Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT 1 - Vyprávěj HD

Teď na ČT1 v HD Vyprávěj - v HD rozlišení - trapas, horší jak NSR SD !!! Tak,takhle hnusně to ještě nevysílali !! Co si v ČT vlastně myslej ??? Jestli tak chtějí nadále pokračovat, "" NO NAZDAR "" !!!! Rv :8)

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Dost pochybuju o tom,

že by ten seriál byl natáčený v HD. Takže HD je pouze upscaling. Osobně tyhle věci vůbec neřeším! Nemá to smysl. Než bude HD opravdu HD, to ještě chvíli potrvá.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Kamaráde

Tak se dívej na fotbálek na Eurosport 2 HD/bundesliga/ na hotbirdu 13E,tam je to HD OK, a je to v českém jazyce :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

Super obraz R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Dělat sport v HD

je to nejjednodušší HD jaké je možné dělat. Stačí k tomu HD přenosový vůz a kamery. Je to atraktivní, hezké a táhne to diváky, takže i vděčné.
Dělat ale v HD televizní tvorbu je strašně těžké, je to větší problém než v případě filmu. Filmová tvorba je už od širokoúhlého formátu 35mm filmu v podstatě HD. V případě televizní tvorby je to ale něco úplně jiného. Je potřeba udělat scénu, která v HD obstojí. Kdo nebyl v televizním studiu, tak to nepochopí. Televizní rekvizity jsou nepředstavitelný švindl, který v HD okamžitě praskne. Záznamová kapacita i veškerá ostatní studiová a režijní technika vyžadují mnohem větší nároky. Produkovat běžně televitní tvorbu v HD tak bude ještě chvíli trvat. Tam je zase mnohem jednodušší vysílat v HD televizní zpravodajství, kde nejsou žádné zvláštní finanční nároky na scénu ani na moderátory.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

hery

Já si snad už koupím nějakého HD " PROLAMOVAČE " R^ :laughing:

CES

Enik

Pekařův císař a císařův pekař o letošních vánocích ,obraz super a nemyslím že tenkrát počítaly s hd ,jen dobře naskenovali film,je to o tom že se točilo na kvalitní materiál a ne jako teď všechno se ošulit nedá Rv

bigj

Tobě CES

bych doporučil HDBOX 9105,nebo 9200,a byl bys spokojen!! R^
Dreambox jak Tě znám bys asi po nějakém čase odstavil/hned po prvním problému!!!/To by bylo restartů,že???/ :laughing: :laughing: :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

CO ? Ná to mám Tebe kolego - jak Nohavica u Čech - ha ha... . Přítel na telefonu. R^

CES

RE: ČT 1 - Vyprávěj HD

Ty by ši chčel ploglamy kvalitne za mrzky koncesionarsky peniž?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

re: .....

ČT to podle mého názoru myslí jako jediná s HD vážně,vytváří v HD program,který bude moci vysílat i v budoucnu.Pochopitelně postavit pár HD kamer s patřičným přenosákem k hřišti plném čutálistů je také HD,po jehož obsahu zítra krom agenturních zpráv neštěkne pes.Takže jsem rád,že skončí chaos s ČT HD,ale rovnou bych ho nahradil plnohodnotným ČT2 HD a ČT4 HD.Jo a s tím HD Boxem 9200 to snad nemyslíte vážně...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

To je pravda, ale nemuseli by hned "vznášet ustanovení" z každé hloupé reakce dopisujícího diváka. Osobně jsem nenalez nic rozumného na jejich plánované akci s CT1HD. Navíc v roce, kdy je olympijský cyklus a evropský šampionát v kopané s naší účastí. Naopak mi přišlo velmi uvážené a rozumné, že s HD kanálem nakládali tak jako doposud. Hold zase managerské rozhodnutí, poslední dobou z nich mám kopřivku...

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Na CT4 a CT2 v HD ma vzniknout jeste letos dalsi kanal. Mozna by to chtelo napred cist a pak nadavat.

Mikek
Registrace: 7/2011

Seriál Vyprávěj stojí na ČT HD kvalitou obrazu za houbec pořád !!! Je hrůza hrůz. Rv

Ajap
Registrace: 12/2008

re: .....

Na čem to sledujete,že se vám ten obraz nezdá.Vyprávěj je na velmi dobré úrovni.Pseudo HD byla třeba Pojištovna štěstí,to nebylo ani ostré,ani čisté,tolik šumu v tmavých scénách jsem neviděl.Co se ČT HD týká,tak bude jistě brzy spuštěn mix ČT2/4,to jen pár pisálků z toho udělalo "téma"...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

TAk není to tak dlouho co se "CES" chválil jak pořídil ready plazmu od panáků za pár kaček, já koukal na fotbal

bigj

bigj

To je ten průšvih HD i SD signálu, že ta plazma ukáže všechno, bez rozdílů značky.

CES

Nějak asi nikdy nepochopím jak u zobrazovače s "poloviční" zobrazovací plochou , bodů ,porovnáš HD 1080i obsah :-/

bigj

Me taky prijde Vypravej docela v pohode, zejmena na ceske a skylink pomery. V obecnem pohledu to neni zadny velky zazrak, ale v sousedstvi toho balastu, co je jinak vysilan, me to porad prijde nadprumer.

Mikek
Registrace: 7/2011

Vyprávěj mi taky nepřijde nijak hrozný po obrazové stránce.
Koukám na něj docela rád, jsou tam dobří herci.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Pár dílů jsem si prohlédl na Youtube abych náhodou nekritizoval něco co jsem neviděl. A nemýlil jsem se, byl to hnuss Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Tak ještě jedna reakce. Např vysílané MS v letech na ČT HD a nejen dnes, bylo obrazově velice kvalitní. O Vyprávěj to však rozhodně, jak jsem výše psal, nemohu říci. Takže to snad rozhodně nemá žádnou spojitost na čem se to sleduje !!! Pro upřesnění: Ferguson 8900 + Sharp LC 32D65E.

Ajap
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra