Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

vu+duo ako rychlejsie nahrat film na interny disk

ahoj mate niake skusenosti mne to ide strasne pomali pouzivam prog DCC dam FTP-autofs/sda1-dam kopirovatale ta rychlost sa mi nezda ukazuje-Mbyte/sec-0,847 je aj ina moznost dik za skusenosti :bomb: :bomb:

kiko19
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vu+duo ako rychlejsie nahrat film na inter...

já mám v pc nastavenej hdd z boxu jako síťovou jednotku a jednoduše to pak přetahuju a rychlost je okolo 9-11Mb/s :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE: vu+duo ako rychlejsie nahrat film na inter

ahoj eemmil mozes dat postup ako na to dik R^ R^

kiko19
Registrace: 2/2008

Ak ides cez wifi mozes to natret aj na fialovo .........jedine kabel.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liguere

Přesně tak.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

saxon

to ale tejto marketingovej genracii nevysvetlis, vidim to v mojom okoli,to je strasne..... :8)
Ako hovorim ked z nejakeho dovodu nebudu polotovary (ci uz katastrofa alebo nieco ine) polka ludstva vykape lebo nevedia ani osklbat kura,ocistit rybu alebo hocico ine.Dnesne baby , no radsej nic lebo je to mimo temu

Ale aspon bude kde parkovat!!! :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jak píšou páni soudruzi nademnou, prostě to chce tahat kabelem, pak stačí v pc v počítač v nabídce nástroje zvolit položku přidat síťovou jednotku a prohledat síť kde by to mělo najít box a tam třeba zvolit hdd/media a potvrdit. Přiřadíš si písmeno k jednotrce a je to. Pak když otevřeš tuto jednotku, tak se hned dostaneš do složky kam se ukládají filmy. U některých image se musí povolit samba, aby se box zobrazoval v síti (např. Open AAF ji nemá v základu povolenou). :lookaround:

eemil

Samba není FTP a Mbit není MByte. A rychlost přenosu dat v síti se měří v Mb/s !!!! Jaká je chybovost a odezva packetů?
No, zorientuj se nejprve v základech síťařiny a linuxu, pak na chybu přijdeš i sám. Do té doby se spokoj s přenosem do 7MBit/s. Na z(nevhodné slovo)ný síti i tak slušný výkon.Takhle se střílí na pouti, odpovědi budou ve stejným smyslu. Nic ve zlým.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Ano spletl jasem se, měl jsem to napsat 11MB/s, ale zbytek co jsem napsal platí a meduzkovo teorie mi jsou u prrrrr.... :lookaround: Nejsem žádnej ajťák, abych se zabejval takovýma prkotinama, hlavní je že to šlape :)))

eemil

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra