Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TVP z astry

Dobrý den! Pánové nevíte někdo jak to vypadá z polským paketem na astře 19,2E. Byly takové vlaštovky že by měl být volně přístupný. No prozatím nic, jo na TVP HD jde zvuk.Dík za každé info. :8)

spetique
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TVP z astry

Kde ty lonské sněhy jsou

Stopnuto, transpoder pouze pro kabelové a satelitní operátory.Dokonce se dá koupit i modul NDS

http://www.hollex.pl/moduly-ci-cams/1957-modul-nds-videoguard-cam-dla-tvp

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Téma: TVP z astry (# 28

Umne jdou TVP info,history,kultura,polonia bez problému jak na sd tak na hd přijmači. ;) R^

krakatit
Registrace: 8/2011

TVP z astry

Jasně Polonia,kultura,historia a info šlape, myslel jsem na TVP1 TVP2 event. TVP HD.No nic, mam takový dojem že digitalizace v polsku to jeden velký průser... :((

spetique

pises ako aby to bolo na slovensku lepsie :-DD

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

TVP DVB-t

Má někdo skušenost z polskými multiplexy oblast těšínsko,frýdecko....myslím že to je 62 kanál Skrzyczne. :8)

spetique

No nevím ale jsem asi 70km západně od žiliny a chytám pozemně v DVB-t všechny slovenské programy R^ :8)

spetique

TVP DVB-t

A od kdy šlatvp 1,2 volně tož bylo dávno
Jinak jsem 30km jiho západně od Ostravy a chytam docela slušně DVB T mux 2 Katowice 49kanál POLSAT POLSAT SPORT PULS adalši4kanály

krakatit

TVP DVB-t

V Staříči okr. Frýdek-Místek multiplex TVP kanál 62,multiplex polsat k. 38. Bez problému.

Jura 22
Registrace: 9/2007

Jura 22

Mužete mi zaslat Vaš meil na nefranta@seznam.cz potřeboval bych informace ohledně DVB-t bydlim 5km od Stařiče,děkuji.

duchodce
Registrace: 11/2006

TVP DVB-t

DVB T v POLSKU ješiřeno v mpeg 4 což unas maloktera televize nebo septobox má tak vám to najde akorat audio. :((

krakatit

Novější televize bych naopak tipoval téměř všechny.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

TVP z astry

A EY SI MYSLIŠ ŽE KAŽDY MÁ NOVOU TV TAK TO JSI NAJIVKA TOMIKU

krakatit

Myslíš, že mám na mysli tvou skleněnou baňku? Mám na mysli ploché tv, kupované např. v posl. dvou letech, trdlo.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Kdo bydlí v přihraničí a má zájem o DVB-T PL se už vybaví patřičným zařízení , kdo si před koupi nezjistí parametry vysílání a koupi stroj z DVB-T mpeg2 je b.l.b.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

TV DVB-t

Pokud by mi to nehrálo i s obrazem, tak o tom nepíšu. Signál je šířen v formátu mpg4.

Jura 22
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra