![]() |
|
Vantage 8000 - resetProsím o pomoc - má Vantage 8000 nějakou možnost provést reset? Zakousl se mi na jednom programu (navíc stále je zobrazen info banner jako po přepnutí programu) a nejde s ním nic dělat - nereaguje ani na DO ani na tlačítka na panelu. Nepomáhá ani vypnutí na zadním panelu ani vytažení ze zásuvky. Co s tím? |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000 - resettak treba prehrat soft pres rs232, ... ale muze to mit souvislost napr. i s internim diskem, zkusil bych odpojit a pustit bez HDD |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000 - resetNemam interni disk. Taky nemam možnost RS232. Ale problem se podařilo vyřešit - postup: 1. vypnout zadnim vypínačem 2. zapnout a při bootu opakovaně mačkat šipku dolů (na přijímači) - došlo k přepnutí na jiný program a pak už na běžné fungování přístroje 3. v menu jsem následně smazal "problémový" program a už funguju normálně. SLÁVA nechtělo se mi do servisu. Každopádně díky za snahu. |
vahač
![]() |
|
RE: Vantage 8000 - resetvahač, nebyl náhodou ten problémový program na 1°západně, Nautik nebo tak nějak? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000 - resetNe nemám 1W - bylo to něco francouzského na 19.2 E. |
vahač
![]() |
|
![]() |