![]() |
|
Skylink sekání HD programůDobrý den může mi někdo poradit .Poslední dobou se mi seká obraz u všech HD programů poskytovaných od Skylink .Mám přístroj Orion HD PVR.Síla signálu 77,kvalita 78.Obraz se pozastavuje aniž by kostičkoval zvuk běží stále.Skoušl jsem tovární nastavení přístroje,vymazání všech programů????Díky vašek |
VASEKTGB
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůOstatné HD programi idu v pohodeVU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
vadorNevím co bych k tomu dodal. Mám Humax HDCI 2000,roky bez problémů. Aniž bych cokoliv měnil tak po přeladění to cuká. |
tatin
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
vadorSnad ještě. Síla signálu,teď nevím buď 78 nebo 87 a kvalita 100. Nejsem momentálně doma. |
tatin
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
ValtoTenis skončil, idú skoky a stále ok. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
tatintakže - Prima HD?Ak sa len preladilo menené a robí to problém, tak by som to skúsil naladiť nanovo po továrenských. Ak vyskakujú hlášky o nezaplatení na viacerých prog., tak to môže robiť aj modul./aká karta?/ A nakoniec - ak prijímač ide 2 roky ok a teraz začne neposlúchať, nemusí to mať súvis priamo s preladením, možno to budú musieť pozrieť v servise. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programů@bobl, nevíš k čemu by na Tv se sat. tunerem bylo přepínání rozlišení výstupu ty blábole?Satmam to poznal hned. Akorát pierrymu uvěřím, že to možná přehlédl :) A další sáhodlouhá diskuse o tom, jak to všichni mají nastaveno a kolik mají možnosti přepínání..no není tu krásně? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
no jo,pokud píše prima HD ,pořád to neberu ke skylinku a HD taky ne,obraz je lepší ,než SD,ale HD vypadá jinak,mě nic necuká,nevím,kde máte problém,mám asi 200 zákazníků s HD a asi 100 s přístrojem ode mě,zatím si nikdo neztěžuje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Tomik535blábol je v tom , že asi tu diskusi nečteš , protože můj dotaz zněl , proč pomáhá přepnutí na i , já si přepnout nemůžu , satmam mi napíše abych to neřešil a tím mě teda dostal.... no to sílapodíval jsem se na jiné forum a tam Tomík píše že to co popisujeme dělají i takzvané certifikované přijímače |
bobl
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůboble neřeš to, je to na tebe viditelně moc složité. Moje rada směřovala ke konkrétnímu přístroji, který znám a samozřejmě mu to pomohlo. Proč si tedy na jejím základě začal řešit svoje problémy já opravdu netuším..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůvse jde v pohode na hdbox i isio s1 |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Tomik535ten popsaný problém je společný pro více přijímaču , i pro ty certifikované , proto chci řešit příčinu a promiň rady typu sniž si kvalitu obrazu a ono to zmizí neberuk mému vzdělání a přehledu mohu přiznat , že jsem vystudoval vysokofrekveční techniku , ale měl jsem dvojku , od Tebe očekávám nejspíš doktorát z oblasti teorie řízení variabilních datových toků pravdu máš jen v tom , že to tady řešit jak vidím nemá cenu snad to zformulují pro Skylink na jiném forum |
bobl
![]() |
|
bobltak včera jsem poprvé zaznamenal na prima HD záškubnutí obrazu,myslím,že problém bude na straně vysilatele R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůmne pomerne pravidelne šklbe markiza HD...vsimol som si to len vcera ked som na to nahodou prepol :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůeste dodavam ze mam opticum 9500 HDskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programů@bobl"ten popsaný problém je společný pro více přijímačů" - no to ti klidně věřím, nicméně odpovídal jsem pouze na jeden popsaný a to "možná pro tebe překvapivě" na ten v dotazu tématu.. - na své vysoké vzdělání řešíš přepínání rozlišení výstupu u Tv se sat. tunerem - bez komentáře. "rady typu sniž si kvalitu obrazu a ono to zmizí neberu" - tohle jsem já neporadil(pokud tedy umíš číst) a mimochodem rozlišení 1080i je u přijímače, ke kterému jsem dával svou radu, nejvyšší. Takže "sniž si kvalitu obrazu" je opět úplně mimo mísu :) No ale teď ti aspoň zkusím napovědět jednu příčinu(kterou jak píšeš hledáš) a která opravdu může být společná nejen pro certifikované(které jsi uvedl), ale všechny přijímače. Píše se zde nejvíc o sekání PrimyHD, nemohu to potvrdit, protože toto kvaziHD téměř nesleduji, ale protože nepozoruji sekání ani na jiných HD programech a beru v potaz skutečnost, že tato stanice přešla na DVBS2 tp, navíc 8PSK 3/4, tak to odhaduji na nedostatečné nastavení paraboly. Bylo to zde už asi tisíckrát, ale je to marné, skleróza je matkou turistiky. Tedy samozřejmě, pokud není problém na straně vysílatele, popř. v kombinaci přijímač - modul - karta (někdo tu spolu se sekáním popisuje i vyskakující hlášky o oprávnění). Tyto konkrétní problémy jsou zde od většiny tázajících tak nedostatečně popsané, že se na ně nedá spolehlivě odpovědět. Tudíž to už ani nedělám. Udělal jsem to tentokrát jen proto, že uvedl svůj konkrétní přijímač, tudíž jsem si mohl dovolit vyloučit problém s nastavením paraboly a svody k přijímači, protože vím, že se u něho tento problém vyskytuje. Donekonečna připomínat všem ostatním, že se nyní zvýšily nároky na přijímací straně, tudíž ať si doladí paraboly mě už opravdu nebaví. Samozřejmě můžeš mít pravdu v tom, že budeš na jiném fóru pochopen lépe. To já nevím, doktore. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pierenebo ta černá kočka dostala TIK ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůpodla mna to nie je v naladeni paraboly..to sekanie..mne sa to zjavuje z casu na cas a potom to same mizne...bude to tym ze cosi menia v skylinku nejake parametre....skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programů@tulen, u nás taky sněží "z casu na cas" ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůAle jako můj syn měl už 3 x na seřízení komletu jiný mechaniky od jiných firem na naladěný paraboly , pokaždý byli i jiný měřící přístroje a docela tomu i rozuměli výsledek stejný . Má 85 cm G.B. parabolu a 1 LNB TWIN Black Ultra na 23.5 Astru. Kvalita 95 - 100 % podle počasí přístroj Vantage HD 8000 S ( není z těch laciných ) s novým SW a problémy má taky s HD programy na této frekvenci . Stojí to jen peníze a výsledek žádný . To jsou všichni mechanici tak neschopni ( asi jsou od DIGI TV a přešli ke Skylinku ) nebo je závada mimo území synova satelitu.Platit něco to chtějí hned , ale kvalitu ne. V Německu , v Anglii by jim dali takovým operátorům co se pohybují na hraně kvůli jejich úspoře a pohodlí a to Skylik doporučuje i menší paraboly než 80 cm na Astru. . Já neříkám , že DVBS2 8PSK je špatná jedou na to i cizí stanice ORF1 HD atd. (DVB-S2/8PSK) na 70 cm parabole 11,303/ H , ale problémy nemají jako Skylink a jejich zákazníci . Nebo mají Skylink na(nevhodné slovo) vysílací aparatůru , atd. ? Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
pierrepetrjá jsem zaznamenal to seknutí obrazu taky jen jednou za film, podle mně to může být ve špatně nastaveném řízení variabilního transport streamu , signifikantní proto je že audio stream jede dál , to že se nestejne projevuje v různých přijímačích může být dáno jiným zapojením demultiplexerů a také různou velikostí bufferů parabolu má nastavenou podle měřáku , odstup signál/šum atd. samozřejmě lepší vysvětlení jsou sněhové mraky už mě to nebaví howgh |
bobl
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůaj ja mozem potvrdit na novom ESP HD zaznamenavam jemne trhanie obrazu na starom ESP HD s epg informaciou preladte ide obraz plynulo |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Skylink sekání HD programůje to chyba na strane SL....akurat mozno to nerobia kazdyp rijimac a kazda mensia parabola..takze to neriesia..nastavili asi parametre s minimalnou rezervou..a vela resivrov si s tym nevie rady..ale kedze nie su irdeto ready tak smola.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |