prosím Vás niekto poradiť so Skylink kartou, kde nastala táto situácia: mám v univerzálnej čítačke v prijímači (Opticum HD X403p) vloženú kartu cez menu (9339) na prijímači som zistil,že: Current Maturity Rating:Parental Guiding, skúšal som pin code, aby som odblokoval rodičovskú kontrolu a stalo sa to, že som to dokecal, :scared: (Maximum number of pin code Has been Exceeded), nevie niekto náhodou pomôcť to napraviť, viem že pincode som nevdel a kontaktu na servis by som sa rád vyho, lebo tam niekedy sa dovolať je asi trest smrti takto to aj dopadlo, ďakujem Vám vopred. |
solimk4
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Skylink kartaMôže mi prosím Vás niekto poradiť so Skylink kartou, kde nastala táto situácia: mám v univerzálnej čítačke v prijímači (Opticum HD X403p) vloženú kartu cez menu (9339) na prijímači som zistil,že: Current Maturity Rating:Parental Guiding, skúšal som pin code, aby som odblokoval rodičovskú kontrolu a stalo sa to, že som to dokecal, :scared: (Maximum number of pin code Has been Exceeded), nevie niekto náhodou pomôcť to napraviť, viem že pincode som nevdel a kontaktu na servis by som sa rád vyho, lebo tam niekedy sa dovolať je asi trest smrti takto to aj dopadlo, ďakujem Vám vopred. |
solimk4
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |