![]() |
|
Rozdíl v programové nabídceZdravím,jsem sváteční konzument satelitní tv.(CS link).Pouze v letních měsících.Jaký je rozdíl mezi nabídkou neplacených programů pod skylink a CS link.Stačí odkaz.Jde mi o eventuální přechod na kartu skylink. :))) |
Palopetro
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
ve svátekani rozdíl nepoznáš :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v programové nabídceDík.Já mám svátech furt. ;P |
Palopetro
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v programové nabídceA třeba na tohle bys sám nepřišel?:skylink.cz cslink.cz Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v programové nabídceNemáme ti ještě napsat, která z obou nabídek je pro tebe výhodnější?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v programové nabídceZkus to by mě zajímalo. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
Tomik535Co bys doporučil mě? :))) :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v programové nabídceTo je fakt drzost se na fóru na něco ptát :))) :))) To jsou dnes lidi, co ? |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
Klokan008Souhlasím, to jsou dnes lidi. Fórum je řekl bych o něčem jiném, než podporovat lenochy, srovnat dvě nabídky (obzvlášť takto banální) snad dokáže každý normální člověk a možná i každý d e b i l - tedy alespoň jsem si to myslel...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
jackalVšak to píšu, ne ? :))) Fórum je tady od toho abychom se tady všichni plácali po zádech jak nám to krásně šlape .... no a na všechno ostatní je tady Google ;) |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v programové nabídceOdkazy uz tu padly, rozdil mezi neplacenou nabidkou tak me napada ze cslink nebude mit brzy hd kanaly a nema zreba markyzu hd |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
HollysKdyby jenom markýzu hd, ale on nemá ani markízu hd :razz: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |