Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Co místo STR 1

Až dosud jsem byl spokojen s DigiPlusSTR1,ale technickým pokrokem, obchodní politikou providerů a dcerou jsem dokopán k pořízení HD přijímače. ISIO je na mě až moc sofistikované a drahé (důchodce),takže nevim, jestli Technistar 1, Technistar SIR nebo S2. Jde mi o slušný obraz a bezporuchovost. Mám Skylink + CSlink, televizi Samsung HD Ready 82cm a parabolu 80cm, monoblok 19,2 + 23,5.
Děkuji všem za názory a pomoc při výběru.

rs505
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Co místo STR 1

no teoreticky máš to najlepšie,tak ostaň pri tom.... R^ :)
PS: a nevymýšlaj... :laughing: :laughing: :laughing:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

to mat

Kdyby to záleželo jen na mě... Ale vážně, jsem laik a tak se chci poradit, co je nejlepší řešení. R^

rs505

1/ ako používač SkyLink aj CS link na STR1? máš predplatené nejaké programy zo Skylinku a nejaké iné z CSlinku?
ak by si chcel s týmto pokračovať tak Technistar S1 to nedokáže, pretože má len 1ks CI-slot.
Slo by to jedine kúpou CI-modulu twin pre dve karty, ale jednu by si musel mať vylamovaciu (SIM)

2/ dcera ťa pravdepodobne tlačí do HD a nových programov, ktoré sú na ICE/Irdeto karte.
V tomto prípade môžeš vybrať Technistar SIR, ktorý má IRD čítačku + 1 CI slot.
Potom môžeš vymeniť jednu kartu za ICE a strčiť ju do čítačky. Druhú kartu do CI-slotu

3/ keďže CSlink pomaly ale isto zdochýna je otázkou či ti bude k niečomu s HD prijímačom CSlink karty snáď zatiaľ AXN a Film+.
Ak ti nejde o tieto programy (ale o ktoré potom?) tak môžeš vymeniť CSlink kartu za Skylink ICE v akcii (budeš mať 2 mesiace promo) a išiel by som aj tak do Technistar SIR.
Tu máš možnosť aj čítačky aj modulu ak by niekto chcel nahrávať a prenášať nahrávky do iného zariadenia.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Medialink Black Panther

je dobré řešení R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

kolik ti platí? :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

to Dagy2

Mám Skylink Multi - prodlužuji po měsíci a CSlink Total do října + Film do března. Máš pravdu, ženě jde o Film+ a Universal a také o Axn Crime, kde jí dávají Columba. Tak bych si nechal starou kartu CSlink a Multi asi změním na Komplet. Zajímalo by mě ale, který z uvedených strojů je podle Tebe nejlepší. Moc děkuju.

rs505

to pierrepetr

CSlink - 04295641989449 Skylink -03436816271087. Bohužel platím já.

rs505

brzy

budeš platit jen jednomu poskytovateli,tak to zatím neřeš R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr, satmam

Sorry, špatně jsem pochopil.

rs505

satmam

představ si,že neplatí a mohli by,máš pravdu,dělám jim slušnou reklamu,jenže je to tak dobrá mašina,že to nejde jinak,než doporučit,od 10/2010 jsem lepší nedostal do ruky,v této cenové kategorii,lidi mám rád,proto jim přeji to nejlepší R^ :laughing: R^

pierrepetr

rs505

nech to tak,brzy se dozvíš více R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

A chodí v čtečce Irdeto karta?

jm57
Registrace: 1/2008

Dobre Ti poradil "mat" a ku koncu "pierrepetr". Nechaj to zatiaľ tak. Ale ak Ti vôbec nejde o konkrétne programy, ktoré sú vysielané len v HD (eventuálne v S2 - teda dajú sa prijímať len HD prijímačmi), pri 82 cm uhlopriečke TV HD ready nie je príjem HD programov až takým veľkým kvalitatívnym skokom. To sa prejaví viac u väčších uhlopriečok. Samozrejme záleží na tom z akej vzdialenosti sleduješ TV. Ak je to z 2,5 a viac metrov, tak to fakt nemá význam. Ak plánuješ vymeniť TV za väčší, potom by to význam malo.

Frank11
Registrace: 2/2009

@rs505

tie prijímače sú ovládaním a spracovaním rovnaké.
rozdiel je:
- star S1 čítačka CONAX, CI+ slot
- star SIR čítačka Irdeto, CI+ slot

takže by som sa prikláňal v tvojom prípade k Technistar SIR.
K CSlinku nezískaš ale nič oproti pôvodnému prístroju.
Význam pre výmenu to má len vtedy, ak chceš rozšíriť predplatné na nejaký HD program alebo program v MPEG4 (Film Europe, DokuCS, FilmCS, HBO comedy a pod)

Dagy2
Registrace: 11/2010

Je to jasné - Technistar SIR. Cslink vyměním za Skylink, na
jejich webu píšou, že zaplacené programy nechají a já mám TOTAL do října a pak se uvidí. Děkuji všem a zvláště Dagy2 a Frank11 R^ R^

rs505

jm57

rád bych tě potěšil,ale nevím,irdeto nesnáším a zákazníkům dávám pouze crypto,nebo ice a tam zatím vše ok R^ :laughing: R^

pierrepetr

Technišrot SIR ani zadarmo... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Musím souhlasit s drobečkem, nic proti Technisatu, ale poslední použitelný za dobrou cenu je HD8sx.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra