![]() |
|
ČT HD a liga mistrůČeská televize včera opět zabodovala a ne jinak tomu bude i dnes. Dávali přenos LM Leverkusen - Barcelona a to v SD rozlišení!!!! Jsou to ubožáci, Soudruha Dvořáka po odchodu z Novy měli raději hodit do Vltavy. Zahrabal Novu a o to samé se pokouší v ČT. Hlavně, že na ČT HD dávali tolik ohráváné Básníky!!!! Jen tak dále soudruhu Dvořáku.... |
Stipe
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůNevím, kdy začne vysílat ten druhý kanál ČT HD, už aby to bylo. Pak snad problém nebude. Poběží nonstop ČT1 HD a na ČT HD by měl být výběr mezi ČT2 a 4. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůinac mne sa vcera nevidela ani kvalita obrazu na čt4 a stv2 nebola o moc lepsia...co s tymi tokmi robia??skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůVeru nieco tam nebolo v poriadku,bol uz aj lepsi obraz SD. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůchalani prepáčte,ale v tom toku to nebolo,čo som bol prekvapený na stv2 aj čt4 boli dat.toky okolo 4700-5500kbit/s(viac tie horné),také toky maju aj HD programy(ale to samozrejme záleží na programe),na SD(na naše pomery)je to dobré(bývaju aj 1800-2500) |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůPlně souhlasím, dávají přednost stupidním starým a většinou ořezaným programům, které stejně v HD nijak nevyniknou. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůBohužel tady můžeme akorát nadávat.Ale nejvíc mě může nasr.t když dají upoutávku"tento pořad můžete sledovat v HD"a pak to v půlce přepnou.Je třeba bombardovat Čt(ovšem bez naděje na úspěch) |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůTak tak (nevhodné slovo)ní básníky měli dávat černobíle chujové. |
pkmetik
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůHoši, nechci vám brát iluze, ale včera to nebyl problem ČT, ale broadcastera, protože přenos byl v SD i na SkySportu HD. Podle mého ten přenos v HD vůbec nebyl vyroben... |
kubbyjack
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůVidíš, a to jsem si myslel, že tak atraktivní přenos, navíc na západ od nás, je vždy v HD. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůdnes si v dvbt na stv1 HD nenechajte ujst zapas AC Milan Arsenal. |
majky
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůTo bych se docela divil,že by to němci neměli v HD...nebyl jsem doma tak nemůžu potvrdit. |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: ČT HD a liga mistrůPokud se nepletu tak od letoška už platí povinnost vyrábět přenosy LM v HD, minimálně od vyřazovacích kol což už včera bylo. No a dnes to samé, chce se mi z toho blejt. A dokud nebudou jak ČT2 HD a ČT4 HD zvlášť tak to bude skoro stejný... |
loop
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
sky hdTak nevím na který SKY se tady kdo koukal, ale Leverkusen proti Barce dávali v HD na SKY Sport 1 i 2 současně. Nic ve zlým...oči mi ještě slouží :-) |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
![]() |