Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Golden Media UNI-BOX 9060 nenaladí některé TP

Soused si pořídil Golden Media UNI-BOX 9060 + monoblok na 19,2+23,5 ať dělám co dělám nedaří se mi naladit některé TP na 19,2, přijimač vytrvale hlásí, že nas TP nic nevysílá. Paralola nmastavena správně, opěřeno na mém přijímači.
Přiznám se, že mi menu ladění satelitů u Goldea příjde takové divné, není kde nastavit S/S2, ani FEC, obojí asi bude automatické, ale čet ví.
Prozradíte jak donutit tento stroj naladit "všechny" TP na obou pozicích?
Dal jsem tovární nastavení, nastavil u satelitů přepínače 1/2 a 2/2 dám ladit a spousta věcí na 19.2 se nanaladí, například Eurosport, Pro7,RTL atd.

wivern
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Golden Media UNI-BOX 9060 nenaladí některé...

A co upravit seznam tp popř. ruční ladění.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

mal som ten isty problem, prijimac mi opravili v ramci zaruky, samozrejme najprv je potrebne preverit ci to ladite spravne, len som chcel povedat ze takato porucha u GM existuje

milan69
Registrace: 12/2008

Myslím, že ladim dobře, respektive vyzkoušel jsem vše co mě napadlo, ale myslet znamená h...o vědět.
Jaky je "spravny postup", u 9060 funguje blind ladění, tuším bílé tlačítko na dálkovém?

wivern
Registrace: 10/2009

Skontroluj aj nadastavenie lokálnej frekvencie LNB.Dať skénovať pri zapnutej sieti a keď je mašina dobrá,tak Ti musí všetko naladiť.Vždy mi to naladilo pri každom satelitnom prijimači.Od starých 5 a viac ročných po súčasné nové.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

biele tlacitko je blind ladenie, tam vlastne ani nie je co velmi nastavit, akurat ma napada LNB, tam su asi tri moznosti

milan69
Registrace: 12/2008

no ja si myslim ze Goldeny ladi uplne stejne jako fergusony ,argusy atd . Tady je chyba vyslovene mezi zidli a tV , ne u prijimace.

maly mike
Registrace: 5/2006

U goldena se piloty ani fec nenastavuje ,vše auto.Takže doplnit maximálně frekvence ručně a pokud je tam poslední sw 1.41 tak to naladí vše.

Fanyn
Registrace: 11/2007

A hlavně dobře nastavena anténa a v menu satelitu nastaveno lnb univerzal.Problém je mezi ovladačem a židlí.Práce max. na 5 minut...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra