Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

zkušenosti

Dnes mě kontaktovala osoba z free-satu s nabidkou vyuziti jejich sluzeb za měsíční poplatek 249Kč.Nyni vyuzívam služeb cSlinku s poplatkem 290Kč.Jejich nabídka mě zaujala jak s pohledu ceny tak a to hlavne většim počtem programů.Máte někdo zkušenosti s kvalitou jejich služeb??Díky za vaše info.

vrba
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zkušenosti

3/4 z tych programov chytim fta alebo emu Rv filmove kanaly si aj tak zaplatim alebo si filmy stiahnem , ponuka je zaujimava iba vtedy ak by tam bolo skysport alebo niečo kde je skutocne nejaky sport Rv

hello hello

martiner

martiner

se pochlub konkrétně ! ? ? ?

tonek
Registrace: 1/2009

cnn, skynews,bbc world, bloomberg,cctv news, M1,m2,duna world, TV5 monde, zone, espn america,vh1 vh1classic,mtv, plus cely skylink zaklad a freesatu chyba nova !!! Rv

hello hello

martiner

zkušenosti

Jo to je všechno pěkny já se ale ptal na zkušenosti s jejich službou jako třeba kvalita obrazu servis atd.

vrba

Obsah

té nabídky je jaký?Jinak mám s nima vesměs pozitivní zkušenosti po přestěhování na Thor.Slušná cena za pomalu komplet nabídku.Jenom HD balík na dnešní poměry dost slabota.

hobo
Registrace: 1/2007

re skusenosti

ja mam free sat uz 6mesiac kvalita sd je taka ista mozno aj lepsia ako cs link a servis ja mam len medium kartu s viazanostou na rok ale pani v call centre vzdy mila a ochotna :)))

openkaa
Registrace: 9/2009

skušenosti

Jejich nabídak byla na"medium"za 249Kč/měsíc,instalace+přijimač s kartou zdarma za smlouvu na 12měsíců.Pokukoval jsem o HD ale to se mi zdalo za 149Kčnavíc docela dost peněz.

vrba

Jako

není to špatná nabídka i cena je docela dobrá.Já mám asi 7 let jenom kartu a vždy se nějak domluvím na ceně.Ta cena za ten HD balík není nijak vysoká,ale jak říkám na dnešní dobu slabota jak počtem programu tak hlavně lokalizací do cs jazyka-nebo aspon titulky.

hobo

re skusenosti

ak niesi zavisly na hd tv ale normalny klasicky divak ktory obcas pozrie tv tak myslim ze naj volba pre sd ponuku

openkaa
Registrace: 9/2009

I mě taky 2x volali a dost je zajímavé - kdo Free-satu poskytl telefonní čísla ??!! A borec se dost rozezlel, když jsem mu odpověděl, že ostanu u Skylinku. Ti co neuměj počítat, ať si to poříděj. Rv :)

CES
Registrace: 4/2007

Upc - podrobne ceny zde

Vola vam externi callcentrum, stejne tak support upc direct provadi externi callcentrum :-)

Oficialni nabidka z ledna:

Základ = freeSAT medium = 299,- za SD nabídku
  (za HD DVR box +99,- a +149,- za 9 HD programů, kombinace obého za 199 Kč = celkem 498,-)

+299,- za HBO max pak (HBO, HBO 2, HBO Comedy, HBO HD, Cinemax, Cinemax 2)
+100,- za freesat plus (HirTV, AXN, AXN Crime , SXN Sci-Fi ...)
 +99,-  za FilmBox Pak (FilmBox Extra 1, FilmBox Family)
+249,- za freesat aktive (Hustler TV, Darling!TV)
http://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/premiove-kanaly/

Takze muj nazor, za 249.- to neni zas tak spatny, co myslite?

Jinak na 23E neni cinemax2, na upc zase neni Kino CS... a tolik HD kanalu, jako ma Skylink (na Upc je jen 10 nebo 11 HD kanalu)

Hollys
Registrace: 3/2009

Prehled zakladnich programu je na
http://cz.upcdirect.com/prehled-programu/

Ten davinci neni moc hd, je to sd kanal vysilany v dvb-s2, takze maji 9 hd kanalu a priplatkovy hbo hd viz vyse...

Pomer cena/ pocet kanalu bude patrne daleko vyhodnejsi jak u Skylinku, navic jde o postpaid, skylink je prepaid...

Hollys

Pokud

jde tazateli pouze o SD a nemá doma nic pro příjem sat.vysílání tak nevím co by měl počítat. ;) A po roce uvidí co bude a nastane prostor pro jednání jak jej všichni dobře známe ne?

hobo

Hollys

Pokud máš např.od nich jenom kartu tak platí z ofic.ceníku hodně málo cen ;)

hobo

A co bych mel mit jinyho :-) myslis box a prispevek na instalaci?

Hollys

Nevím

jestli se ptáš mě,ale pokud máš od nich třeba jenom kartu dá se domluvit docela dobrá cena za pomalu všechny prem.placené programy.Já bych jim třeba zaprvé neplatil za jejich přístroj a je ta nabídka Medium hned za 199Kč atd.. ;)

hobo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra