![]() |
|
pristroj na nahravanimam dotaz co byste mi doporucili za pristroj abych mohl nahravat ze satelitu nejakou stanici a nebyl doma....nahradu misto videorekorderu(vhs)??mam satelit+lcd televizi a dvd...ted potrebuju neco na nahravani ze satelitu. |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniKdyž napsal, že sat má, tak předpokládám, že má i kartu. HD programy jsou i neplacené, z kterých může nahrávat. A do té částky se dá HD přijímač + hdd pořídit.Ale fakt jsem to podrobně nečetl, v tom máš pravdu :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Frank11přesně jako si písnul.Někteří čitatelé asi nečtou vše a pak si vybírají jen to,co se jim líbí a hlavně hodí...Jinak pochopitelně z HD programu nahrátým dvd rekordérem nedokážeš udělat věrnou kopii..Ale o tom vůbec zde nebyla zmínka a otázka byla ůplně jiná,na kterou dostal tazatel jasnou odpovědˇ... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniA víte proč DVD recorder neudělá věrnou - stejnou kopii jako EX HDD a Flash ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Pre : Tomik535Tiež predpokladám, že kartu má. Ale keďže nemá HD prijímač predpokladáš, že tá karta je už I.r.d.e.t.o na HD programy ?Ak nie, tak musí teraz ešte investovať najmenej do "výmena". A možno som málo hľadal, ale dostupný (na sklade) externý HDD som pod 50 € nenašiel. Pre : jamess96 . Presne tak. Ak niekto nepozná rozdiel medzi analógovou nahrávkou na vinyle a CD, tak by nemal mať v nicku HiFiok. Čo takto MP3, tie by nestačili ? |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 495 |
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniAť nahrává na vhs , jsu jich plná vetešnictví, ještě ušetří :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@jamess96Docela jsem se těšil jak se do nás pustí,ale asi už bylo pozdě. ;) Ale fakt neumí číst.Já sem přecí napsal,že ten rozdíl např.u našich HD což je v drtivé většině o něco lepší SD není ten rozdíl nijak diametrální tot vše.A o SD se raději zminovat nebudu protože to nemá vubec žádný smysl a pochybuji že to vubec někdo pozná.A hlavně se taky nebavíme o DVD rec.za pár šlupek. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hobo:laughing: :laughing: hezky napsáno.Já nemám problém v tom,stát si za slovem tím spíš,když vím o čem píšu.Kdybych to neměl doma,nedělal s tím tak také bych psal takové kraviny,jako někteří zde,ale nedivím se... Jinak viděl jsem už několik dvd rekordérů a dvě zančky(schválně nebudu uvádět názvy) měli obraz po nahrání v SP (rychlosti) skutečně k poblití.Ten Pioneer má maximálku bitrate 15Mg/sec a to právě v XP rychlosti... tak asi tak nějak :))) Měj sa !_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniJá jsem slyšel, že na digitál je nejlepší optika. Tak jsem postavil kameru na stativ a nahrávám to z TV přes tu optiku co má vepředu. Kvalita je výborná ale nesmí být v místnosti moc nahuleno. Dokonce to umí transkódovat PAL-SECAM-NTSC ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
visperdobřeeeeeee :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@visperjo přesně tak.Také jsem to slyšel.Ale měl jsem asi delší info.pokud si v obýváku zahulíš,tak si pak nas*er do ruk a rozetři si to po xichtě a uvdíš,že kouř v pokoji už neuvidíš.Hlavně si pak neshodˇ tu kameru se stativem-to by byla velká škoda.Pak se ozvy,jak si dopadl,budeme se těšit ...:sly: :sly: :razz: :razz: ______________________________________________________________________________________ :laughing: :laughing: :laughing: _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniTak toto je super kam sa da dopracovat od nahravania od analogu cez digital az po makeup...... :laughing: :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniJeště doplním, aby to bylo dokonalé tak je potřeba nahrávat z LCD a pouštět to na plazmě. Fajnšmekři si tam mohou vkládat různé barevné sklíčka na korekci barev. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
to jamess96Nevím proč do toho taháš zrovna "vinyl"...Řeč byla o TV-vysílání.....samozřejmě pokuď bude vysíláno analogově,tak o tom žádná.......pokuď je něco distribuováno digitálně,tak je sice dobré to nahrávat analogově...ale co z toho??Pokuď budeš zaznamenávat naše programy,které mají bitrate něco kolem 4mb nebo i méně.....na Panasonicu 15Mb,tak je to trošku mimo "mísu" nemyslíš.....?Ale klidně zůstaň u "analogu" na digitálním médiu.... :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@Kamil k4přečti si otázku tazatele.Tedˇ už si fakt připadám,jako v nápravné škole... Mimochodem.Už jsem to kdysi psal a Skylink to loni zkušebně použil.Je to digitální vysílání-to si napsal i ty správně a přijde doba,kdy si na HDD ze satu "digitálně" ani neprdneš...Viz loni Hbo na skylink...