![]() |
|
Ferguson 6900 - hláška 7UByl jsem včera u známého, který používá tento přístroj. Nejprve mu prý přestalo fungovat dálkové ovládání, po dobu přibližně dvou měsíců tak přepínal programy manuálně přímo na STB. Teď už mu nefunguje ani to.. po zapnutí má funkční pouze poslední program který sledoval.Na displeji svítí 7U. Zkoušel sem mačkat na ovladači tlačítka STB a i TV ale protože je ovladač funkční pouze na zapnutí a vypnuti STB nemělo to žádný účinek. Moc se mi nezdá, že nefunguje ani tlačítko Menu na STB. V podstatě je funkční pouze zapnutí a vypnutí STB stejně jako na dálkovém ovladači. Díky za jakoukoliv radu či nápad. |
lduben
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Ferguson 6900 - hláška 7Uvypnout z elektriky, pokud se rozjede tak tovární nastavení a pak naladit ale vypadá to že to chce nahrát nový swpokud to půjde přez USB??? ale vidím to na kabel a to musíš otevřít a přehodit konektory a mít redukci nebo šnůru atd někde to zde i najdeš a pokud se ti nechce tak ti to udělám za poštovné tonek /CZ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ferguson 6900 - hláška 7UZkus pohledat tadyhttp://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?t=6294&postdays=0&postorder=asc&start=420 |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Ferguson 6900 - hláška 7UTřeba se to tomu známému snaží naznačit, že by se už měl poohlédnout po něčem novém :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Ferguson 6900 - hláška 7Utonek - díky za info a nabídku. Kabel bych snad mohl i najít.. tuším že ho mám.jm57 - děkuji za bezva odkaz, trošku sem si početl :-) Nakonec to asi dopadne tak, jak se zmiňuje eemil.. známý si koupí jiný přístroj. Snad bude mít větší štěstí, a koupí si nějaký spolehlivější :-) |
lduben
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Ferguson 6900 - hláška 7UPo pokusu nahrát nový fw se mi přijímač zboural.Při zapnutí problikne boot pak bus ale nenaběhne.Hledal jsem řešení přehr.sw přes 232 ale nenašel jsem nic srozumitelného.Prosím poradte kde sehnat program na nahrátí a fw.Dik |
Jury5
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
zkus si přečístco o dva odstavce výše radí jm57 :8) |
tonek
![]() |
|
novy fw rs232Tohle je to pravé.http://uploadold.gsmobil.net/Ferguson%20FK/6900/Oprava%20Boot/ ;) |
Jury5
![]() |
|
a pomohlo ?????? :8) R^ |
tonek
![]() |
|
PomohloKdyž už sem našel tohle, byla to sranda :)))Dik |
Jury5