![]() |
|
Vyp/Zap jedinym dialkovym ovladacomMam Panasonic TX50VT30 a k tomu VU+DUO (VTI 4.0 image). Vsetko funguje skvele, len mam dotaz k jednemu detailu. Od zaciatku mi to fungovalo tak, ze sa dal zapnut/vypnut prijimac sucasne s TV dialkovym ovladacom televizora. Svojho casu som sa v tom trocha vrtal a tato vlastnost mi zmizla, cize teraz vypinam prijimac a TV kazdy svojim DO. Vie mi niekto poradit, kde je to mozne nastavit aby to slo len jedinym? Ja na to neviem prist. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Vyp/Zap jedinym dialkovym ovladacomSkus toto: menu - moduly - VTI HDMI enabled |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Vyp/Zap jedinym dialkovym ovladacomslavo777, dakujem, je to ono, funguje. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
VU+DUOAhoj chci se zeptat pisou ze je to dvoutunerovy prijmac muzes me prosim dat info jak to funguje? To jako ze se musu divat na dvou TV na jinej kanal? Na obouch HD? Cim prepinam ma to dva ovladace? Dik za info ted me odesel amiko a rad bych poridil neco kvalitnejsiho a chtel bych i klukum do pokoje tak si rikam ze bych zabil dve mouchy jednou ranou :OVU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
mikyto že je dvoutunerovej znamená, že se na nějakej program díváš a další můžeš nahrávat( i několik). Musí být ale každej tuner napojen samostatným kabelem třeba z twin LNB. Teoreticky si můžeš jinej program pustit přes LAN streamováním do PC. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Vyp/Zap jedinym dialkovym ovladacom99% sat. prijimacov ma len 1 hdmi vystup. Ked sa hovori o 2-tunerovom prijimaci (ma 2 samostatne antenne vstupy), znameno to asi tolko, ze pri vhodnom zapojeni mozes jeden program pozerat a druhy tuner sa moze vyuzit na nahravanie akehokolvek ineho programu/ov na danej satelitnej pozicii. Ked si clovek plati multi HD od Skylinku + HBO HD, tak to vyuzije. Pozeram napr. film na HBO HD, pritom sa mi sucasne nahravaju dokumenty na Spektrum HD, NG HD a NG Wild HD, dvojtunery zvladnu sucasne nahravanie viacerych programov naraz z dvoch transporderov. 1-tuner zvladne pri sucasnom pozerani nejakeho programu nahravanie nejakeho ineho iba na tom istom tp. |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Vyp/Zap jedinym dialkovym ovladacomDik za info chlapy.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
![]() |