Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link Irdeto karta

Nestává se někomu v poslední době, že mu vypadávají programy? Jedná se o roční karty s nabídkou TOTAL, kde zvolený program hraje tak půl dne, pak zakódováno a musí se provést reset přijímače? Podotýkám, že to není u jedné karty a jednoho přijímače, ale hned u několika kousků, přičemž CS Link CW karty fungují bez závad. Je to nepříjemný hlavně v momentě, kdy si člověk nastaví programování nahrávání a pak čučí jenom na tmu Rv

Pitomec
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link Irdeto karta

Dnes som bol u jedného zákaznika,ktorý sa sťažoval,že vraj mu to občas vypíše zakódovaný kanál.Má tam zhodou okolností tiež kartu cryptoworks CS-link.Za desať minút čo som tam bol tak sa to nestalo.Stačí v jeho prípade prepnúť na druhý kanál a znovu to nabehne.Takže to nebude asi Tvoj prípad,ale niečo individuálne u toho prijimača-čítačka,alebo možno nejaké kondíky v zdroji a tým aj možnosť vypádavania čítačky.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

pitomec

ale bylo to laciný ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobecek

znalym se oplatilo :) jen skoda glisnikovych buhvi jakych kecu o vymene karticek za skylink,myslel jsem ze bude se tykat i rocnich.nevedel bys kde sehnat v cr BDC ?

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85
Registrace: 1/2007

drobeček: To jo, já ty karty porozdával po rodině a teď zjišťuju, že jsem je měl radši vyhodit :)))

Pitomec

to mi nedělají jen trvá déle než najede obraz :)))

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Zdar,na kterych prijimacich se Ti to stalo?Tim samozrejme nemam na mysli komentare o nejakych srotech,ale ciste prakticky ,co nas muze potkat v casech pristich.

hdpe
Registrace: 11/2007

Hlavně v CAM Mascom, ale to si nemyslím, že by byl problém v nich samotných. Navíc už jsem podobnou stížnost četl i na AB foru, takže to bude asi krpa u CS Linku.

Pitomec

Pitomec

mám kartu ICE Skylink (placeno multi) ve čtečce Arivy 200. Ve slotu modul (červený smardtv)karta cslink CW (placeno film). Nic se neseká, vše jede korektně.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Roční cslink

irdeto mám aligátoru /nelicen.modul smit ci+/-neseká se,ale někdy trvá po zapnutí než najedou plac.kanály,10-15 vt. hláška zakodováno,po naskočení jednoho se ostatní rozjedou,děje se po delším vypnutí !!!/vyměnil jsem ji za modrou skylink-a zase ji vyměním zpět :8) /

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

nejdřív musíš doplatit litr ;) :))) a pak měnit

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

NA AUKRU za 800 !!!

spyko

u mě karty CSlink Irdeto OK !!!!!!!!!!!!!!
šlapou,nic se neseká

papay
Registrace: 12/2006

Ano tá karta IDE OK my na AB riešime Problém stou Prémium Card Fialovou ,ovšem nie zo sekaním ,ale z naskakovaním ,ak zapneme STB na nejakých SK kanáloch ,teda to nové prehustené TP ,tak je Iba Tma ,treba prepnut na CT1 ,tot alebo nejakú CZ Stanicu ,potom už naskočia aj SK kanáli.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Teda http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=43534 :fuming:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

spyko

no jasně a k tomu pětset za výměnu, to si už rovnou můžeš koupit novou skylink :O :))) :razz:

drobeček

Ale ne,dělám si srandu,mám ještě Gital s překvapením,a pokud tam bude pojede až do konce,v celku nemám problém si koupit další kartu ! :)

spyko

PISTOK153: Je to ta fialová karta a ten problém, co popisuješ, pozoruju taky. Bohužel i s těma výpadkama viz výše.

Pitomec

@PISTOK153

Problém u 11836MHz je v tom, že tam nejsou vysílána EMM, operátor to už ví a řeší to ...

Fire
Registrace: 3/2011

A to platí i pro CW? Nebo odkud máš tu informaci?

Pitomec

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra