![]() |
|
Co místo STR 1Až dosud jsem byl spokojen s DigiPlusSTR1,ale technickým pokrokem, obchodní politikou providerů a dcerou jsem dokopán k pořízení HD přijímače. ISIO je na mě až moc sofistikované a drahé (důchodce),takže nevim, jestli Technistar 1, Technistar SIR nebo S2. Jde mi o slušný obraz a bezporuchovost. Mám Skylink + CSlink, televizi Samsung HD Ready 82cm a parabolu 80cm, monoblok 19,2 + 23,5.Děkuji všem za názory a pomoc při výběru. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Co místo STR 1no teoreticky máš to najlepšie,tak ostaň pri tom.... R^ :)PS: a nevymýšlaj... :laughing: :laughing: :laughing: Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
to matKdyby to záleželo jen na mě... Ale vážně, jsem laik a tak se chci poradit, co je nejlepší řešení. R^ |
rs505
![]() |
|
RE: Co místo STR 11/ ako používač SkyLink aj CS link na STR1? máš predplatené nejaké programy zo Skylinku a nejaké iné z CSlinku?ak by si chcel s týmto pokračovať tak Technistar S1 to nedokáže, pretože má len 1ks CI-slot. Slo by to jedine kúpou CI-modulu twin pre dve karty, ale jednu by si musel mať vylamovaciu (SIM) 2/ dcera ťa pravdepodobne tlačí do HD a nových programov, ktoré sú na ICE/Irdeto karte. V tomto prípade môžeš vybrať Technistar SIR, ktorý má IRD čítačku + 1 CI slot. Potom môžeš vymeniť jednu kartu za ICE a strčiť ju do čítačky. Druhú kartu do CI-slotu 3/ keďže CSlink pomaly ale isto zdochýna je otázkou či ti bude k niečomu s HD prijímačom CSlink karty snáď zatiaľ AXN a Film+. Ak ti nejde o tieto programy (ale o ktoré potom?) tak môžeš vymeniť CSlink kartu za Skylink ICE v akcii (budeš mať 2 mesiace promo) a išiel by som aj tak do Technistar SIR. Tu máš možnosť aj čítačky aj modulu ak by niekto chcel nahrávať a prenášať nahrávky do iného zariadenia. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Medialink Black Pantherje dobré řešení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrkolik ti platí? :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
to Dagy2Mám Skylink Multi - prodlužuji po měsíci a CSlink Total do října + Film do března. Máš pravdu, ženě jde o Film+ a Universal a také o Axn Crime, kde jí dávají Columba. Tak bych si nechal starou kartu CSlink a Multi asi změním na Komplet. Zajímalo by mě ale, který z uvedených strojů je podle Tebe nejlepší. Moc děkuju. |
rs505
![]() |
|
to pierrepetrCSlink - 04295641989449 Skylink -03436816271087. Bohužel platím já. |
rs505
![]() |
|
brzybudeš platit jen jednomu poskytovateli,tak to zatím neřeš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr, satmamSorry, špatně jsem pochopil. |
rs505
![]() |
|
satmampředstav si,že neplatí a mohli by,máš pravdu,dělám jim slušnou reklamu,jenže je to tak dobrá mašina,že to nejde jinak,než doporučit,od 10/2010 jsem lepší nedostal do ruky,v této cenové kategorii,lidi mám rád,proto jim přeji to nejlepší R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
rs505nech to tak,brzy se dozvíš více R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrA chodí v čtečce Irdeto karta? |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Co místo STR 1Dobre Ti poradil "mat" a ku koncu "pierrepetr". Nechaj to zatiaľ tak. Ale ak Ti vôbec nejde o konkrétne programy, ktoré sú vysielané len v HD (eventuálne v S2 - teda dajú sa prijímať len HD prijímačmi), pri 82 cm uhlopriečke TV HD ready nie je príjem HD programov až takým veľkým kvalitatívnym skokom. To sa prejaví viac u väčších uhlopriečok. Samozrejme záleží na tom z akej vzdialenosti sleduješ TV. Ak je to z 2,5 a viac metrov, tak to fakt nemá význam. Ak plánuješ vymeniť TV za väčší, potom by to význam malo. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 495 |
![]() |
|
@rs505tie prijímače sú ovládaním a spracovaním rovnaké.rozdiel je: - star S1 čítačka CONAX, CI+ slot - star SIR čítačka Irdeto, CI+ slot takže by som sa prikláňal v tvojom prípade k Technistar SIR. K CSlinku nezískaš ale nič oproti pôvodnému prístroju. Význam pre výmenu to má len vtedy, ak chceš rozšíriť predplatné na nejaký HD program alebo program v MPEG4 (Film Europe, DokuCS, FilmCS, HBO comedy a pod) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Co místo STR 1Je to jasné - Technistar SIR. Cslink vyměním za Skylink, najejich webu píšou, že zaplacené programy nechají a já mám TOTAL do října a pak se uvidí. Děkuji všem a zvláště Dagy2 a Frank11 R^ R^ |
rs505
![]() |
|
jm57rád bych tě potěšil,ale nevím,irdeto nesnáším a zákazníkům dávám pouze crypto,nebo ice a tam zatím vše ok R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Co místo STR 1Technišrot SIR ani zadarmo... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Co místo STR 1Musím souhlasit s drobečkem, nic proti Technisatu, ale poslední použitelný za dobrou cenu je HD8sx.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |