Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

SPI chce rozšířit nabídku HD kanálů v češtině

Slibotechna ...? Připomínám starší článek. Již v lednu ....

vydáno: 20.12.2011, 13:28 | autor: redakce

Společnost SPI TV Ltd. UK, člen skupiny SPI International Group, včera oznámila spuštění nových programů v HD rozlišení, které bude poskytovat na bulharském trhu prostřednictvím tamní platformy Satellite BG. Některé z nich budou lokalizovány do češtiny. Stanice se tak mohou objevit na českém a slovenském trhu.

"Naším cieľom je samozrejme ponúknuť všetky tieto programy aj pre ostatných satelitných, káblových a IPTV operátorov v Európe, vrátane SR a ČR," uvedl webu Živé.sk manažer pro prodej a marketing společnosti SPI International Group Adrian Gumulák.

Již v lednu na slovenském a českém trhu odstartují Fightbox HD a Erox HD. Kanály Filmbox Action HD, Docubox HD, Fashionbox HD, Eroxx HD a Eroxxx HD mají spustit své vysílání v únoru nebo březnu příštího roku. Stanice Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx HD pravděpodobně lokalizovány nebudou, neboť budou poskytovat erotický obsah.

PTIKE
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SPI chce rozšířit nabídku HD kanálů v češt...

Jedna věc je ty kanály nabídnout a druhou věci je je zařadit do nabídky. Mě osobně vše co se SPI týká vůbec nebere. Kvalita o ničem a všechno opakuji stále do kola. Doufám, pokud to někdy Skylink zařadí tak do samostatného balíku. Nechci platit více za HD plus kvůli takovému odpadu.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Ja sa na tieto stanice tesim.Dufam,ze budu coskoro v Skylink-u :) R^

Power150
Registrace: 3/2009

12070 filmbox

Jestli to dopadne jako Filmbox HD tak raději né.Ten datový tok je humus.Včera jsem přepnul na Filmbox SD a hledal jsem tam obraz mezi kostkami .Já nevím ,ale ať odpojí tam Sport 2 pro Cslink.Možná se potom zlepší obraz. Rv

pavelmo
Registrace: 6/2011

Ja som vcera pozeral Od usvitu do sumraku a obraz bol celkom v pohode..Na Bulharoch pozeravam aj Fight box ktory si myslim ze by vela chlapov uvitalo... R^

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

oprava...samozrejme ze ten film sa vola "Od sumraku do usvitu" :laughing:

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

Od Soumraku do úsvitu je sice dobrý film, ale ten rok co na F ilmboxuHD běží je trochu moc. :fuming:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra