Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?

prosim vas o radu ktoru tv kupit z tychto samsungov. http://www.mall.sk/porovnanie/?vids=477042,477055,477040,477053

vzdialenost od tv ku gacu mam 4,2 m. prosim poradte mi. Dakujem Vam

braid
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AKU TV KUPIT Z TYCHTO ?

A můžeš mi vysvětlit co má technologie společného s marží?

Začínám mít totiž pocit, že na horší rohlík je vyšší marže než na ten chutnější. Není to nějaké divné?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

jen tobě rád vysvětlím,výrobní technologie plazmy je dost náročná,proto ji s úspěchem vyrábí pouze několik firem,naopak LCD a LED vyrábí každý d.e.b.i.l co dříve vyráběl digitálky,ještě něco? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Tak do čo ho čumíš Ty na to si ešte neodpovedal že je to len monitor aj to Crt,mám pravdu?

puder
Registrace: 5/2008

http://home.zcu.cz/~paitlova/druha.Html

pierrepetr

puder

ano máš pravdu,na statické obrazy byla vyvinuta právě technologie LCD,proto se hojně využívá u monitorů,což je naprosto v pořádku,potom si z toho udělali kšeft,přidali TV tuner a už to frčí R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tomik535

"na horší rohlík je vyšší marže než na ten chutnější"
to je otázka chuti,nemyslíš? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Do Samsungu bych asi nešel, jinak Full HD, HDMI s funkcí ARC, výstup na sluchátka, DLNA, USB, možnost FW/upgrade přes DVB/T nebo USB. Internetový funkce bych nechal na solidním BD, kterej má full prohlížeč a driver na kameru /Skype/. A pozor na spotřebu.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

pokud chceš dražší telku tak já bych počkal na modely 2012 do března/dubna (Samsung), jestli už budou mít DVB-T2 tunery (pokud chcete HD pozemní vysílání, tak se bez toho neobejdete) a také mají mít lepší Smarthub a desku...

v tu chvíli jednak padnou ceny "D" modelů a druhak bude nová technologie a lepší smart hub, záleží, jak moc spěcháš... já osobně bych teď koupil něco levného za 13000 (37, 40" UExxD6000)co bych později přesunul do ložnice/kuchyně...

Hollys
Registrace: 3/2009

nebo

do popelnice R^ :laughing: R^

pierrepetr

:) petře, ale to přece říkáš ty. Na náročnější technologii a lepší obraz je nižší marže. Proč?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Morous

To je otazka, zda cekat na nove modely. Letos moc nic zavratneho neprinesou. DVB-T2 je v ceskych podminkach zatim zcela zbytecne a tady ma stejne kazdy Skylink, takze DVB-T nepouziva. A ted se daji koupit top 2011 modely za opravdu dobre ceny.

Mikek
Registrace: 7/2011

Kazdy ma Skylink? hmm tak ty mas nejake skreslene informacie, milion zakaznikov v Skylinku, je kazdy clovek v Cesku.. :))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Myslel jsem na tomto foru. :)

Mikek

Ja pouzivam DVB-T na telke, aj ked mam DVB-S2 :) ked nieco nahravam na satelitnom prijmaci, pozeram DVB-T :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Kupovat telku s další výbavou jako je TVB-T2 nebo Sat jsou vyhozený peníze. Telku chápej jako lepší monitor, odtatní přístroje nakupluješ do Av recieveru a v případě poruchy nebo modernizace řešíš jenom konkretní kus.
To ARC jak jsem psal nahoře je dost podstatný, taky DVB-C.. Jinak já osobně bych si počkal na SONKU s Androidem. ad..... Samsung to je asi jako klobása za 10,- ,Hnůj-daj I-10, a podobné zajímavosti. Nedávno jsem si nechal pro kamoše pustit DK Samsung za 16 litrů a málem to se mnou seklo. Ale to je jenom můj osobní názor.

