Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Optibox Extra HDMI PVR READY -problem s titulkami

Mam Optibox Extra HDMI PVR READY, firmware 1.18.04. Keď nahrávam z National Geographics a z National Geographics Wild program, ktorý vysiela v anglickom jazyku s českými titulkami na USB kľúč, a potom z klúča prehrám na počítači, napríklad cez program media player classic - Home cinema, tak tie české titulky nedokážem zobrazit na obrazovke. Video súbor ma koncovku TS, a obsahuje tri zvukové stopy: dve anglické a jednu maďarskú. Pokial ten súbor chcem upravit v programe VideoReDo TVSuite v4 - čiže zostrihať nepotrebné reklamy a následne uložiť ako súbor z koncoukou mpg, tak tie titulky tam tiez nebudú. VideoReDo TVSuite v4 je dobrý program na presnú editáciu(frame acurate)aj videa s koncovkou ts. Poradte mi niekto prosím, akým programom treba editovat tento subor, aby sa zachovali titulky vrámci video stopy aj po editacii a konverzii videa, alebo aby sa dali titulky uložiť do samostatneho súboru a ďalej ich editovať. Za ochotu mi poradiť Vám vopred ďakujem.

ireneus
Registrace: 2/2012
informaceToto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat.

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra