Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Modul Mascom CW/IR FreeSat(upc) HBO HD Problém

V Technisate HD8sx mi zamrzne modul ver. 1,23 iba pri sledovaní HBO HD UPC po prepnuti späť ide cca 1min potom opäť zasekne v čom je problém? Musel som tam dať starý modrý SCM (červený nedekóduje HBOHD vôbec)ten je OK ale zas má hlášky na F%H,DoQ alebo TLC.

pbpb
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul Mascom CW/IR FreeSat(upc) HBO HD Pro...

Zkus se poradit s MASCOMEM ,OMKEM i s UPC.Je zajimave,ze Ti ostatni HDcka z transponderu jedou.Starky SCM je ciste Crypto.
Mozna odzkouset downgrade modulu.
Bohuzel je to jina situace nez u pana Pavka,ten mohl podrobit pivo ze svych schodu dlouhodobemu zkoumani.

hdpe
Registrace: 11/2007

re: .....

Nesmysl,mám ten modul a KATHREIN UFS 922 u lidí a HBO HD jim běží normálně.Je to asi o kombinaci modulu a přístroje .

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Podívej se na stránky Omko.cz, klikni na FAQ a zde je tato problematika u přístrojů Technisat rozebrána i s doporučením modolů.

neuzil
Registrace: 7/2009

Ten modul Mascom modul CW/IR jsem v HD8-SX měl a prodal jsem ho - je na KULOVÉ - v Omku trochu "prášej". Kup si Smit Irdeto HD CI/CI+ , spokojenost a nahrává na HDD. PS: to SCM Smart červený jsem dal zpět do SATU jako Ty. R^ :) :)

CES
Registrace: 4/2007

Doplnění

To u Skylinku IR/CW a FreeSat opusť a poď k TaT. R^

CES
Registrace: 4/2007

RE: Modul Mascom CW/IR FreeSat(upc) HBO HD Pro..

Já ho tam mám doposud a mohu potvrdit, že opravdu děsně zlobí...půjdu také do Smita...

Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5

Nalim2
Registrace: 12/2007

Ano MASCOM jede normalne:)v nekolika desitkach pripadu,je to skutecne kombinaci modulu a pristroje:).
Prekvapilo mne,ze u tohoto modelu Technisatu mi jela karta NEXT v modulu EASY TWIN s nejnovejsim fmw.Pomerne slusne i kombinace GITAL (SIM) a NEXT v tomto modulu,nekdy delsi prodleva,obcas pri prepnuti zahaproval.Ale mel jsem ho bohuzel pouze 1 den na preladeni,obraz vynikajici.

hdpe

to CES

Já s modulem Mascom IR/CRW s FW 1.20 a kartou ICE v HD8-SX žádné problémy nemám.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Pokud bys nemel zadne problemy s UPC HD HBO,pak je to vyreseno,downgrade na 1.20 a je to.

hdpe

RE: Modul Mascom CW/IR FreeSat(upc) HBO HD Pro

No to bude ono - já tam měl dříve také 1.20 a bylo to mnohem lepší... Teď tam mám 1.23...

Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5

Nalim2
Registrace: 12/2007

ts a mascom

no zial tak to je - ja som mal detto (H8S) a Mascom Easy Twin do fw1.19-21? vsetko v pohode, podobne ako HDPE SkyL CE a CS-L Gital CW prepinanie vsetko po masle...
Nastupom ICE som updatol na 1.23 a zacalo co pises,
len u niektorych stanic hlavne HD (resp sa mi zda ze to je pri prepinani medzi HD a SD aj to HD tych ktore su symulcrypt s viacerymi platformami.
Potom som upgradol modul na AlphaCrypt 3.23, bolo to este horsie .
Teraz mam alebo 2 SCM CW ako pises alebo uz mam Smit Ir CI+ a TS CW, tak to idr vcelku dobre.
Alebo budes musiet "down-datetnut" fw na 1.21 (.19 ked ti staci CW),
alebo vymenit modul-y.

krikri
Registrace: 3/2010

Dakujem

za rady, v druhom slote mám aj starý smit strong s kartou ICE skylink ten nerobí žiadne problémy.

pbpb
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra