Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Praktiky telekomu

Dnes mi zazvonil dealer magiosat od telekomu. Povedal že riešia digitalizaciu, pozrel sa na môj dom a opýtal sa ma či mám satelit. Ja že áno, on že či je to skylink, s nekvalitným obrazom a z 20 ročnej družice, že on mi ponúka magiosat , 60 programov všetko v hd kvalite z novej družice za super cenu. Opýtal som sa že aké hd kanaly, tak mi povedal že všetky, že oni už dva týždne vysielajú z novej družice a že ich obraz je najlepší. Toto verlikoval dookola. Predstavil som si dôchodcu ktorého takýmito faktami naozaj dostanú. Super firma.

krizo
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Praktiky telekomu

magio fuuuuujjjjjj Rv

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Praktiky telekomu

Najhoršie na tom je, že niektorí na to aj naleteli a teraz čakajú, kedy sa im konečne skončí dvojročná viazanosť

emo53
Registrace: 3/2009

A co si mu povedal?To iste robia ked ponukaju plyn alebo elktrinu ti alternativny debkovia.Ja ho necham odrapkat co ma aby si myslel ze je fachman a potom sa zacnem pomly vypytovat a informovat az kym zisti ze nic nevie a sam utecie........vzdy sa pobavim :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Minuly rok sa podobne individua pozastavili u nas, kde oslovili moju mamu s tym, ci nechce ich sluzbu, lebo taku antenu (mysliac na MagioSat) este nema nainstalovanu :laughing: :laughing: .
Pred barakom mi na SK visi asi 7 anten...dalsie asi 4 su momentalne demontovane.
P.S.: Nasi doma cucali na Cesku TV v Mpeg 2 zo satu uz v 9/1997.
Blazni.... Rv. Aspon ze mama ma rozum a ich "skvelu" ponuku odmietla.:)))

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

Dobre rano ja to uz zazivam 5 rokov z internetom od nich ludia pomali dochadzaju na to co su zac

hohoho
Registrace: 12/2007

táraji

a koho to tu zaujíma,že ste sa dali ojebať.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

onanééé

zajímavá otázka ale když tě to nezajímá tak naco reaguješ ???

tonek
Registrace: 1/2009

A zabudli ste napisať že ti hajzlici aj slubuju že po 2 rokoch ide plna ponuka bez obmedzeni nastalo!!A ked som spokojnym zakaznikom magiosatu vysvetlil že platiť neprestanu ....to ste mali počuť tie vyrazy :)))

par32
Registrace: 11/2007

tonek ty chytrák.

ja musím ešte 6 mesiacov platiť internet 29.70€ mesačne.od tecomu .Pred tromi mesiacmi som sa presťahoval do mesta kde mám internet za 15€ .A nikomu to na oči nevyhadzujem. Ale ak ťa zaujíma kadečo,tak nech napíšu ,kedy chodia na hajzel.

oneeeee

a ty si co ???

nebo som ja Teba zrobil tu smluvu a aj za Teba podepsal!

tonek
Registrace: 1/2009

neviem o čom tu píšeš.

oneeeee

oneeeeeee oneeeeee oneeee vy vasi ze tak sproste mluvis

satman1
Registrace: 9/2010

Len pre upresnenie

To nie je sám veľký Telekom, ale domošľapská agentúra, ktorá predáva takto od šampónov cez hrnce a prikrývky až po elektrinu a plyn, nečudujte sa preto, že vedia len básničku a na detaily sa nepýtajte.
A MagioSat má, ako všetko, svoje plusy a mínusy ... keď si ho niekto vyberie, prosím, nech sa páči na najbližšie predajné miesto Telekomu.

mmc
Registrace: 1/2006

Preboha len to nie, v kamennych telekom predajniach sedia (nevhodné slovo)i intergalaktickeho formatu a to viem len o vlastnych skusenostiach.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

:))) Nevhodne slovo= "d.e.m.e.n.t.i" , trochu vyssie je "o(nevhodné slovo)" bez problemov.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Pre : oneeeee

Prečo si taký nervózny. Podľa mňa ten prvotný príspevok bol mienený ako dobrá rada tým, ktorí nie sú veľmi znalí technických detailov a sú ľahko ovplyvniteľní. A upozorňuje na nekalé praktiky a zavádzanie (veľmi slabý výraz) potencionálnych zákazníkov. Firma sa nemôže zbaviť zodpovednosti za svojich vlastných predajcov, aj keď len dočasne najatých. A existuje odôvodnené podozrenie, že ich k takémuto ponúkaniu služieb priamo navádzajú (ak rovno neprikazujú)- viď nedávne oficiálne vyhlásenie pre médiá o šírení všetkých slovenských TV programov v HD kvalite priamo zo štúdia.
A preto je dobré z času na čas upozorniť verejnosť na podobné firmy aj takouto formou.
A nie každý sa dal oj...ť. Myslím si, že ani Ty nie. Len v tej chvíli jednoducho nemal inú možnosť.

Frank11
Registrace: 2/2009

20 roční družice. :-D:-D 3B vs Amos. :-D Včera mě tady dostali na fázovku na parabolu a dneska tohle, díky. :-D

Jardysek
Registrace: 3/2010

@oneeeee

a čo ti dom zobral exekútor, keď si sa presťahoval? :)

notna
Registrace: 3/2007

Nedalo by sa to napadnut ako klamliva reklama? U nas tiez bola taka mlada asi pred 4mi mesiacmi, dobre som sa pobavil na jej taraninach. Ale je smutne, ze to niekto aj podpise...

Inac telekom nikdy viac, mal som od nich pred rokmi internet....som rad ze som sa ich zbavil. Je to tak neskutocna banda i.diot.tov....

HornetF18
Registrace: 10/2011

Dalo by sa.Pred 5 rokmy sme dali podnet na preskumanie praktív Telecomu./alebo ako sa to voallo predtým.širenie klam.reklamy+predaj jedneho produktu s viazanosťou na ešte jeden./Musel si platiť-použivať nie te antivírový program,okolo 30 sk na mesiac.Kedže antivirák má každí,ale ty si nezaplatil za ich-ani si nenaištaloval,aj tak odpojili zákazníka,ktorí nechce platiť za niečo,čo nechce.OI "riešila podanie,ale kedže roky udržiavajú kamaratske pomery-podnet neuspel.ALE v najbližších ponukach už také kombinacie neboli.Aspoň niečo.

sused
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra