Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Toshiba reklamacia

zdravim vsetkych uz som tu o probleme z notebookom Toshiba pisal ale chcem sa este spytat ci niekto nevie poradit, na co ako zakaznik mam pri reklamacii pravo. Tento notebook som uz 3x reklamoval v servise, ale stale sa mi prejavuje ta ista vada a problem ako ked som ho tam poslal. Problem je v tom ze sa notebook po zavreti krytu nepreberie, zostava zamrznuty a cierna obrazovka, uz mi vymenili aj zakladnu dosku, CPU, a spravili reinstal win 7. Ked to do servisu posem 4x krat mali by mi vratit peniaze alebo dat adekvatnu nahradu ? som rozhodnuty notebook v pripade opatovneho vratenia neprebrat, neviete ako sa potom postupuje ? Dakujem za rady

Dobko30
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Toshiba reklamacia

Myslim,ze 3x ta ista zavada staci.Ked to sklopis ide do spanku a ked ho otvoris a stlacis to cim ho zapinas mal by nabehnut.U teba nenabieha ak dobre rozumiem???

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

písemně

odstoupení od kupní smlouvy,nech si podepsat kopii,ještě to pošlou na posouzení,jestli si nevymýšlíš a pak prachy zpět R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ak je v záruke-nový,alebo vrátiť peniaze pri tretej reklamácii.

pego097
Registrace: 3/2011

Ked je zapnuty sklopeny a v spanku tak sa stava, ze sa obcas po otvoreny nepreberie a zostava cierna obrazovka, pocut len pracujuce ventilatory. uz som stoho nestastny ako si ten notas neustale posielame. Myslim ze by mi to vymenili rychlejsie keby bol trosku lacnejsi stal 108 eciek. Dufam ze mi to na 4x uz uznaju a nevratia. A co sa stane ak ho po odstupeni od zmluvy nepreberiem ?

Dobko30
Registrace: 11/2005

No pockaj ta toshiba sa ma prebrat len na otvorenie?Hadam treba stlacit on off nie?Pravda toshibu ntb nepoznam.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Fúha,až tak drahý 108 €?Aj taký býva? ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Prosim ta napis nam co je to za zazrak "Toshiba" za 108,- Euro a ma v sebe legalne win7?

PEPE8989
Registrace: 12/2007

toshiba - to je problém

zdravím, obávám se , že to nebude jednoduché, z vlastní zkušenosti - mám stejnou závadu 4x - výměna HDD v záruční době, ale vrácení a odstoupení od smlouvy bezpředmětné, vždy je něco špatně - nesprávné zacházení, moc optřebovaný atd... asi záleží na servisu, ale neřešitelný problém.

vancan
Registrace: 2/2012

Este mozes skusit aktualizovat bios svoho ntb a naistalovat origo ovladace zo stranky vyrobcu na tvoj typ masiny.Mozno to zaberie.Kazdy vyrobca ntb ma na svojej stranke podporu driverov a ineho softu pre svoje ntb.

liquere

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

liquere

Notebook od ToSHITby ani zadarmo...

Raperko
Registrace: 4/2007

problem

lenze z minuleho vlakna som poochopil tak ze Dbkovi z toho Swissu ked vratia notebook vzdy ide, az jemu doma (po nainstalovani vsetkeho mozneho (a samozrejme potrebneho! :8) ) prestava chodit. Ze mam pravdu?!
Prepac ak nie...
K

krikri
Registrace: 3/2010

Ani minule ani teraz som celkom nepochopil,lebo neodpovedal pekne celou vetou. ;)
Ani tento problem nepoznam,bud ronim na pocitaci alebo nerobim ale nedavam mu tabletky na spanie......... R^

HP je HP len nie to z nayyyyyyyyyyyyyyyy!

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra