![]() |
|
ČT 1 - Vyprávěj HDTeď na ČT1 v HD Vyprávěj - v HD rozlišení - trapas, horší jak NSR SD !!! Tak,takhle hnusně to ještě nevysílali !! Co si v ČT vlastně myslej ??? Jestli tak chtějí nadále pokračovat, "" NO NAZDAR "" !!!! Rv :8) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Dost pochybuju o tom,že by ten seriál byl natáčený v HD. Takže HD je pouze upscaling. Osobně tyhle věci vůbec neřeším! Nemá to smysl. Než bude HD opravdu HD, to ještě chvíli potrvá.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
KamarádeTak se dívej na fotbálek na Eurosport 2 HD/bundesliga/ na hotbirdu 13E,tam je to HD OK, a je to v českém jazyce :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
herySuper obraz R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Dělat sport v HDje to nejjednodušší HD jaké je možné dělat. Stačí k tomu HD přenosový vůz a kamery. Je to atraktivní, hezké a táhne to diváky, takže i vděčné.Dělat ale v HD televizní tvorbu je strašně těžké, je to větší problém než v případě filmu. Filmová tvorba je už od širokoúhlého formátu 35mm filmu v podstatě HD. V případě televizní tvorby je to ale něco úplně jiného. Je potřeba udělat scénu, která v HD obstojí. Kdo nebyl v televizním studiu, tak to nepochopí. Televizní rekvizity jsou nepředstavitelný švindl, který v HD okamžitě praskne. Záznamová kapacita i veškerá ostatní studiová a režijní technika vyžadují mnohem větší nároky. Produkovat běžně televitní tvorbu v HD tak bude ještě chvíli trvat. Tam je zase mnohem jednodušší vysílat v HD televizní zpravodajství, kde nejsou žádné zvláštní finanční nároky na scénu ani na moderátory. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
heryJá si snad už koupím nějakého HD " PROLAMOVAČE " R^ :laughing: |
CES
![]() |
|
EnikPekařův císař a císařův pekař o letošních vánocích ,obraz super a nemyslím že tenkrát počítaly s hd ,jen dobře naskenovali film,je to o tom že se točilo na kvalitní materiál a ne jako teď všechno se ošulit nedá RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
Tobě CESbych doporučil HDBOX 9105,nebo 9200,a byl bys spokojen!! R^Dreambox jak Tě znám bys asi po nějakém čase odstavil/hned po prvním problému!!!/To by bylo restartů,že???/ :laughing: :laughing: :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryCO ? Ná to mám Tebe kolego - jak Nohavica u Čech - ha ha... . Přítel na telefonu. R^ |
CES
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDTy by ši chčel ploglamy kvalitne za mrzky koncesionarsky peniž?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
re: .....ČT to podle mého názoru myslí jako jediná s HD vážně,vytváří v HD program,který bude moci vysílat i v budoucnu.Pochopitelně postavit pár HD kamer s patřičným přenosákem k hřišti plném čutálistů je také HD,po jehož obsahu zítra krom agenturních zpráv neštěkne pes.Takže jsem rád,že skončí chaos s ČT HD,ale rovnou bych ho nahradil plnohodnotným ČT2 HD a ČT4 HD.Jo a s tím HD Boxem 9200 to snad nemyslíte vážně...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
lubbikTo je pravda, ale nemuseli by hned "vznášet ustanovení" z každé hloupé reakce dopisujícího diváka. Osobně jsem nenalez nic rozumného na jejich plánované akci s CT1HD. Navíc v roce, kdy je olympijský cyklus a evropský šampionát v kopané s naší účastí. Naopak mi přišlo velmi uvážené a rozumné, že s HD kanálem nakládali tak jako doposud. Hold zase managerské rozhodnutí, poslední dobou z nich mám kopřivku...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDNa CT4 a CT2 v HD ma vzniknout jeste letos dalsi kanal. Mozna by to chtelo napred cist a pak nadavat. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDSeriál Vyprávěj stojí na ČT HD kvalitou obrazu za houbec pořád !!! Je hrůza hrůz. Rv |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
re: .....Na čem to sledujete,že se vám ten obraz nezdá.Vyprávěj je na velmi dobré úrovni.Pseudo HD byla třeba Pojištovna štěstí,to nebylo ani ostré,ani čisté,tolik šumu v tmavých scénách jsem neviděl.Co se ČT HD týká,tak bude jistě brzy spuštěn mix ČT2/4,to jen pár pisálků z toho udělalo "téma"...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDTAk není to tak dlouho co se "CES" chválil jak pořídil ready plazmu od panáků za pár kaček, já koukal na fotbalAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
bigjTo je ten průšvih HD i SD signálu, že ta plazma ukáže všechno, bez rozdílů značky. |
CES
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDNějak asi nikdy nepochopím jak u zobrazovače s "poloviční" zobrazovací plochou , bodů ,porovnáš HD 1080i obsah :-/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDMe taky prijde Vypravej docela v pohode, zejmena na ceske a skylink pomery. V obecnem pohledu to neni zadny velky zazrak, ale v sousedstvi toho balastu, co je jinak vysilan, me to porad prijde nadprumer. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDVyprávěj mi taky nepřijde nijak hrozný po obrazové stránce.Koukám na něj docela rád, jsou tam dobří herci. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDPár dílů jsem si prohlédl na Youtube abych náhodou nekritizoval něco co jsem neviděl. A nemýlil jsem se, byl to hnuss Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: ČT 1 - Vyprávěj HDTak ještě jedna reakce. Např vysílané MS v letech na ČT HD a nejen dnes, bylo obrazově velice kvalitní. O Vyprávěj to však rozhodně, jak jsem výše psal, nemohu říci. Takže to snad rozhodně nemá žádnou spojitost na čem se to sleduje !!! Pro upřesnění: Ferguson 8900 + Sharp LC 32D65E. |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
![]() |