![]() |
|
Dicsovery HD showcase ze SkylinkMam problém.Všimnul jsem si dneska dopoledne,že u Discovery HD na Skylinku vypadává CZ audiostopa.Chvilku jde a pak je chvilku ticho.Je to jen u mě,nebo to je u Skylinku?Díky za odpověď. ;) |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze SkylinkDM8x, VU+, Medialink - ziadny problem.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze Skylinkjo blbne jim toAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze Skylinkdíky.... taky se mi to nezálo,protože včera a v jiných dnech to nedělalo.... Dost na to koukám. ;) |
Enriko
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze Skylinkjá to pozoroval o víkendu na Nova Sport HD, kdy vypadávala ta AC3 stopa |
Zigáč
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze Skylinkpred obedom som si to tiež všimol, teraz to už ide ok. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
Tentoproblém na tomto programu není zdaleka poprvé a asi ne zdaleka naposled ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze SkylinkTo blbne dlouhodobe a nejen na Discovery HD, ale i na History HD a NGC HD. A anglicka stopa blbne jeste mnohem daleko vice nez ceska. Pokud blbne anglicka tak staci vetsinou prepnout na ceskou, naopak to vetsinou nefunguje. :) |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze SkylinkAha tak to je pěkný.... Jsem přešel u UPC direct na Skylink v domění,že to bude lepší a ono nic.Díky za odpovědi. :8) |
Enriko
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze Skylinkuž je to tu zase aktualníAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze SkylinkAno máš pravdu.Dnes dopoledne jsem se zase díval a vypadávolo to snad každou 3 vteřinu.To je fakt na nic... :fuming: |
Enriko
![]() |
|
RE: Dicsovery HD showcase ze SkylinkStejny problem jsem mel vcera, jak uz tady bylo psano. Dnes je to OK. |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
![]() |