Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

SAMSUNG,SONY

SAMSUNG ue40d7000, SONY kdl40hx720, ktorý je lepší na športové prenosy

spektrum
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 176
Odpověď v diskusním vlákně

Morous

tie samsungy beru kazdy rok na medzinarodnych veltrhoch vsetky ceny spomeniem aspon jeden...IFA....kvalita obrazu dizajn nove technologie...viem ze vela ludi nechce vidiet ze ti korejci usli konkurencii o desat rokov ale je to bohuzial tak

sysy
Registrace: 5/2010

RE: SAMSUNG,SONY

Ušli, ušli, ale už došli. Za chvíli nebude co dál pajcovat. Někde v Norimberku jsem viděl Samsung Audio, kristal zvuk a já nevim co ještě, tak sem si to tady nechal přehrát, ceny 16-50 litrů, no nedal bych si to ani do garáže.
Pamatuj, že Sony je pořád Sony a ještě dlouho bude. Ale samozřejmě že konkurence je důležitá. To bezespporu. Takže co si koupíš, na to budeš koukat. Ještě bych připoměl, že z užitných vlastností jsou např. pro mě důležité další věci - ARC, USB, Ethernet. Využívám je denně a už si TV bez toho nedovedu přestavit. A v neposlední řadě i spotřeba.
Vývoj jde rychle dopředu a i upřímně míněné rady plasmových supermanů jsou někdy trochu úsměvné.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

BONUS PRO TELEVIZE SAMSUNG !!!

ahoj
každý kdo vlastní televizi Samsung s internet@TV NEBO Smart-TV si muze pridat program netplayer
a vznikl také na soukromé iniciativně pár nadšenců majitelů této televize
Je to multimediální program který přímo z Internetu dokáže zobrazovat vámi předem určené Internetové stránky a číst jejich obsah například RSS kanály a podcasty.
radia, televni archiv ceskych televizi ,rss kanaly videa a filmy
http://samsung-tv.webnode.sk/o-televizi-samsung/

marcel

Ceny je jedna vec ale chod sa pozret doservicu v januari a februari ako maju po strop ulozene vianocne darceky na opravu alebo RMA.Oni seru novinky ako som uz pisal ze predavac ani nevie aky je rozdiel medzi dvomi samsungami ale je velka poruchovost.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

sysy a jeho kecy....

sysy je len miestný neznalý pisálek. Tvrdiť, že Sharp ma panel od Samsungu je na psychiatra.... :bigeyes:

Milan C
Registrace: 4/2006

ladinek

jednak nám napiš co v tvém případě znamená obraz jak má bejt?A to myslíš vážně že ta moje TV nemá pěkný obraz?Určitě si ji viděl hrát v reálu z ruzných obraz.zdroju a mohl tedy porovnávat?Silně pochybuji zrovna tato TV nezabírá místo v regálech.Jediný v čem máš pravdu ve své totální nevědomosti je že se fakt neohřeju jako u toho Plazma táboráku. :laughing: :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

Morous

"Pamatuj, že Sony je pořád Sony a ještě dlouho bube." ?!?! Jo a když to matlal GRUNDIG - jak to dopalo ??? Nikdy nic od Sony, ani budíka. A Samsung je v holportu se Sony. :8) Rv

CES
Registrace: 4/2007

"Sony je pořád Sony a ještě dlouho bude", akorát že panely do TV jim dělá Samsung, ale jinak není nad Sony :laughing: :laughing: :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

@hobo

poohlídni se vždy v nejvyšších řadách LCD což jsou např.tyto dvě a pořádně si ten obraz porovnej ty mazanice jedna ;) Koukni se také třeba na Philipa řadu 9 a neblbni jim tady hlavy plazmičkama Panasonic za 15-20 tisíc ;)

Maš pravdu až na to že ta plazmička za 15-20 tisic ma taký obraz ako LED za 50 tisíc. Lacnejšie LCD či LED v hodnote tej 15-20 tisícovej plazmičky je " velký grc" :razz:

Milan C

Milan C

mám jenom takovej menší dotaz.Před pár lety nevím kolem 3,5-4 jsem kupoval Sharp 42 XL2E.Na tu dobu byl perfektní a hlavně Japan.Je tomu tak i v dnešní době?Nějak jsem se po nich v těch vyšších patrech přestal dívat-to jenom pro odlehčení ;)Mimochodem nijak jsem na tuto značku nezanevřel a slouží na chalupě velmi dobře ;)

hobo

@hobo

Ano je aj v dnešnej dobe.A tu je v tomto o.i. aj japan obrazovka.
http://www.nay.sk/sharp-lc52le830e/d-299343-c-1881/
Výsledný obraz pri tejto uhlopriečke je rovnaký, ako napr. u velkej uhlopriečke LED Samsung 55D8000. Pri tom Samsung je raz tolko drahší...

