![]() |
|
Panasonic TX-P42GW10(Plasma) + HD ProgramyMám problém s Panasonikem Tx-P42GW10 (Plasma). Funguje jen CT HD, ostatní Nova HD, Prima Family HD, a Markiza HD nejdou - hlásí jen zakodovaný signál.Pred zmenami frekvencí fungovaly vsechny HD programy.Zkousel jsem jak CSlink tak ICE kartu ve trech modulech - CW Rev.2.0 (Philips), Mascom Easy.TV rev 1.22 a 1.23 (dva moduly) a Mascom Irdeto R 1.2. Jinak vsechny tyto kombinace fungují v Topfieldu TF 7700HD PVR 1TB. perfektne!Pravdepodobne to je tuner S2 od Panasoniku. Má nekdo nejaký tip co s tím? Díky! |
Atom
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42GW10(Plasma) + HD ProgramyZkusit znovu naladit, viz:http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/Servis+a+podpora/Zm%C4%9Bna+ve+vys%C3%ADl%C3%A1n%C3%AD+Skylink/8679985/index.html#anker_8679989 Pokud nepomuze, pak je potreba novy firmware do TV. |
titmouse
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42GW10(Plasma) + HD ProgramyAno,je to pravdepodobne problem PANASONICU a prijmu DVB-S2.Zkontroluj si fmw v televizi. http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_93 |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42GW10(Plasma) + HD ProgramySkylinkZměna ve vysílání Skylink - přeladění kanalů u TV - únor 2012Vážení zákazníci, Zaznamenali jsme zvýšený počet dotazů na problémy při aktualizaci kanálů po změně vysílacího schématu satelitní platformy společnosti SKYLINK. Následkem uvedené změny dochází při pokusu o opětovné naladění dříve uložených programů k nesprávné identifikaci signálů a znemožnění jejich korektního příjmu. Řešení: - Okamžitým řešením daného stavu je spuštění plného automatického ladění DVB-S kanálů na Vašem televizoru. Systémové řešení na změny provedené ze strany Skylink je aktuálně ve fázi technického šetření. Děkujeme za pochopení |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42GW10(Plasma) + HD ProgramyTo jsem nevymyslel já. Je to na www.panasonic.cz Ahoj Teryk |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
pro hdpe:Díky, nahrál jsem nový software a vsechno funguje perfektne!!Dík i ostatním.... |
Atom
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42GW10(Plasma) + HD ProgramyKonečne to čo som hľadal, ďakujem za info...pomohlo, mal som ten istý problém, mám KOMBI balík ale kanály z DVB-S2 mi nefungovali, teraz som nahral nový sw na plazmu a už to fachčí tak ako má. |
Gordy
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |