Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi Sport sebral Nově angl.ligu. A chce i českou

http://aktualne.centrum.cz/sportplus/fotbal/domaci/clanek.phtml?id=733176

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

ralw

já zase napíši toto:na bohemce ti "taky fanouškové"házeli pod nohy petardy a za krk ti lítal"studený oheň" ze světlic, na Strahově tam zase lítali z horního patra kusy utrhaných lavic.A nechtěj psát co to bylo za "rádoby fanoušky" protože by tady asi vznikla válka,takoví to (nevhodné slovo)i jezdí vlakem vše zničí a o střízlivosti se dá polemizovat, stačí se podívat kolik "unavených fanoušků je vyhozeno s přepravy v Pardubicích, Kolíně. Na slávii třeba ti (nevhodné slovo)i po divácích hazeli pivem a bylo jim jedno jestli jsou tam děti.A děti mám starší než ty a vnoučata bych tam v této době nevzal.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE: Digi Sport sebral Nově angl.ligu. A chce i...

petr33-asi chodím na jiný fotbal než ty :O .Vlakem na výjezdy jezdím taky, v každém vagoně kde jsou fotbaloví fanoušci cestuje 3-5 policajtů, myslíš že si někdo dovolí dělat "bordel" a k tomu alkoholu,před každým stadionem pokud jevíš známky podnapilosti tě nechají fouknout do alkohol testru a pokud máš víc než půl promile tak tě nepustí.Kontrola občanky,focení a filmování policii před stadionem je taky skoro všude,myslíš,že za těchto podmínek někdo bude riskovat konflikt s policii.Opravdu na stadioně je to bezpečnější než než kdekoliv jinde.Ralw

ralw
Registrace: 1/2005

ralw

asi doopravdy chodíš na jiný fotbal nebo nechceš vidět.Nejhorší jsou právě ty z OSTRAVY.A jestli nejsi jeden z nich.Na "hlaváku" vystoupí ze zničeného vlaku- jdou na Viktorku a ničí co je v cestě-cajti akorát drží koridor.A ve správách si ty škody a "ožralce" vycucávají z prstu že? :-/ A na stadionu se chovají jako ubohý d.o.b.y.t.e.k. :lookaround: To taky tv skresluje?a nemá cenu o tom diskutovat já si myslím že mám pravdu a ty obhajuj ty vaše grázly kteří jezdí na fotbaly akorát rozdmýchávat vášně.A že na "výpomoc" k vám jezdí z Polska to taky nevíš že? :crying:

slávista
Registrace: 11/2010

slavista-ty máš dost :laughing: .Ještě jsi zapomněl napsat že tam kde přijedem žerem děcka.Proboha vypněte ty TV a jděte na fotbal a bavte se. Nevěřte mediálním m***ám.Ralw

ralw

alespoň jsi napsal že jsi jeden z nich :O tak nás tady můžeš poučovat ;P jak se před vámi schovat :lookaround: Jinak je vidět že to nemá cenu. :razz:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

:))) To je marné.Konec Ralw

ralw

ralw

myslíš že po včerejším vystoupení ubohých pošahavých a zakuklených "fanoušků"Baníku v MB je na stadionech bezpečno?To jsou fandové?Těm je jedno kdo tam je jestli rodiče s dětmi důchodci a jiní normální!! fandové.Takoví to pošahanci se rvou i s PČR.Víš ty vůbec kolik nás to stojí na daních zasahovat proti takovým h o v a d ů m?.Takže příště doporučuji!!! Rv Rv všem vemte děti na stadion tam kde hraje !!Baník!! :O A jestlipak víš jak se chovali mimo stadion? Jako ubohý d e b i l o v é - co taky od takových lidí čekat ! :lookaround: :lookaround:

fitipaldi
Registrace: 4/2011

co více dodat-Kolín

Kolín - Jako v akčním filmu to vypadalo v neděli večer na kolínském nádraží. Fanoušci celku z ostravských Bazalů se přes Kolín vraceli po svém excesu v Mladé Boleslavi, kde zbili pořadatele.
Autor:Kolínský deník

Kolínská policie nasadila okolo tří desítek lidí včetně psovodů a těžkooděnců. Ti následně doprovázeli ostravské fanoušky až do Pardubic. "Je standardní opatření, aby byla zajištěna bezpečnost cestujících," vysvětlila tento krok kolínská policejní mluvčí Martina Fejfarová.

V Kolíně se baníkovci zdrželi déle, než bylo plánováno. Posilové vlaky se totiž musely narychlo měnit. "Osobní vlak z Mladé Boleslavi přijel do Kolína o něco déle. Rychlík s fanoušky měl tak třináct minut zpoždění," řekla mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Digi Sport sebral Nově angl.ligu. A chce i českou

Tak ať si vezme čeckou ligu, ale ať vrátí Anglickou ligu

zemlap
Registrace: 4/2011

zemlap

:))) :))) :)))

mjamriska
Registrace: 4/2003

a pak že je DIGI TV v krachu at skoupí všechny práva sportovní . Všechny společnosti jsou v mínusu. Ještě pár programů přidají u Skylinku na frekvenci a kvalita bude jako u Digi tv. Pak bude jedno kde na to koukáš a jakou máš společnost. Jo v EMU to byste koukali i na nekvalitný obraz a nevadilo by vám to a co očí ? CHA CHA . ZRUŠIT FOTBAL BUDE KLID. :laughing: :ogre:

standa111
Registrace: 11/2009

Stando nepij. Má to negativní vliv na počet tvých mozkových buněk. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

standa 111 pozeráš pozorne Skylink?,ved napr.včera lietali HD programy(spektrum,wild,nat,geo.,viasat,history,)cez 10 000 kbit/s,a eurosport už stabilne ide cez 10 000,neporovnavaj neporovnateľné,Skylink ide cestou HD a pre náročnejšiu klientelu a po odpojení duálnych pr.,sa to určite ešte zleší(napr 11992 ide duál)

pietrolam
Registrace: 11/2011

Skylink pozorně nekoukám tak 3-4 X na chvíli za týden , A TO Z TOHO 50% SPORT5 bud nemám čas nebo mám taky DIGI TV zase na jiný programy a účely . Přes 10 000 kbit/s,a to je hezký nikomu to neberu i kdyby to běželo 2x tolik, ale obsahově tam nic kromě eurosportu pro mne není i když si platám balíček taky HD , ale nekoukám protože děláme motoristický sport profesionálně tak se stejně budu koukat na mazanici platící Sport 5 a jejich podobný kdekoliv kde je sport motoristický i v SD , nebo i v krajových vysílání .
Někdo hledá fotbal v HD já ne mě to nic neříká a sere mi to , že je to na všech kanálech. Rv

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra