![]() |
|
Vyhledávaní signáluSoused má satelit Mascom natočený na Astru 23,5.Do pátku normálně fungující a teď tam nejde ani jeden program a píše to vyhledávání signálu. Parabola se nehnula,na kabelu( rozpojení),jako nejpravděpodobnější závadu, jsem nenašel.Čím by to mohlo být? Díky. |
elbunda
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Vyhledávaní signáluOdpoj na chvilku ze sítě a zase zapni.Někdy pomůže.Závada může být i jinde. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Vyhledávaní signáluskus reautorizaciu kartyVu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1
|
ganco39
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Vyhledávaní signáluganco a vies mi povedat co ma spolocne karta s hlaskou "vyhladavani signalu"? :lookaround: |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: Vyhledávaní signáluJasně, všechno budem reautorizovat. Zkusil bych postup - jiný přijímač - jiný kabel - jiné lnb - nastavení paraboly.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
elektrickábundato má na hákuasi přišel na to že měl rychlejší ruku jako rozum ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
elektrickábundaRychlá ruka se hodí, ušetříš za manželství :))) Pro tohle forum nic moc...Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Vyhledávaní signáluParabola se nehnula...ze soboty na nedeli spadl ze strechy ledovy chuchvalec a parabola se skutecne nehnula,pouze se ohnul krk s LNB a ono to nehralo.Dnes jsem to byl opravovat,padalo to cca z 12 m a zpatky se mi to ohnout nepodarilo,musel jsem to dojet na elevaci.Takze nejlepe zmerit,nebo vyzkouset jiny prijimac. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |