![]() |
|
AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?prosim vas o radu ktoru tv kupit z tychto samsungov. http://www.mall.sk/porovnanie/?vids=477042,477055,477040,477053vzdialenost od tv ku gacu mam 4,2 m. prosim poradte mi. Dakujem Vam |
braid
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 102 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?na taku vzdialenost su to male uhlopriecky, ale ked tak vyber z tych 46-palcovychDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?116 cm je aj dosť málo. to by chcelo viac. nechceš si to rozmyslieť ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?myslim ze 116 staci lebo potom mi puknu oci. len prosim vas poradte ci tie samsungi su dobre alebo mam vybrat radsej nieco ine. na samsungoch sa mi paci ten smart hub. ta 5500 vyzera byt v poho celkom. |
braid
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?tak keď už si si vybral ,tak načo sa pýtaš ? a oči ti puknú aj tak ,lebo si budeš namáhať zrak.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?116cm je na tu vzdalenost opravdu malo. 46ka by byla akorat pokud bys byl tak o metr blize. Osobne bych vzal trochu neco lepsiho, co ma alespon zabudovane WIFI, bud 7kovou nebo 8kovou radu nebo alespon neco vyssiho z 6kove. 6750 treba. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?gauč posunies lahko ale na tu telku sa budes divať dlhsie , možem sa spytat prečo chces samsung ? okrem toho že su najlacnejsie ?hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?samsung preto lebo sa mi paci smart hub co ma. panasonic co ma viera cast sa mi moc nepaci. ale neviem moc sa do toho nevyznam preto sa pytam ze v pomere kvalita a cena nejaka dobra ledka a samsung 5500 preto lebo cenovo este to je v pohode na 6000 a viac uz nemam peniaze :) ale dik za rady pani. |
braid
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?treba si uvedomit naco sa clovek pozera najcastejsie ak je to skylink alebo satelit tak ked 3x do roka vyuzijes bub/cast je to hovadina a tie nety v telke su obrovska hovadina tiez archiv 36Op kukat na tom sa ani neda (ak nemas opticky net) vtedy mozes aj 720p ale starsie videa to nemaju, ale ja by som radsej volil kvalitu a tou urcite nie je znacka samsung .... ale ako sa hovori aj favorit sa vie vydariť :8)hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?treba si uvedomit naco sa clovek pozera najcastejsie ak je to skylink alebo satelit tak ked 3x do roka vyuzijes bub/cast je to hovadina a tie nety v telke su obrovska hovadina tiez archiv 36Op kukat na tom sa ani neda (ak nemas opticky net) vtedy mozes aj 720p ale starsie videa to nemaju, ale ja by som radsej volil kvalitu a tou urcite nie je znacka samsung .... ale ako sa hovori aj favorit sa vie vydariť :8)hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?pozri tuhttp://www.alza.cz/46-sony-bravia-kdl-46ex720baep-d230597.htm hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?Tak ja myslim, ze telka je hodne veci individualniho posouzeni a preferenci. Me se treba obraz vyssich Samsungu (D7000, D8000) zda perfektni a kdyz je v obchode vedle sto jinych televizi, tak mi vsechny ostatni prijdou vyblite a bezbarve a bez kontrastu. Jinemu se zase libi uplne jine znacky a Samsungy se mu zdaji otresne. Nemyslim, ze v pripade televizi, lze takto generalizovat. Kazdy ma jine oko a jine preference. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
samšund nikdy,ani do garáže R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?Aj ja si myslim kazdy ma svoje oko taky jsem kupoval v planeu samsung 5500 led a jsem spokojny nezere to moc obraz krasny nam to staci bohate mneli tam pustene telky ale ty obrazy u nekterych se mne vubec nelibili a hd jde nadherne. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?ja by som bral aj toto http://www.techbox.sk/tv-video/c1181/lg-lex9-najvacsia-3d-led-tv-na-svete.htmlvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
problémje vtom,že samšunty mají největší mediální masáž,na prodejně jich je nejvíce a nejvíce se na prodejně líbí,někdy se koukněte čím je krmí,většinou přes Hdmi,v nouzi komponent,ostatní značky jsou obrazově nenastaveny,není vyjímkou připojení přes UHF,proto jsou na prodejně tak zásadní rozdíly v obraze,čeho je nejvíce na skladě,nebo je na tom největší zisk,to se řádně připojí ,nakrmí HD a pak to jde na odbyt R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?Ani jednu, kup si plazmu a neuděláš chybu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
ZA 850 EUR AKU A PRECO ?No keby ste si mali kupit LEDku do 800 eur. tak aku si kupite a preco. dik moc za ochotu. |
braid
![]() |
|
to záležína co to budeš používat,na sledování pohyblivých obrazů,nebo na hry,fotky,internet atd R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTam kde to krmí HD a poctivě všechny Tv tak je to solidní prodejce, v hyper elektro márketech kde do 60-8O ks. Tv : LCD, plazma, LED, OLDE z bluray, tak jdou všechny skoro stejně, bez rozdílu velikosti a když se to hejbe tak nic nepoznáš. Jen na začátku promo smyček se musí koukat na barvy a ostrost písmen. Co máš pro zajímavost doma Ty - dík za info. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
každýšunt na signálu z BD je prodejný,rána přijde až doma na DVB-T,nebo scartem propojený SD sat,to je pokoukáníčko R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?No jasně a mě se prodavači přiznali, že jim do obchodu choděj kupci TV vyčítat, že jim to doma tak nechodí, jako u nich v obchodě. Kdo zná a umí tak tam nechodí naříkat !! :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?pories si toto Samsung Ue 55 D8000 a mas pokoj. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
prototaky občas jezdím nakupovat se zákazníkem,ty kydy co podavači cpou lidem,to je tedy úroveň,lidi z pracáku,rychlé školení a hybaj prodávat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?A znáš obchod kde mají jen plazmy?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535plazma,žádného obchodníka neuživí,největší marže jsou na LCD a LED,proto to cpou horem dolem a třeba v datartu plazmy připojeny přes UHF,dobrá obchodní strategie,to se pak na plazmy v obchodě fluše a prodejnost klesá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
![]() |