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniJá si kvůli nahrávání pořídila pozemní settopbox, takže se můžu dívat na nahrávky i týden po odvysílání. Což u Humaxu IR5100 a kartou VÝMĚNA bylo nemyslitelné bez nesmazatelného nápisu, že nemám oprávnění.Ještě mě napadá, že by se ta nesmyslná ochrana dala řešit přes TV kartu v PC a nahraný pořad si do druhého dne "nahrát" ještě do počítače, takže se obejde omezení platnosti klíčů. |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniPěkné sváteční poledne.Těm pánům, co tvrdošíjně vyzdvihují analogový zvuk konkrétně z gramodesek nad digitální zvuk a ještě mají narážky na můj nick..... Jestli to ještě dodnes nevíte, tak analog (gramodeska) je vyhledávána pro svůj tzv. ,,neostrý´´(měkký, zkreslený) zvuk oproti digitálu. Jó, nesmí se ten digitál přehrávát na obyč.DVD-čkách, ne MP3 a podobné ztrátové komprese, ne káždé CD co se dostane pod ruku a td. Takový Telarc dělá HiFi CD, technologii SACD asi pánové také neznají, že? Někdo má holt rád hodně syté barvy na (hlavně levné)TV, někdo analogový zvuk, někdo bílé světlo... Ten SACD (možná už jsou i jiné vysoce kvalitní digitální technologie) na pořádném přehrávači ten Váš analog rozdrtí na kostičky. Samozřejmě, není to levná záležitost. Zájem o gramodesky v dnešní době jedán mj. přemírou nekvalitně vylisovaných a nahratých CD, móda (retro), sběratelství, něčím se ty lidi zblbnout musí aby bylo co dělat.... Původně jsem nechtěl tohle téma zde rozvádět protože to sem vůbec nepatří. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@HiFiOk:laughing: :laughing: ach jo.Hele Hifáku,vždytˇ super audio je 12let "stará" a hlavně je to ůplně stejný propadák,jako byl DAT či Minidisk.Vůbec se tahle technologie nechytla a málokteré Labely na ní najdeš.Snad jen vážná hudba na ní fičí...Je to normální dvojvrstvý hybrid,který přehraješ jak v obyč cd,tak i pro to určené a né zrovna levné přehrávače a proč asi nejsou levné? Protože vývojové náklady na tuto technologii byli tak vysoké,že jen stěží prodej a výroba dožene tuhle investici.To dvd-audio nebylo tak nákladné a kde je tedˇ ? Také v zapomnění...Jinak nemáš ůplnou pravdu s vinilem. Ten má plnou,sytou barvu zvuku,kterou málo co nahradí.A vždy bude hrát perfektně.Vinil je "nesmrtelné" médium,které má své uplatnění.A proto je také tady nejdéle... How ;) _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: pristroj na nahravani:laughing: :laughing: jamesi, s Tebou ještě bude veselo.Předpokládám že jsi politik, ti dost često melou nesmysly. Ovšem ten Tvůj poslední odstavec , to už je těžký kalibr. No, alespoň jsem se při zažívání dobrého oběda skvěle pobavil zacož Ti děkuji. Chrrrr.... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@HiFiOkono k pobavení je tady toho dost to máš pravdu,jinak dobrou chutˇk obědu! a pokud máš něco proti tomu "těžkému kalibru",tak mi řekni že se pletu a včem-dej mi prostě důkaz,že to tak není.Máš nějaký ?? :)) :laughing: Prostě se s tím smiř,vinilky tady budou pořád a proč? Vše je o penězích.Kdo si na sebe nevidělá,tak je ztracená existence.Přesně takhle je to i v životě...A neboj,politik nejsu a ani nebudu ... :sly: :sly: :sly:_____________________________________________________________________________________ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96jakou hudbu na gramodeskách posloucháš?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxonnazdar Saxone. Tak především 80´ky.Výběrovky od ZYX z Německa.._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: pristroj na nahravaniMě přijdou ty představy o zvuku z gramce taky trochu ujetý.Jinak k DATce, ta pokud vím zapadla až po nástupu SS medií a její hlavní slabinou byla páska a mechanické opotřebování, ale v tom je gramodeska asi stokrát horší... Zvuk gramce je jiný, než třeba z CD-DA/44,1kHz-16Bit/, ale neřekl bych že lepší, to je věc vkusu. Zrovna ta Atrac může někomu vonět, stejně jako praskání desek. Možná bys měl někdy slyšet originál nahrávku třeba 96kHz/24Bit, pak bys změnil názor. Směšní mi přijdou DJ v klubech, jak si lebedí nad zvukem z gramců a přitom si neuvědomují, že ty nahrávky vznikaj v plně digitálních studiích a po analogu ani nesmrdí. Ale, můžou na nich skrečovat, nebo jak tomu říkaj... Zvuk nahrávek z 80 i 90 let mě taky baví víc, než současné komprimované a všelijak remasterované nahrávky. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonještě jedna perlička-vím,že rozumíš věci. Mám na cd (originál) Fancy.Každé je ale od jiného vydavatele(docela mne to i překvapilo,ale co už). Jedno je téměř "analogové" prostě nahráno AAD a druhé je "zcela digitální" DDD a hádej,které mi zní lépe? Jinak s tou deskou a opotřebování. Možná máš pravdu,ale spíše bych tvrdil opak.DATka je prostě pásek,přesně jak říkáš a ten je mnohem náchilnější-už jen kvůli mechanice.Stačí trošku a hned je to pokrčený a ztáta kvality nevratná.Ale pokud deska "necestuje" z ruky do ruky,není co řešit.Ale pochopitelně je to věc názoru a i Tvůj beru navědomí.Totˇasi vsjo a myslím,že tímto končím,bo by to byla diskuze do nekonečna.Prostě mne lépe znějí "LP-čka" než cédéčka,ale také je důležitá Master nahrávka a vše kolem,co se točí dokola... Měj sa a tímto končím... How_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96exoti jsme asi oba stejní, ty si kupuješ desky, já zase CDčka. Kdo to dneska dělá?? :)))Loni při poslední návštěvě Lince jsem si koupil například Abbey Road, to mám od táty originál LP, tak jsem si koupil ještě CD. Tyhle klasiky musím mít v pořádku.. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonhudba pro mne moc znamená a jak říkáš - jsme exoti (já ale asi větší) :laughing: :laughing:Měj se pěkně a zase někdy tady!!! _____________________________________________________________________________________ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |