![]() |
|
ČT HD - skok späťV praxi to tedy znamená, že ČT přestane v HD kvalitě vysílat sportovní přenosy nebo přírodopisné dokumenty.Žiaľ ČT zvolila cestu " Od desíti k pěti "... |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
Chcete ČT1 HD, ČT2 HD, ČT4 HD a ČT24 HD?pořiďte si kvalitní satelit s nejlepším upscalingem SD na HD, tedy Technisat ISIO S1. Němci si opravdu dali záležet na ostrosti obrazu. Logo "paprička" má své opodstatnění. Pokud zapnete dva satelity na jeden TV a přepínáte HDMI1 a HDMI2, je porovnání průkazné. Pierrepetr prosazuje Medialink Black Panther. Za týden to budu schopen také porovnat. Rychlost zavádění HD na ČT Vám pak bude ukradená.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťUpscaling zůstane vždycky jenom upscalingem a je jedno jestli v home receiveru nebo ve studiu. Nativnímu HD se to prostě nikdy nevyrovná. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťNo mne nie ale poznam ludi ktorym to zmenilo zivot.Verejne pristupny les polku oplotili druhu polku zrusili aby si tam nadrbali svoje jamky.Ako keby sa nedalo jamkovat tam kde netreba nic pritom znicit.Ale takto je len o tupom ignorantsve nejakeho investora.Lebo mat ihrisko uprostred prirody alebo to urobit za cenu znicenie prirody su dve veci........Volakedy mal najtupsi sedliak najvacsie zamiaky , dnes ma nieco ine najvacsie... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ČT HD Krok zpětMusím jedině souhlasit, že je to krok zpět. Sportovní přenosy budou chybět a to tu máme tento rok ME ve fotbale a OH v Londýně o MS v hokeji ani nemluvě. Je mi divný, že si to neuvědomujou....... :( |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťJe to pravda, spoustu starých šitů a nikomu nic neříkajících pořadů budeme sledovat na ČTHD, navíc většinou ořezaných a kvalitní dokumentární a sportovní přenosy v SD, které není koukatelné.Nevím jestli si to někdo uvědomil, než přišel s tímto stupidním nápadem.Polovina národa bude pěkně nas.... |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťvznesl jsem dotaz na ČT jak to bude-tady je odpověďdistribuční cesta ČT HD se od 1. 3. 2012 skutečně změní na ČT1 HD. Změna vychází z ohlasů, kdy přepínání mezi jednotlivými programovými okruhy většině diváků nevyhovuje. Podrobnosti v tiskové zprávě Česká televize ve vysokém rozlišení: ČT HD vyhrazené pro Jedničku (PDF). Na sportovní fanoušky určitě nezapomínáme. Možnosti, jak divákům zprostředkovat významné sportovní události ve vysokém rozlišení, nyní řešíme. Jakmile budou známé podrobnosti, budeme o nich informovat tiskovou zprávou, respektive na webu České televize a na stránkách speciálu www.digict.cz. Děkujeme za Váš zájem o Českou televizi. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťprý většině.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťBlbá výmluva, prošustrovaly peníze a teď neví jak z toho ven. Dvořák škodí, kam přijde. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
dnes budemena HD koukat na 4:3 na kriminalistiku pak na Jílkovou a fotbal půjde v SD,hlavně že to pro dederony určitě odbavujeme v HD.Alespoň že jsou dnes v HD lety na ližích od 17:50.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
opravachybička se vloudila-lyžích ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťNuz, tak to pekne pohnojili... Rv asi bude vela ludi nastvanych...snad to bude mat len jednu malilinku vyhodu, ze koncne prestanu tie seky - prepnutia uprostred programu, tak to bola tiez katastrofa Rv |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťJo to je tak, když tu někdo nadával, že na HD kanálu občas urvali běžící pořad na úkor následujícího startujícího. Ted budeme mít všichni howno. Co taky čekat od nováka, Dvořáka, lulá.a...On Air!
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 23.02.2012, 18:03.57
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťAť se v ČT střelej do hlavy. To už snad ani nepotřebuje komentář. Ještě že mám SKY a uvidim aspoň ten fočus... |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
ČT HDCo sed dalo čekat od bývalého ředitele Novy...? |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťTak si to shrňme. V tématu na Parabole.cz byla s tímto krokem ČT spokojena celá 4% většina..A teď mohu jen hádat, kde dělali ten svůj průzkum.. ;P Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tomikCTupscalHD, novy kanal Ceske Televize. Docela by me zajimalo, ktera buzna tohle rozhodla. Oni si fakt z nas delaji (nevhodné slovo), letos MS v hokeji, Euro v kopane, LOH v Londyne a oni udelaji jedinej HD program z CT1. jeste ze ta Viktorka vali...bravo Frantiku.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťVčera jsem naštvanej napsal do ČT, jak si to dále představují a dnes mi přišla následující odpověd :Vážený pane , distribuční cesta ČT HD se od 1. 3. 2012 skutečně změní na ČT1 HD. Změna vychází z ohlasů, kdy přepínání mezi jednotlivými programovými okruhy většině diváků nevyhovuje. Na sportovní fanoušky určitě nezapomínáme. Možnosti, jak divákům zprostředkovat významné sportovní události ve vysokém rozlišení, nyní řešíme. Jakmile budou známé podrobnosti, budeme o nich informovat tiskovou zprávou, respektive na webu České televize a na stránkách speciálu www.digict.cz. Děkujeme za Váš zájem o Českou televizi. S pozdravem Lenka Lukešová ČESKÁ TELEVIZE Divácké centrum Kavčí hory 140 70 Praha 4 Tel.: 261 133 939 Fax.: 261 014 101 e-mail:info@ceskatelevize.cz http://www.ceskatelevize.cz |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťPořád lepší přepínat než toto boha jeho :fuming: :fuming: :fuming:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťTak uz mi je jasne comu hovorite ledovka a naledi ale wtf je buzna? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťPoslal jsem do ČT email, že přepínání mi nevadí. Že mi vadí přepínání už jedoucích pořadů. A pokud už chtějí jeden nepřepínaný kanál, uvítal bych spíše ČT2 HD nebo ČT4 HD.Dostal jsem dle očekávání naprosto stejnou odpověď, jako už to 2x zazněla :). Nicméně si myslím, že je lepší než tady nadávat raději ČT bombardovat dotazy... |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: ČT HD - skok späťNo dobre a v CT budu vediet co je buzna?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |