![]() |
|
Optibox zebraPřestalo se mi zobrazovat aktualní EPG, poraďte mi prosím, nevím jestli je problém v mém příjimači, nebo zda normálně funguje. Děkuji |
lampo
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Optibox zebraJestli to chodilo tak stím nic nedělej.Jediná kloudná rada.Nenapsal jsi na čem a kde ti to dělá. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
Optibox ZebraAhoj z toho si nic nedelej mne nejedou HD programy na Skylinku tak jsem byl v servyse a tam mne rekly at to resim s nima ze je to certifikovanej prijmac a ze oni mne nepomuzou tak jsem volala do Skylinku a tam vse zkontrolavaly a jedine mne poradily toto at to zkusim na jine antene zjinym LNB a pokad ani tam to nepujde tak poslat na reklamaci ze tech stiznosti jim chodi hodne na tento tip prijmace .Jeste sem se optal jestly be nepomohl novej SW a on mne rekl ze zadnej novej neni k dispozicy ze zadnej oni nepostily ven takze je jen 1.07 ale na novem se pri pracuje a bude k dispozici po satelitu a samo si to natahne takze asi tak k Zebre |
George1
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Optibox zebraŽádné problémy s HD programy na zebře nemám. poslední verze softu je v2.21, předtím byla v2.19. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
sirdaA kde jsi vzal ten SW kdyz skylink zadnej nepustil? |
George1
![]() |
|
RE: Optibox zebraSW 2.21 stiahneš tu a fukneš ho tam cez usb. zmenila sa frekvencia OTA z 12565 na 12070http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=37687 |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
Optibox zebraAle to neni oficial od Skylinku kdyz jejich technik mne rekl ze oni zadnej nepustily po satelitu ,takze to zase nejakej chytrak neco udelala a pokad Skylink neco pozmneni tak to nemusi na ten SW fungovat to si radsi pockam az Skylink pusti ofiko SW do tech prijmacu ale dik |
George1
![]() |
|
RE: Optibox zebraJakto že není oficial, když jde stáhnout z TP Skylinku? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
![]() |