Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

BBC na astře 1N

Tak mě bratránek z Anglie říkal že někde četl, že do konce týdne přesunou bbc na stru 1N, parametry se prý nezmění jen se zlepší příjem u nás:-) Tak se aspoň mám na co těšit.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: BBC na astře 1N

Nějak nás kluci Anglánští rozmazlují,vše běží jak z partesu. R^ :)

zzaner
Registrace: 9/2006

Jen aby to vydrželo co nejdéle. R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@martin09
,,my bez velkych taliru susime huby" zas tak aš velkou parabolu nepotřebuješ určitě přijatelnější příjem než Astra1D.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

V slovenské části je zase lepší příjem ruských paketů a ruských TV , což Vám docela závidím. Jinak přemýšlím, že pozice "Intelsat 907 (27.5°W) - 27.5W 11495 V 44100 9/10 DVB-S2/QPSK " s britským paketem BBC( BBC Package - v kodu BISS- Key:AA AA BB 0F BB CC CC 53), by po změně na Astře 28E mohl jít úplně volně a bez toho kodu a problematického Pid - Sid- rate atd.Jednou to šlo chvilku volně a bylo to super v kvalitě, ani problem při skenu těchto TV. Stejně je to pravděpodobně pozice pro nějakou "kabelovku", či co a nechat to nepřijmatelné je nelogické, když to půjde volně z jiné pozice... Potom by mohl být lepší příjem i na jiných místech Morava - Slovensko??? Uvidíme, co bude... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

RE:BBC na astře 1N

Včera v noci jsem jen ze zvědavosti přetočil parabolu z 5°E na Astru 1N.Naladil-všechny progr. bez problémů ato jsem ani neupravoval elevaci.Myslím,že by bohatě stačila 60cm parabola. Severní čechy-MOST

hujer123a
Registrace: 7/2009

Zdravím,má niekto skúsenosti akú veľkú bude treba parabolu na príjem A1N v okolí Brezna?dakujem.

mesky
Registrace: 12/2006

http://www.bbc.co.uk/reception/info/sat_frequencies.shtml

lapom
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra