![]() |
|
CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i v r.2015Před třemi lety jsem tchyni koupil v dobré víře Skylink, s naivní představou, že je to záležitost bez dalších investic.Silně jsem se naštval při jejich masážní kampani, kdy vyhrožují tím, že Crypto končí koncem letošního roku a je nutné si zakoupit novou kartu v Irdetu za 600.-Kč, navíc je to podáno jako naprosto fantastická nabídka...HNUS VELEBNOSTI, DĚLAJÍ Z LIDÍ OVCE A HLUPÁKY, NEPLACENÉ PROGRAMY CZ A SK POJEDOU I PO TOMTO DATU (2015 a ani to není konečné datum)!!!! ZKUSTE PROSÍM TOTO INFO ROZŠÍŘIT MEZI CO NEJVÍCE LIDÍ,fakt mě s...ou tyto nadnárodní firmy, co se tváří jako spasitelé, ale jejich mottem je oškubat lidi! |
kein
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 7 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Crypto končí? Nebo někdo neumí číst?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...to už davno neplati pojde len zaklad platene vypnu ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Najprv si niečo poriadne prečítaj,alebo over a potom lamentuj.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...No já mu rozumím. Takže chápu jeho rozčarování. Jde o to že někomu stačí základ. Ale všude se jen píše a straší. A kampaň skylinku je - co nejvíce prodat karet výměn. Doblbnout lidi a nadělat chaos. Tak zde je vidět že se jim to daří :-)p.s nikdo mi nenadavajte za to co jsem napsal. Je to jen můůůj názor . |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...kein to je teda problém-ZKUSTE PROSÍM TOTO INFO ROZŠÍŘIT MEZI CO NEJVÍCE LIDí.Nič nám neostáva plakať,plakať plakať......pre pár stoviek alebo eur. |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
keinBacha, ať ti nepraskne žilka.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
milý bratia čoboláci(daryl,letas)...a čo si mam ako overit, je někde relevantní informace o tom, že základ tj 24 CZ a SK programů pojede i starou kartu???daryl..ty budeš asi klasická (nevhodné slovo), co si dopřává full verzi milovaného skylinku, já nemíním financovat vycurané hajzlíky, už jsem zaplatil dost za vstup, a vím kolik důchodců a podobných lidí vůbec neví o co gou, za šest stovek si můžou koupit něco smyslupnějšího... to je vše.. ..joscer..mě žilka nepraskne, osobně tv sleduju minimálně, je to ztráta času, podobně jako diskuse s ignoranty a pokrytci jako jste vy tři zmínění... |
kein
![]() |
|
Tomik535staci ze Skylink resp Irdeto pustia von info o CW a bude koniec aj neplatenym programom, podla mna je to najrealnejsi predpoklad situacie, ktory sa udeje co najskor po 31.12.2012, dovod: 1. koniec nepodporovaneho kodovacieho systemu zo strany majitela systemu, 2. dalsi prisun financii z predaja kariet |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...kein: ta karta za sest stovek ale vubec neni spatna a jestli Ti vyhovuje co mas, tak to neres a nebulikuj lidi kolem, protoze ti nikdo nic nevnucuje a ani nevypina |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...mjamriskatak za pustanim info typu op keys pred samotnym vypnutim systemu nejak moc velky prisun financii pre skylink nevidim. Skor potom prisun predplatitelov s vypovedou neochotnych platit za to, co by inym chodilo v emu :) |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Probuh pro 600kc takove drama? |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@žádnýPři silné masážní kampani, kdy vyhrožují, že to jinak nejde jsem zaplatil za večeři na Valentina 600,-.Z hrůzou jsem pak zjistil, že to je každý rok, ale potěšilo mne , že průměrného amíka to stojí 120 dolarů. Prostě dobrá víra a reklamní masáž je smrtící kombinace.Ale investovat tolik do tchýně je opravdu na mašlu. :))) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