Milan C

Jasně, Samsung dělá tak dobrý panely, že si je montuje i SONY. To je normální kooperace a pro Samsung jenom pocta. Co je na tom divnýho ty plasmovej inženýre ? Grundig byl podobnej hit jako Samsung. Rychle narval trh vším možným, se zaměřením na sociálně slabší vrstvy a pomalu slevoval na kvalitě. Já měl od nich magič a Telku dokonce z Německa. Magič byl shit a telka odešla měsíc po záruce, tak vim vo co go. To je dneska přesně strategie Samsungu. Sony se nepotřebuje podbízet. Je to totiž úplně jiná kategorie. Ty Sonky co máme šlapou denně možá 10 hodin i víc, první má 4 roky, druhá skoro 3, třetí 2, hrajou si s tim děti a nemá to chybu. A když je na houby televize, točí to přes USB diskem, honí to foťáky, přes DLNA to přehrává MP3 z Nokie nebo to jede přes Internet.
A jestli to má panel Samsung, sem nezkoumal. A je mi to jedno, já to koupil jako SONy tak je to SONY: Protože TV není jenom panel ...

Morous

Spadni do reálu, všechny součástky v televizoru máš z Koreje nebo Číny a SONY je tam akorát nápis (taky dělanej v Číně).

Pitomec

Morous

musím jenom souhlasit.Mám třetím rokem SONY 52-Z4500 bez jediné chyby a hraje hodně hodin denně.Obraz pokud je trochu kloudný zdroj stále velmi dobrý i když jsou to trubice ;) Také to píšu pro toho cipíska abych nebyl napadán,že prosazuji jenom a jenom ty Philipse i když v tom obraze má přeci jenom podle mě navrch. ;)

hobo

Pitomec

a jak je na tom podle tebe třeba ten Sharp?Korea,Korea,Cína,Cína a nápis dělaj pro změnu v Mogadišu že jo :laughing: :laughing:

hobo

hobo: Jenom úplnej naivka jako seš ty si může myslet, že existuje výrobek spotřební elektroniky, kde by nebyl ani náznak Číny nebo Koreje. Dneska je už kumšt sehnat něco, kde to není jenom Čína nebo Korea, natož aby se na tom tyto dva státy vůbec nepodepsaly. Takže i ten tvůj všezázrak Filipes je od šikmooček :)))

Pitomec

Pitomec

já se přeci vubec neptal na Filipsa.Ty nějak k večeru přestáváš vidět co ;)A nějaký nepodstatný díl v té či oné TV mě vubec nezajímá.Záruku a kvalitu a hlavně jméno značky v tomto případě berou na sebe v Koreji nebo v číně?

hobo

Taky jsem měl CRT Loewe. V tej době byly v česku markety narvaný širokoúhlejma nasmyslama, myslím Thompsonoma, pak to zmizelo, házej to prej do opuštěnejch důlních jam na ostravsku. Tohle čeká Samsunga. Trh je Samsungem přehlcenej a lidi to nikdy nesmůžou skoupit. Ta Loewe, to byla zase trochu jiná třída, dneska to nezaplatíš. Ta měla 2 scarty, S-Video,zdířky na repráky, audio přes bedny, satelit přes skart, sat karta z PC přes S-Video. Každej kanál samostatně nastavitelnej obraz i zvuk včetně balanc, hloubky, vejšky, prostě paráda. Tohle se už dneska jen tak nevidí. Jsou i jiný hezký kousky. Ale korejskej schit, navoněnej stříbřenkou, ani náhodou.

Morous

Loewe

jsem jen tak trochu pokoukával po netu ale to se mě teda protáčely panenky ;) Pamatuju i skleněnky hodně přes 100 litru.

hobo

Morous

Jsi to nepochopil - Grundig matlal - vyráběl SONY !! :8) Rv Co dodat ??!!??

CES

Hm, v minulým století

Morous

No jasně a do 21. století to mají p.r.o.s.r.a.t.é.. :)

CES

@pitomec

SAMSUNG,SONY
RAFI007: Ty s tím IQ7 na tom nejseš o nic líp

Nějak jsi nezvládl jednoduchý test a odpověď. Takže čekám stále odpověď na jednoduchý test.
Nápověda: bílá=šedá=plazma.
Jinak mám Panák plazma, Samsung LED6000 a Philips 9706. Takže můžu porovnávat v reálu, jak se mění vývoj. Každá technologie má své chyby, ale v tuto chvíli vede asi ten Philips. Nejsem zaujatý k technologiím, každý rok se to mění ve prospěch a způsobu zobrazení. Zkus si prostudovat třeba používání panelu u stejného typu výrobku. Třeba Sam. překupuje panely od kdekoho (no nme čína i Sharp), já měl kdysi v CRT Philips obrazovku Panasonis a Panasonic měl v tu dobu Philips..Ale jinak klobou dolů, jsi v zastávání plazma velký bojovník R^

RAFI007

@Rafi, jsem na tom podobně akorát před plazmou paňas jsem zkusil ještě lcd philips(dodnes jede bez problému známému), po paňasovi, led samsung a po něm led philips. Jedno vím jistě, k plazmě už se nikdy nevrátím..

@pitomec, pozn. Když někdo píše o lcd s led zkráceně led, neznamená to, že ještě neví, že je to lcd s jiným druhem podsvětlení.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

milan c

no ty si uz len znaly pisalek....tak si to vyhladaj ten sharp nehovorim ze sa to tyka vsetkych modelov...a hlavne nevychvaluj uz nikdy plazmu pretoze ta tvoja c 450 je jedna z najnizsich tried a je to riadny shit

sysy
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 176

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra