![]() |
|
IP BOX 250 HDDMam v IP Box 250 mam v nom 160GB HDD a ked dam nahrat na disk tak nahraje ale tak sekano . stvorcekuje obraz rozpadava sa nahravka ako by nemam signal ale signal je ok skusal som nahravat aj volne aj dekodovane programy a vysledok stale taky isty neviete mi poradit v com moze byt problem ??Dakujem |
supka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
Asi se s tím hdd přijímač nesnese.Na ab-forum.info existuje seznam kompatibilních harddisků vhodných k použití.Jestli máš 3,5 palcový hdd, mohou být problémy i se zdrojem. SATA hdd 2,5 palce jsou pro interní instalaci vhodnější. Na kvalitu nahrávání má také velký vliv nainstalovaný firmware -image v přijímači. Co dělat: Zkontroluj si vhodnost použitého typu hdd. (Mohl by být i ten hdd vadný.) Zkus jiný hdd. Přeinstaluj firmware. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: IP BOX 250 HDDMěl jsem tento přijímač a problém jsem neměl.se 160GB se dokonce prodával. třeba nějáký plugin jestli nezatěžuje řadič pevného disku.. popřípadě pevný disk. Jak bylo napsáno začal bych tím že bych vymazal pluginy a dal obnovit system myslím že je to power + šipka.. nebo tak nějak..popřípadě bych tam nahrál nějákou stabilní verzi enignu 1.. viz ab forum.Ať se ti to podaří rozchodit R^ Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
IP box 250 SD s hdd je jinak...Když to teď po sobě čtu zjišťuji, že jsem v záplavě těch HDD to měl za HD stroj.Pokud jde o SD stroj s harddiskem, tam patří IDE harddisky a nikoliv SATA. Harddisk 2,5 palce potom potřebuje na propojovací kabel redukci, ale chodí bezproblémově a spolehlivěji než 3,5 palcový, který velmi zatěžuje zdroj. Tolik moje upřesnění - omlouvám se za to moje chybné čtení. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
![]() |