![]() |
|
SAMSUNG,SONYSAMSUNG ue40d7000, SONY kdl40hx720, ktorý je lepší na športové prenosy |
spektrum
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 16 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 176 | |
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONY@BRGAzapoměls upřesnit která. Jednou byla v Plzni nějaká akce na Viery, a za měsíc to i desítky lidí vraceli. A to netvrdím, že Pana je špatná. Je jedna z nejlepších. Fabia byla taky auto roku. A teď nějake Ford nebo co. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYRespektive všichni co napíšou len led, bez lcd..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Milan Cved pred nedavnom si ju mal pod svojim nickom chces povedat ze klamem? |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYTomik535: Aha!Ale já mám bohužel zkušenost zcela opačnou, většina lidí co se mě ptá na TV, tak si pod pojmem LED TV představuje něco lepšího než LCD TV. Navíc dostanou pěknej clouding, ale to už je na jinou debatu. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYMoc je podceňuješ.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYMožná tady na fóru je technicky zdatnějších lidí víc, leč v reálným světě není těch odborníků zase tolik, jak by se mohlo zdát :8) |
Pitomec
![]() |
|
@sysyTen podpis pod nickom bol starý jak Praha.Ja mam TV už asi deviatu...aj 450 som mal ale dva mesiace...odvtedy mam už ale štvrtú....Teraz mam zas: http://www.nay.sk/samsung-ue60d8000ysxxh/d-295672-c-1881/ za pekný peniaz a ta tvoja sa može niekam schovať. Taký obraz si ešte nevidel v spojení s Dreamboxom 800 HD Se....Len toho chleba keby bolo pre teba.... :))) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYmusim uznat ze ak neklames a mas tento model urobil si dobre....len mi nejako nejde do hlavy ze ty tvrdy obhajca plaziem si sa na to dal na lcd... a preco si si nekupil c 9090?ten je lepsi ;) |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
PitomecJa myslim, ze tady na foru vetsina lidi vi co je LED tv, a vetsine laicke verejnosti je zcela sumak jestli maji LCD nebo cokoliv. Hlavne jestli maji lepsi nez soused a okoli. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
starec62tobě poradím jediné:dusledně mlč když se baví dospělí.Tvoje znalosti se pohybují někde na konci současného potravního řetězce-hadej kde to je? :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@sysyČo bolo, bolo. Už neobhajujem plazmu ani LED. Proste, dospel som :))) a riadim sa očami.Čo bolo síce aj doteraz, ale....všelijaké čačky okolo, 5 x vstup HDMI a pod. mne je nanič.Priorita je pre mňa obraz. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Pitomecopět si vubec nepochopil co jsem napsal a tvoje reakce začínají být na pováženou.Já vlastně žehrám na LCD levných řad pro nedokonalou černou,kterou se přeci odjakživa pyšní majitelé TV plazma a ty odpovíš totální nesmyslnost která opravdu dělá čest tvému nicku :laughing: |
hobo
![]() |
|
hobopo tom,čo tu predvadzaš si naozaj posledny od koho by som si nechal radit a o tvojej mentalnej dospelosti začinam silno pochybovat. :laughing: |
starec62
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYhobo: Souhlas, protože opravdu nechápu smysl tvýho myšlenkovýho proudu, když tady nikdo kromě tebe o černé nic nepsal, takže ani nemusels reagovat :))) |
Pitomec
![]() |
|
starec62Už se konečně smiř s tím že nic nevíš a pořádnou TV si taky nikdy neviděl natož vlastnil.A nějak sis nevzal k srdci aby si mlčel když mluví dospělí tak to už všechno konečně zkousni protože k tématu nemáš vubec co říct. ;) |
hobo
![]() |
|
