![]() |
|
zkušenostiDnes mě kontaktovala osoba z free-satu s nabidkou vyuziti jejich sluzeb za měsíční poplatek 249Kč.Nyni vyuzívam služeb cSlinku s poplatkem 290Kč.Jejich nabídka mě zaujala jak s pohledu ceny tak a to hlavne většim počtem programů.Máte někdo zkušenosti s kvalitou jejich služeb??Díky za vaše info. |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: zkušenosti3/4 z tych programov chytim fta alebo emu Rv filmove kanaly si aj tak zaplatim alebo si filmy stiahnem , ponuka je zaujimava iba vtedy ak by tam bolo skysport alebo niečo kde je skutocne nejaky sport Rvhello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
martinerse pochlub konkrétně ! ? ? ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: zkušenosticnn, skynews,bbc world, bloomberg,cctv news, M1,m2,duna world, TV5 monde, zone, espn america,vh1 vh1classic,mtv, plus cely skylink zaklad a freesatu chyba nova !!! Rvhello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
zkušenostiJo to je všechno pěkny já se ale ptal na zkušenosti s jejich službou jako třeba kvalita obrazu servis atd. |
vrba
![]() |
|
Obsahté nabídky je jaký?Jinak mám s nima vesměs pozitivní zkušenosti po přestěhování na Thor.Slušná cena za pomalu komplet nabídku.Jenom HD balík na dnešní poměry dost slabota. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
re skusenostija mam free sat uz 6mesiac kvalita sd je taka ista mozno aj lepsia ako cs link a servis ja mam len medium kartu s viazanostou na rok ale pani v call centre vzdy mila a ochotna :))) |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
skušenostiJejich nabídak byla na"medium"za 249Kč/měsíc,instalace+přijimač s kartou zdarma za smlouvu na 12měsíců.Pokukoval jsem o HD ale to se mi zdalo za 149Kčnavíc docela dost peněz. |
vrba
![]() |
|
Jakonení to špatná nabídka i cena je docela dobrá.Já mám asi 7 let jenom kartu a vždy se nějak domluvím na ceně.Ta cena za ten HD balík není nijak vysoká,ale jak říkám na dnešní dobu slabota jak počtem programu tak hlavně lokalizací do cs jazyka-nebo aspon titulky. |
hobo
![]() |
|
re skusenostiak niesi zavisly na hd tv ale normalny klasicky divak ktory obcas pozrie tv tak myslim ze naj volba pre sd ponuku |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: zkušenostiI mě taky 2x volali a dost je zajímavé - kdo Free-satu poskytl telefonní čísla ??!! A borec se dost rozezlel, když jsem mu odpověděl, že ostanu u Skylinku. Ti co neuměj počítat, ať si to poříděj. Rv :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Upc - podrobne ceny zdeVola vam externi callcentrum, stejne tak support upc direct provadi externi callcentrum :-)Oficialni nabidka z ledna: Základ = freeSAT medium = 299,- za SD nabídku (za HD DVR box +99,- a +149,- za 9 HD programů, kombinace obého za 199 Kč = celkem 498,-) +299,- za HBO max pak (HBO, HBO 2, HBO Comedy, HBO HD, Cinemax, Cinemax 2) +100,- za freesat plus (HirTV, AXN, AXN Crime , SXN Sci-Fi ...) +99,- za FilmBox Pak (FilmBox Extra 1, FilmBox Family) +249,- za freesat aktive (Hustler TV, Darling!TV) http://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/premiove-kanaly/ Takze muj nazor, za 249.- to neni zas tak spatny, co myslite? Jinak na 23E neni cinemax2, na upc zase neni Kino CS... a tolik HD kanalu, jako ma Skylink (na Upc je jen 10 nebo 11 HD kanalu) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: zkušenostiPrehled zakladnich programu je nahttp://cz.upcdirect.com/prehled-programu/ Ten davinci neni moc hd, je to sd kanal vysilany v dvb-s2, takze maji 9 hd kanalu a priplatkovy hbo hd viz vyse... Pomer cena/ pocet kanalu bude patrne daleko vyhodnejsi jak u Skylinku, navic jde o postpaid, skylink je prepaid... |
Hollys
![]() |
|
Pokudjde tazateli pouze o SD a nemá doma nic pro příjem sat.vysílání tak nevím co by měl počítat. ;) A po roce uvidí co bude a nastane prostor pro jednání jak jej všichni dobře známe ne? |
hobo
![]() |
|
HollysPokud máš např.od nich jenom kartu tak platí z ofic.ceníku hodně málo cen ;) |
hobo
![]() |
|
RE: zkušenostiA co bych mel mit jinyho :-) myslis box a prispevek na instalaci? |
Hollys
![]() |
|
Nevímjestli se ptáš mě,ale pokud máš od nich třeba jenom kartu dá se domluvit docela dobrá cena za pomalu všechny prem.placené programy.Já bych jim třeba zaprvé neplatil za jejich přístroj a je ta nabídka Medium hned za 199Kč atd.. ;) |
hobo
![]() |
|
![]() |