keinTy seš fakt komediant. Můžeš nám tu všem napsat kde ti kdo vyhrožuje že Crypto koncem letošního roku končí ať se poučíme. Těm reakcím se vůbec nediv po těch blábolech co jsi napsal. :)))Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...@RAFI, :) hezký..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RAFI007benzin stoji v usa v prepocte 18 Kc/l, na slovensku 1,5 €, podobne je to aj s inymi komoditami, nehovoriac o platoch, to by som aj ja dal 120 € za valentinsku veceru a s radostou, stacilo keby sa ceny benzinu vyrovnali |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na SkylinkuHm no jak Vás tu tak čtu tak to jasně vypovídá o tom že v naší společnosti chybí silná střední třída,prostě jsou tu arogantní zbohatlící kterých se netýká ani v nejmenším nějaké to škubání peněženek a obrácená strana nůžek silně se roztahujících kteří maji hlouběji do kapes,já si myslím že už z principu je třeba tuto nastalou situaci kritizovat a to i kdyby tu šlo jen o 10,-Kč nemyslíte ?Takže rozumím výtkám kleina,Jindraa a jim podobným,pánové spočítejte to opačně kolik melounků to těm vyčuránkům přinese když je to pro jednotlivce jenom v uvozovkách 600,-to jsou balíky.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
Jde o princip.....jediný DVB pochopil smysl mého příspěvku, komplet jsem zakoupil na vánoce 2008, jelikož u nás v pohraničí na východě byl digitál zaveden až koncem lońského roku jako poslední v ČR... tchyně je důchodkyně a sleduje pouze CZ a SK programy, zbytek jí vždy odmažu...pro starší lidi je orientace v problematice hodně složitá, oblášť nyní, kdy se přeladovali téměř všechny kanály...pokud se poté od kamarádek důchodkyń dozví, že se chystá další změnaa její milované programy od příštího roku nepůjdou bez nové karty za 600.- je zděšená a hned ji chce koupit....někdo výše tu popisoval že nikdo nevyhrožuje ukončením CW, doporučuji si přečíst stránky Skylinku, člověk neznalý problematiky, který sleduje základ NEPLACENÝCH CZ A SK programů !!NIKDE!! nenajde relevantní info, pouze účelové bláboly o konci podpory CW a nutnosti využít jejich nabídku s bonusem.....na rozdíl od DVB nepovažuji reakci lidí pro které je 600 pár korun za zbohatlíky, spíše jso to so.ky, které žijí konzumním životem, slaví podle zákona konzumu Valentýna a pak si berou půjčky na nesmysly...MĚ OSOBNĚ ŠLO POUZE O PRINCIP, A KDYBY TÍMTO TÉMATEM POMOHL TŘEBAS JEN JEDNOMU ČLOVĚKU, KTERÝ JAKO MÁ TCHÝNĚ ŽIJE V PŘEDSTAVĚ , ŽE OD 1.1.2013 BEZ NOVÉ KARTY JÍ NIC NEPŮJDE, SPLNILO TO ÚČEL.. |
kein
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...To je jejich záměr vyždímat s lidí co nejvíce peněz Rv mám cs měnit nemíním sem tam si platím mých6 dokud pojedou na cw neuteču potom se uvidí,jěště se budu hodně rozmýšlet jestli přejdu k sk nebo otočím parabolu na 1w ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: keinJestli má tvoje tchýně kartu Skylink, tak ji nech ať si ji vymění, jinak ji budeš 1.1.2013 prosit na kolenou o milost, pokud má kartu CSlink, tak nedělejte nic...Číst umíš? http://www.skylink.cz/web/structure/69.html |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
kein"...pokud se poté od kamarádek důchodkyń dozví, že se chystá další změnaa její milované programy od příštího roku nepůjdou bez nové karty za 600.- je zděšená a hned ji chce koupit...."Prostě tchýni řekni, že je to zatím nesmysl a hotovo. A že až se bude něco dít, tak ji to zařídíš. Nic víc, nic míň. Nebo se snad s tchýní nemáte rádi a tudíž ti nevěří? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Pokud jde o princip, tak jsi spolu s DVB nepochopil ten zásadní. Výměna je DOBROVOLNÁ.Že skočíš na reklamní akce je jen tvůj a tchýnin problém. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
dvb.czA co tak hrozného se stane s kartou Skylink po 1.1.2013?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerZřejmě nebude fungovat pro dekódovací účely, ale určitě bude mít i jiné využití... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...No asi nič ,bude asi nasledovať nútená výmena ,toť niekde som to čítal ,ovšem žiadny dátum tam nebol. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
TermínNevím, kde berete ty "zaručené" informace, že ZÁKLAD nepůjde v CW již od 1.1.2013, nebo naopak, že půjde ještě v roce 2015. Máte nějaký spolehlivý zdroj přímo u providera ? |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |