![]() |
|
nefunkční programyDobrý den, nejdou mi programy Prima lowe, Barandov a všechny slovenské. Signál je, ale píše mi to kódováno. Je chyba u mě? Včera šly normálně. Cs link, karta gital, Amiko 7900. Děkuji za info. |
RJakubec2
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: nefunkční programyano chyba u tebe , vše O.K. |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: nefunkční programyChyba u Tebe. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Pokud máš přeladěno:STV1, STV2, Markíza, Doma, TV JOJ, JOJ Plus, TA3, TV Patriotfrekv.=11836MHz, polar.=H, FEC=5/6, symb.r.=27500 Retro Music TV, NGC, NG Wild, TV Barrandov, STIL, Fashion TV, TV 8, CETV, Viasat History, Viasat Explorer, Spice, Viasat Nature, MGM, History, DuckTV frekv.=11895MHz, polar.=V, FEC=5/6, symb.r.=27500 Sport 5, Eurosport, HBO, Cinemax, CS Mini, CS Film, Daring!TV, Fishing&Hunting, LEO TV, Disney Channel, Discovery frekv.=11876MHz, polar.=H, FEC=5/6, symb.r.=27500 Postav se nově naladěný kanál STV1, správně vlož kartu, vypni a znovu na tom kanálu zapni přijímač a čekej, dokud se kanál neotevře. Potom to na něm nech stát cca 1 minutu pro jistotu zápisu instrukcí do karty o Tvé abonenci. Trvá to někdy 5 minut, někdy hodinu i více. Buď TRPĚLIVÝ ! Mohl bys si také poslat "reautorizaci" karty prostřednictvím webové stránky poskytovatele. Urychlil bys odeslání instrukcí do Tvé konkrétní karty číslo xxxxxxxx. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: nefunkční programyAk máš CS-link kartu IRDETO prémium,tak je to možné,tam je v tom bordel.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: nefunkční programyTak nyní mi již nejdou žádné programy na kartě CT1, ... volné běží normálně. Může mi prosím někdo poradit co dál ... Zákaznické středisko s linku momentálně nefunguje. Děkuji ... |
RJakubec2
![]() |
|
RE: nefunkční programyAsi takto Ti nikto nepomôže,keď nenapíšeš číslo karty,aby sa zistilo v čom je asi problém.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: nefunkční programyčíslo karty je 04295641188265 (gital, cs link), mám základní programy neomezeně, včera normálně fungovala. Děkuji |
RJakubec2
![]() |
|
RE: nefunkční programyTak,ešte stále nejdú?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
nefunkcni programystava se mi to u mascomu ze mam signal a pise mi to to samo ..musim prijmac vypnout ze site a znova zapnout pak to jde vse. |
mefa
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: nefunkční programyTak po celodenním snažení se mi povedlo vše oživit. Podařilo se mi přeinstalovat firmware a postupně vše naběhlo - podotýkám, že jsem naprostý amatér a stálo mě to mnoho hodin studování ovládání a zkoušení. Všem, kteří měli snahu pomoci děkuji .... |
RJakubec2
![]() |
|
RE: nefunkční programySi macher,však titul na to máš R^ :))Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
![]() |