![]() |
|
vu+duo ako rychlejsie nahrat film na interny diskahoj mate niake skusenosti mne to ide strasne pomali pouzivam prog DCC dam FTP-autofs/sda1-dam kopirovatale ta rychlost sa mi nezda ukazuje-Mbyte/sec-0,847 je aj ina moznost dik za skusenosti :bomb: :bomb: |
kiko19
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: vu+duo ako rychlejsie nahrat film na inter...já mám v pc nastavenej hdd z boxu jako síťovou jednotku a jednoduše to pak přetahuju a rychlost je okolo 9-11Mb/s :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: vu+duo ako rychlejsie nahrat film na interahoj eemmil mozes dat postup ako na to dik R^ R^ |
kiko19
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: vu+duo ako rychlejsie nahrat film na inter...Ak ides cez wifi mozes to natret aj na fialovo .........jedine kabel.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liguerePřesně tak.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxonto ale tejto marketingovej genracii nevysvetlis, vidim to v mojom okoli,to je strasne..... :8)Ako hovorim ked z nejakeho dovodu nebudu polotovary (ci uz katastrofa alebo nieco ine) polka ludstva vykape lebo nevedia ani osklbat kura,ocistit rybu alebo hocico ine.Dnesne baby , no radsej nic lebo je to mimo temu Ale aspon bude kde parkovat!!! :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vu+duo ako rychlejsie nahrat film na inter...jak píšou páni soudruzi nademnou, prostě to chce tahat kabelem, pak stačí v pc v počítač v nabídce nástroje zvolit položku přidat síťovou jednotku a prohledat síť kde by to mělo najít box a tam třeba zvolit hdd/media a potvrdit. Přiřadíš si písmeno k jednotrce a je to. Pak když otevřeš tuto jednotku, tak se hned dostaneš do složky kam se ukládají filmy. U některých image se musí povolit samba, aby se box zobrazoval v síti (např. Open AAF ji nemá v základu povolenou). :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: vu+duo ako rychlejsie nahrat film na inter...Samba není FTP a Mbit není MByte. A rychlost přenosu dat v síti se měří v Mb/s !!!! Jaká je chybovost a odezva packetů?No, zorientuj se nejprve v základech síťařiny a linuxu, pak na chybu přijdeš i sám. Do té doby se spokoj s přenosem do 7MBit/s. Na z(nevhodné slovo)ný síti i tak slušný výkon.Takhle se střílí na pouti, odpovědi budou ve stejným smyslu. Nic ve zlým. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: vu+duo ako rychlejsie nahrat film na inter...Ano spletl jasem se, měl jsem to napsat 11MB/s, ale zbytek co jsem napsal platí a meduzkovo teorie mi jsou u prrrrr.... :lookaround: Nejsem žádnej ajťák, abych se zabejval takovýma prkotinama, hlavní je že to šlape :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
![]() |