![]() |
|
SMIT Irdeto aktualizace z STV1Nevíte někdo, zda po přelazení STV1 funguje aktualizace OTA pro moduly SMIT Irdeto? Rád bych aktualizoval, ale po zvolení upgrade softwaru se mi objeví hláška: nelze upgradovat CAM z menu. Nevím zda je chyba v modulu, nebo něco dělám špatně, případně, zda je to tou novou frekvencí STV1. Předem děkuji za Vaše rady. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
Smit Irdeto.Modul SMIT Irdeto tušim nepodporuje aktualizácie cez OTA. |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
Smit Irdeto.Zato Neotion Skylink je s podporou aktualizácie cez OTA |
sestak78
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto aktualizace z STV1Luboš: A důvod proč bys rád aktualizoval? Nebo jenom tak z dlouhý chvíle? :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
není to tak...modul Smit Irdeto (fialový) lze pořídit upgrade běžně na STV1 jako OTA, momentálně je tam verze 4.2.4.4 Problém je pouze v tom, že některé příjmače to nezvládnou po přeladění (proč to netuším)...na Technisatech není problém, některé Humaxy v poho, ale telky s receivrem asi neee...záleží přes co to taháš...Jinak ta aktualizace prý řeší jen nahrávání HD programů... A taky doufám, že se bavíme o Astra 23,5°... |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
Smit Irdeto.No neviem Luboš minule som čital na nejakej stranke Smit Irdeto napodporuje aktualizáciu cez OTA a teraz som sa dočítal že podporuje. http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/cam-irdeto-smit-skylink-ready-dekodovaci-modul |
sestak78
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto aktualizace z STV1Tak to bude asi přístrojem. Mám TV Samsung s DVB-S. Jinak samozřejmě SKY-link a STV1 z 23E. Vyměnil jsem svůj modul Mascom CW/Irdeto (nerozuměl si s mým TV) za modul SMIT. Konečně mi jede Nova HD a Prima HD. Jen jsem četl o té důležité aktualizaci na PVR, tak jsem to chtěl vyzkoušet. Děkuji všem za rady. |
Luboš
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto aktualizace z STV1samozřejmě že OTA je na novej fq na tv nova,zatím pro GOSAT 7055 a Techhnisat stroj.O STV1 ani zmínka. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto aktualizace z STV1http://www.satelitnatv.sk/2012/02/20/ota-aktualizacia-modulu-irdeto-smit-ci-je-mozna-stale-iba-zo-starej-frekvencie-na-235e/ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto aktualizace z STV1OTA na SMIT IRDETO je na TP 12565MHz |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto aktualizace z STV1Tak to jsem nevěděl, myslel jsem, že se tato frekvence již nepoužívá. Díky za info. |
Luboš
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto aktualizace z STV1Pokiaľ je to modul bez nápisu skylink ready a bez detskej poistky ,tak ten sa mi nepodarilo zaktualizovať cez TP a pravdepodobne ani nepôjde(som skúšal v 5-tich prijímačoch) .Dôvod prečo som potreboval aktualizovať je že nenahrával korektne na HDD(televízor panasonic s dvb-s2 prijímačom).Neodporúčam kupovať tento modul bez nápisu skylink ready + je tam napísané skylink,cs link.Tento už funguje od výroby ako má. |
banda989
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto aktualizace z STV1Nejlepší FW na SMIT CI+ je ten z 5.12.2011... ;) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
![]() |