Morous

Morous

No je pravda, ze all-in-one zarizeni byly vzdy spatne, nicmene pote, co jsem vyhodil 4 zarizeni, 4 ovladace a zmet kabelu a nahradil je jednou televizi a jednim ovladacem bych uz nic jineho nechtel. Ano, stoji to vice, ale ne zase o tolik a je to 100x pohodlnejsi a o designu nemluve. Jedna televize je opravdu hezci nez vez z vetsinou hnusnych krabicek propojenych zmeti kabelu. Nevyhoda, pokazi se jedno, vyhodis vsechno, sice zustava, ale pri dnesnim kratkem zivotnim cyklu elektroniky, je to stejne bezpredmetne.

Mikek

Kto tvrdi, ze Samsung je srot tak je but zaujaty alebo neznaly, pripadne oboje. Samsung od zaciatku patril co sa tyka LCD technologie k svetovej spicke. Napr. Sony si cele know-how a zo zaciatku aj techniku zariadilo od neho.

radolaco
Registrace: 2/2010

Ahoj! JA som tiež dlho vyberal telku. Postupne s tým ako som blúdil po nete sa zvyšovali požiadavky a vybral som toto:
http://www.mall.sk/led-televizory-satelit/lg-42lv375s

Maximálna spokojnosť 42 palcov zo 4-roch metrov je akurát, dlna perfektné, obraz parádny... Svokor teraz kúpil samsunga UE40D5000 a aspoň čo sa týka počtu rôznych formátov, ktoré dokáže prehrať je o dosť slabšia... Obraz je o trošička horší, ale možno by sa dal lepšie nastaviť... Kto vie... A zvuk pri oboch nič moc ale LG sa mi zdá menej plechová...

zzzs11
Registrace: 11/2010

udělěj to jako já...

mrkni na nějaké srovnávací testy, je jich na netu dost a vykašli se na to, co Ti kdejakej "odborník" na telky řekne, a už vůbec se neřid doporučením prodavače...a nepomůže Ti ani hláška typu: "když tak to přivezte zpátky a já Vám dám jinou nebo peníze" - budeš lítat s telkama jako trotl a stejně si nevybereš...a nespokojený budeš téměř stále s něčím... z trabanta nikdy neuděláš mercedes, ani když ho budeš krmit Hdmi a optikou... ;)

Dadycool
Registrace: 1/2012

Tak uz vieme co mate doma teraz si mozes vybrat.......Samsung nech si ho kupi kto chce,mna vytocili tym ze zaplavili trh takym sposobom,ze kvoli malej zmene niecoho nepodstatneho uz bol novy model.Nekoncepcne rozvfrckali produkty na tolko modelov,ze ani predavaci nevedia aky je rozdiel medzi 2 telkami samsung vedla seba.To bol stav pred rokom odvtedy ma samsung nazaujima.Nemienim lustit ich chaos.
Navyse ked predavac pridal ze samsung sa kupuje na kila nie na kusy.. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

http://www.youtube.com/watch?v=BS5Q_FI31Uw :8) R^

fsat
Registrace: 2/2006

Ako tu citam, tak vela cosi vravia "odbornici" zhadzuju samsung. Preslo mi cez ruky vela znaciek ale co sa tyka samsungu rady 8, tak vsetky ostatne znacky si shit. Panasonic som mal 2x, + Lg a este Philips, vzivote uz by som ich nekupil, co v pripade samsungu by som to urobil znova arad.

Luk
Registrace: 3/2006

LCD Sharp /plazma Panasonic...

kuldan
Registrace: 11/2006

Samsung

řada 8 je opravdu lepší po obrazové stránce než Philips řada 9?No tak to už musí být opravdu něco super nevídaného ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Radolaco
Nerad to píšu, ale trochu si mě pobavil. Napiš ještě kam na ty rozumy chodíš

Morous
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71

Zpět Zpět na předchozí stránku