Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Probmlém se skylinkem

Zdarec, koupil jsem si před měsícem kartu skylink, irdeto. Vložil jsem jí do přijímače, a všechno jelo v pohodě, bez problémů. Po 20 dnech mi obraz zčernal, a napsalo mi to, program kódován. Kartu jsem tedy zaregistroval, ale vůbec to nepomohlo, stále se mi zobrazuje program kódován. Přijímač mám Dreamsky 7000. Firmware verze 2.60.
Co s tím? :O Díky

nevim.. :/

sawe
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Probmlém se skylinkem

kup si poriadny prijimac

medik
Registrace: 11/2011

Nebo se může obrátit na svýho prodejce, kterýmu dal vydělat!

Pitomec
Registrace: 9/2011

zkoušel jsi refresh? pokud nejde vyndej kartu a dej do jiného přjímače a pošli znovu

Dukan
Registrace: 11/2009

bez urážky, keď si niekto nevie rady s triviálnym problémom je najlepšie si kúpiť niečo s linuxom.
Tu mal byť nadpis namiesto problém so skylinkom "problém medzi DO a kreslom".

Dagy2
Registrace: 11/2010

Pitomec

ty koukám nemůžeš vydejchat, že všichni nenakupujou u tebe Rv :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@eemil

kamarade to nie je o tom kde kto nakupuje ale co nakupuje. Dreamsky nakupovali onanisti, lebo tam v zaciatkoch islo p-cko na share .. terazky mu preto ide péčko na skylinku - p*ča na celu obrazovku .. :laughing:

medik
Registrace: 11/2011

Ja som kartu registroval na 19. deň po vložení do prijímača,/malo by sa do 20 dní/ . Ak Ti však tá registrácia prebehla v pohode, tak by to malo ísť. Skús ten refresh karty na stránke Sky linku.

bystrik
Registrace: 10/2010

medik

ved tak coze uz ma vidiet na Valentina?? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

eemil: U mě ani nikdo nakupovat nemůže, protože nic neprodávám :)))

Pitomec

"Po 20 dnech mi obraz zčernal" !!! Automatická blokace karty - je mrtvá. Rv Nebyla do 20 dnů u Skylinku zaregistrovaná - nečteš podníky o provozu přístup. karty - tvoje chyba.

CES
Registrace: 4/2007

Pitomec

Je dobře že nic neprodáváš a navíc uděláš nejlíp,když se ještě k tomu vůbec nebudeš vyjadřovat.

Pepa 3

Kup si certifikovany primac,a si bez problemu.

jozef84
Registrace: 2/2011

CES nemáš pravdu proste mu na tú kartu v tom prijímači neprídu zápisy,to je jedno či po 20 dnch alebo 30 ked má sat na irdeto tak to čítačka pustí!

puder
Registrace: 5/2008

No to by som ani netvrdil,tie certifikované majú radu ďalších problémov.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

puder

Ano, to je druhá možnost,ale jak sawe píše - po 20 dnech,...atd., "se vypla". Ale na 100% to netvrdím. R^

CES

Koupí

certifikovaného přijímače mu s největší pravděpodobností problémy teprve začnou. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

2CES

Karta se "vypne" tím, že po 20 dnech přestanou platit zápisy, které se tam aktivují při prvním vložení do přijímače. Pak je úplně jedno, kdy tu kartu zaregistruješ. Skylink nemůže tu kartu nijak blokovat, protože nemá informaci, kdy byla do přístroje vložena.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

CES ja som tiež až po 20 dnoch aktivoval kartu ktorá sa ako píše sawe vypla,a zápisy do 2 minút naskočili.

puder
Registrace: 5/2008

vždy to pozerám až do tmy.
Ale nemám problém aby mi zápis prešiel v okamihu kliknutia na refresh zrejme na rozdiel od toho slávneho krámu.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Kolegové nechám se od Vás poučit, jsem registroval 4. TaT karty, ale nikdy ne do vypnutí. Co teda tu kartu po "20 dnech vypne" ? Jen info : mám informace,že Irdeto karty bez registrace jeli i 6. týdnů. R^

CES

možno ma zpnutý blok na prijímači :8)

mirop
Registrace: 2/2008

2CES

Vždyť už jsem to psal. Kartu nic nevypne. Jen prostě datumově vyprší oprávnění, která jsou na kartě aktivována vložením do přístroje, resp. jeho prvním zapnutím po vložení. Tato oprávnění nemají nic společného se zasíláním oprávnění ze Skylinku při běžném provozu po registraci karty.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Kartu lze registrovat kdykoli i po uplynutí 20ti denní lhůty a vždy naběhne během pár minut.

sirda
Registrace: 11/2006

Prestante sirit bludy o tom, ze vsechny tzv.certifikovane prijimace jsou sroty a ze jim problemy teprve nastanou, az si ho koupi.
Jasne, jsou mezi nimi sroty, jsou lepsi co horsi ale vyber je dost velky a vybrat se da. Pro naprostou vetsinu beznych divaku je to idealni volba.
Vzdy, az na kratke obdobi jsem prodaval a montoval prijimace z 95procent s certifikovanym cryptoworksem a nikdy zadne zasadni problemy, co by nesly vyresitnebyly. A to nebyla dostupna moznost refreshu ! Stejne tak nyni davam zase primarne prijimace certifikovane a zadne zasadni problemy za posledni vic jak rok take nejsou.
Nejvetsim slapnutim do sr.cek byl ferguson (imrvere problemy se zapisy na kartu), nastesti do obehu slo jen pak kusu a Technisat (totalane na ho.vno servis). Kdyz nebyly slusne prijimace s cryptoworksem, daval jsem cca 2 roky unictecky, ale mel jsem stesti na znacku a podporu, dodnes jedou a nekazi se. Ale dnes opet prijimace certifikovane a je klid.

J a
Registrace: 7/2005

Pepa 3: To budu samozřejmě pořád. A bacha ať ti vzteky nepraskne žilka v hlavě :)))

Pitomec
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra