![]() |
|
Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Robia tam nieco, alebo co sa deje - obraz katastrofalny hadam na vsetkych kanaloch (este aj HD loga su kockate) ...DIGI TV oproti tomu luxus |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
RE:KvalitaAť se nám to líbí, nebo ne, v současné době je nejlepší kvalita v ČR/SR UPC FreeSat?! Kdyby měli trochu přehlednější cenovou politiku a HLAVNĚ TROCHU DOPLNILI HD NABÍDKU, včetně CS lokalizace, tak by neměli konkurenci! :)anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
je to trocha jinak quixkdybys nebyl lenivy a trocha se pohral ze svym stb-tak s neho vytlačiš co se da !!! osobne sem vyskoušel asi 30 druhu sofweru než sem našel to prave orechove a když ti povim že ted i dokonce hbo-hd ,nebo i minimax sd mam v solidne kvalite tak se budeš jen divit chce to jen skoušet a skoušet ! starši softwery sou mnohem lepši co se tyče kvality obrazu a hezky to pouštej kabelem cez rs 232 maš to pak stabilnejši žadne restarty R^ :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Musím rovněž zareagovat. Nastavoval jsem vše nově a je fakt, že kvalita šla dolů. RvV tom má quix pravdu. |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
Nějaknechápu co dokáže jakýkoliv FW vykouzlit s kvalitou obrazu Filmboxu a vlastně pomalu všech momentálních SD mazanic Skylinu ale i dalších. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Pomerne nesnadno lze obalamutit letici kulku,jakoz i potrebny datovy tok pri aktualne provozovanych kompresnich formatech. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``u CEtv mi příde značné zlepšení obrazu :-)FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
WADERTo snad nemyslíš vážně s tím fw :))) :))) Prostě a jednoduše z hovna bič neupleteš a můžeš se snažit sebevíc.Mazanice zůstane mazanicí. Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
WADERAsi do svého přijímače namontoval grafickou kartu,nebo přešel z Digi na Skylink.Další variantou je,že stárne a začíná špatně vidět.Poslední variantou je,že se neustále udržuje v alkoholovém opojení a říká si po třetím pivu každá princezna. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
balsjaTa trochu nepřehledná cenová politika je aspon pro mě zatím prospěšná. ;) Jinak naprostý souhlas s tebou. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``pánové u Skylinku jde přece každý dnem kvalita nahoru , jinak tady se mluvit nesmí o špatný kvalitě že vy skalný ? Možná ted koukáte , nebo aspon 3x za týden na HD jak jede kamion každý den po sněhu a ledu , nebo jak se vozí dříví v HD kvalitě a plníte plán v koukání , ale o kvalitě SD na Skylinku nic neví jako o kvalitě ted DIGI TV kterou měl před 1-2 roky . Všude u společností je to jako na bojišti , každým dnem se mění situace . Hurá do mě kapelo . UPC , DIGI TV mají nejen satelitní vysílání nastarost , ale i kabelovky atd. a Skylink jen satelitní vysílání tak musí mít čas na kvalitu. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``No toť ak stím nič nespravia ,bude treba k Očnému ,ak je to SD podla pána JG v Poriatku ,tak asi Drtivá večšina abonentov Skylinku potrebuje Okuláre ,že by ten obraz nebol taky mazany ,toť asy sme všetci pri tích velkych uhlopriečkach dnešných TV prišli o Oči. :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Jednoduchá věc. Neplatte sd. Já jsem s HD nabídkou u Skylinku spokojen. Nesmyslné tlachy negramotneho stanika, radeji nekomentuju. :laughing:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Co sa stalo s kvalitou obraznaprostý souhlas, kvalita obrazu sla dolu |
fuxjosef
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Stačí se nakouknout na brite TP 12525 ČT. Vždyť ČT má skoro stejné brite,jak některé HD programy. :laughing: Prima Fa. 6193 kb/s, ČT4 4987 kb/s.Ted může Glisník mudrovat.Dokud nebudou,při jejích cenové politice nabízet opravdovou kvalitu,at se nediví,že nikdo ty mazanice platit nebude. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Podle mě je tam 5té kolo u vozu a sám s tím nic neudělá. Tabulky hovoří jasně ,zisk a zisk a až pak nějaká ta kvalita. A co my ? My si tady pobrbláme postěžujem a co...však nás ojebává kde kdo v žrádle v naftě v plynu v elekřině no prostě všude. A co na to blbej čech ,nic sklopí hlavu všude si postěžuje ale jak má k něčemu dojít tak se na to vysere. RvPanasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Já jen doufám,že postupně všem jednou dojde trpělivost.At už jejich neustálím experimentováním,nebo super obrazovou kvalitou a přejdou k UPC.Pravděpodobně zkouší co Cz a Sk uživatel vydrží. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Ja neviem,ale podla mna to neni az take zle.Je pravda,ze Filmbox stanice su troska slabsie,ale zas tolko okolo toho nadavat. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``wladysmá pravdu tiež som z Hd ponukou spokojný a niektore sd sa dajú aj pozerat ktore su neni v HD ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Dnes jsem vznesl pár dotazů na Skylink,tak jsem zvědav co odpoví.Mimo jiné jsem se ptal na to,zda ten datový tok u HD programů myslí vážně nebo si s klientů dělají legraci. :laughing: Pokud bude nižší než u německých SD stanic,tak asi se jim do toho nikdo nepohrne,že?Další věc je skladba balíčků.Pokud si nebudu moci poskládat HD balík podle svého,tak je pro mě naprosto nezajímavý.Abych platil několik stovek za HD balík,kde mě zajímají řekněme 4 programy a další stokoruny za 1 HD filmový kanál a ještě v té stávající "kvalitě",tak to bych opravdu musel upadnout na hlavu. :))) Takže dokud si nebudu moci řekněme za 300,-Kč sestavit svůj balík o 6-ti kanálech ve skutečné kvalitě HD,tak můžou dělat reklamu do aleluja. :laughing: A kdyby náhodou nevěděli jak na to,doporučuji návštěvu u soudruhů v NDR. :))) :))) :))) |
mlengy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
mlengyMě 50Kč navic za komplet HD plus nezabije. Pro tebe je 50 Kč za měsíc moc? A vybírat si můžeš i tak. Nemusíš sledovat vše. HD nabídka od Skylinku u nás v současné době nemá konkurenci a pokud časem přibude i ten Nick v HD a ESP 2 HD. Není co řešit. Kvalita obrazu u HD programů vzhledem k cene je v poho. Nejsem spokojený s hbo HD a proto si ho neplatím.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
wladysSe prober z toho růžového snu.Kde máš jakých 50Kč. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Poměr cena/výkon se mi zdá lepší u Cyfry, takže to tak vypadá, že s něma doklepu ještě příští sezonu Premier League a pak se uvidí. Narozdíl od Skylinku je tam i ESP2 v HD, Eurosport tam má lepší datový tok. Není co řešit. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Tak inak,kolko momentalne platite za CS a SKY? |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``0 eur :)))Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
lachtanProbrat by ses měl ty. Pokud vím tak 300+50=350 což je cena HD plus. :laughing:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
![]() |