Pitomecten problém s bílou nevidí jenom Rafi ale spousta jiných a ty jsi ho okamžitě poslal k očnímu.Takže jsem ti schválně nahrál s problémem černé u levných LCD když tak miluješ plazmu by si to měl ocenit ne?Když ale napíšu která technologie podsvícení to odstranuje zcela bezpečně tak to nevyřeší už ani ten očař.Mimochodem na jakou zázračnou TV se díváš doma že vlastně problém nemáš žádný?Vychvalovat bude asi každý to co má doma.Ale vychvalovat musí něco co se opravdu vychvalovat dá.Tak odhod stud a napiš ale pravdu,protože seš poměrně zdatný překrucovač faktu :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYNapřed černá, teď bílá a nakonec ještě fialová s puntíkama, ne? Běž na vzduch :))) |
Pitomec
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYMám doma dvě plazmy: Panas PX7 HD a LG PW450 HD a LCD FULL HD 60 cm monitor BENQ a je vynikající, to vše po HDMI - je to o kvalitě dodaného signálu a seřízení PANELU. Na LG jsou kvalitní HD programi tak SUPER,SUPER, až oči přecházej. Zapomeňte při hodnocení TV na SD vysílání !!! Panasconic " nejlepší plazma na světě ", otec má Panas PX8 - kvalita, mám co porovnávat. Ale chtěl bych Panasa vydět bez V-REAL procesoru v provozu - by bylo asi po slávě. V Pardubicích v Electrowordu mají na jedem bluray napojeno cca 120 ks. TV všeho druhu a rozměru vedle sebe a když se obraz "hejbal" - nebyl rozdíl SNAD poznat. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Pořádještě neodhodil ten stud.Ono se to špatně píše nebo co? :laughing: |
hobo
![]() |
|
hoboty maš evidentne velky problem so svojim egom.Ked to nespravi niekto iny musiš si ho masirovat sam.Okrem teba nikto nič nevie,žije v stredoveku a ešte neviem čo všetko si tu popisal.Samozrejme maš najlepšie LCD na trhu a to si nan vobec nemusel škudlit a tak nam ešte povedz ake maš najlepšie auto na trhu,najlepšie hodinky na trhu atd. samozrejme bez škudlení.Zaujimave,že už na prvej stranke tejto temy si povedal,že s touto debatou končiš a pritom sme na siedmej strane a ešte stale sa tu strapnuješ.Nevieš sa preniest cez to,že ma niekto iny nazor ako ty.Chlapče poviem ti iba,že si bezvyznamny maly trapny človiečik,čo si mysli ,že je pupok sveta :laughing: :laughing: a nie všetko,čo budeš stale dokola opakovat musi byt pravda. Tymto s tebou tuto debatu končim a to naozaj,nie ako ty.Kludne si napiš čo chceš,aby si mohol kludne spat. Rv Rv |
starec62
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
starec62Představ si že věci jako hodinky mobily a spousta dalších nesmyslu mě vubec nezajímají a mám naopak ty nejlevnější a nejjednoduší.Ale třeba veškerou elektroniku se snažím mít velmi kvalitní a to od dost utlého věku.A jiný názor beru od každého pokud je smysluplný.Bohužel tvoje nevědomost tady žádný takový nevyplodila a o tom že mám jedny z nejlepších TV na trhu vubec nepochybuj a zkus se na ně někde podívat-nic jiného ti totiž nezbývá.Možná konečně pochopíš rozdíl mezi kvalitou a šrotem. :laughing: Jinak kdo z nás dvou je bezvýznamější se s tebou bavit opravdu nemá cenu.A nebud vyvalenej z toho že v určitých případech prostě někdo na něčem nemusí škudlit. |
hobo
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYhobov Bohnicích maj otevřeno non stop. Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
ladinekNěkdo peníze prochlastá,nahází do automatu atd.Já je utrácím třeba za kvalitní TV a další elektroniku.A mimo jiné jsem hned na začátku i v tomto duchu reagoval na dotaz k věci na rozdíl od exotu co začali plácat o plazmách a to nemělo s dotazem ale bohužel nic společného.Takže se do těch Bohnic mrkni sám nejdřív nanečisto abys věděl do čeho jdeš :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYZa kvalitní TV? To má být jako ten Filipes, jo? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
Pitomec
![]() |
|
RE: SAMSUNG,SONYa tady máme vedle nejlepší plazmu = Panasonic, nejlepší LED=Sony a nejlepší 3D televizi=Philips. ;) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 176 | |
![]() |
|
![]() |