![]() |
|
Skylink: Kvalita JimJamŘada diváků si stěžovala na technickou kvalitu vysílání programu JimJam na nové frekvenci 12,070 GHz. Podle sdělení zástupců provozovatele platformy došlo k vyřešení problému se zvukem JimJam. Nyní by mělo být všechno v pořádku.Pokud po přeladění někdo zaregistroval ještě jiný problém, může jej napsat do tohoto vlákna. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJamKvalita SD programů mě nijak zvlášť netrápí, snad vše směřuje k tomu, aby byla SD nabídka překlopena do Mpeg4 a zvýšena, popř. minimálně zachována kvalita HD nabídky s jejím dalším rozšiřováním.Kdyby se dalo SD ze dne na den jednoduše vypnout, kapacity by bylo dost.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJamTak tak Tomíku.Mě stačí když začne vysílat v HD Eurosport 2 a Sport TV.Potom si budu předplácet HD+ a HBO HD.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJamNemám nic proti vysílání SD pořadů v MPEG-4. Ale na druhou stranu bych raději přijímal kvalitně odvysílané SD programy, než průměrně odvysílané HD.Když mi ještě šlo promo, tak třeba UnitelClasic, to byla radost se na to podívat. Zatímco třeba Eurosport HD není žádná super sláva. A co mne nejvíce zaujalo, že mnohé německé SD programy na mne dělaly subjektivně velmi podobný dojem, jako některé Skylink HD. A možná je na vině moje počáteční opojení digitálním obrazem. Ale během asi 5-ti měsíců, kdy jsem měl možnost sledovat promo na různých kartách, se mi subjektivně zdá, že šla kvalita VŠECH (SD i HD) programů znatelně dolů. Jenom to u těch HD tolik nebije do očí. Zrovna včera mi technik Skylinku vysvětloval, že pokud mají zdroj s datovým tokem 5Mb, tak už s tím nic k lepšímu nenadělají i kdyby tomu dali tok 50Mb. Skoro mi to připadlo, že ani ve Skylinku neví - nechtějí vědět - že datový tok mnoha jejich SD pořadů se pohybuje kolem 2Mb... |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJamtak tak Kolbiš. a vraj maju kapacity dost..volnej..no asi maju ked skrtia datovy to na hranicu znesitelnosti..ale pridavat dalsie machule..v tom ja nevidim efekt ale skylink a nekriticki abonenti asi ano,..kazdopadne ja tu mazanicu predplacat nebudem kym sa na to nebude dat pozerat. howghskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJamTady jsem dal kopii obrazovky z Linowsat-u. Datový tok TP 11895 za včerejšek....http://www.rkolbabek.com/kvalita.jpg |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJampokiaľ maju tendenciu stať sa jednotkou na slovenskom a českom trhu(asi kvôli tomu to kupili,či nie?),niečo s tým určite urobia,len toho času je málo,možno ak by sme do toho trochu videli,neboli sme na nich taký-kedy už niečo s tým urobia...suhlas Tomík 535,treba im veriť že to chcu,je tu u nás niečo lepšie-teraz? |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
statistika bitrate programů 12070,11876,11895http://www.ulozto.cz/xczSVTD/prehled-stavu-ts-nove-sestavenych-tp-skylinku-po-dobu-30-minut-zipSledujte rozsah datových toků u jednotlivých programů... Pro zajímavost toto samé někdy udělam na Intelsatu u DigiTV a na Thoru u FreeSAT, myslim, že to nebude o moc horší. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJamhttp://uloz.to/xFVmmBv/prehled-stavu-ts-nove-sestavenych-tp-skylinku-po-dobu-30-minut-zipheslo: bitrate On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJamdiky za tie streamy klipy..ako dokaz je to dobre...ze si z nas SL robi (nevhodné slovo)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenJá to vím už pár roků zpět, ale tohle je opravdu hodně drsný. Aby ve stremu byli programy v MPEG2 s datovým tokem pod 2mbps, to je hodně hustý. Kdo by to řekl před šesti lety, že to takto dopadne, co? ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Skylink: Kvalita JimJamtoto je uz asi trend...ohodnotili si abonenta a prisli na to ze sme 1. vacsinou neplatici ...ludia ktori chcu usetrit a spokoja sa aj s nekvalitou hlavne ze je to lacno2. blbci vyber si co je spravne : :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |