Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Optibox zebra

Přestalo se mi zobrazovat aktualní EPG, poraďte mi prosím, nevím jestli je problém v mém příjimači, nebo zda normálně funguje. Děkuji

lampo
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox zebra

Jestli to chodilo tak stím nic nedělej.Jediná kloudná rada.Nenapsal jsi na čem a kde ti to dělá.

koax
Registrace: 2/2008

Optibox Zebra

Ahoj z toho si nic nedelej mne nejedou HD programy na Skylinku tak jsem byl v servyse a tam mne rekly at to resim s nima ze je to certifikovanej prijmac a ze oni mne nepomuzou tak jsem volala do Skylinku a tam vse zkontrolavaly a jedine mne poradily toto at to zkusim na jine antene zjinym LNB a pokad ani tam to nepujde tak poslat na reklamaci ze tech stiznosti jim chodi hodne na tento tip prijmace .Jeste sem se optal jestly be nepomohl novej SW a on mne rekl ze zadnej novej neni k dispozicy ze zadnej oni nepostily ven takze je jen 1.07 ale na novem se pri pracuje a bude k dispozici po satelitu a samo si to natahne takze asi tak k Zebre

George1
Registrace: 7/2004

Žádné problémy s HD programy na zebře nemám. poslední verze softu je v2.21, předtím byla v2.19.

sirda
Registrace: 11/2006

sirda

A kde jsi vzal ten SW kdyz skylink zadnej nepustil?

George1

SW 2.21 stiahneš tu a fukneš ho tam cez usb. zmenila sa frekvencia OTA z 12565 na 12070

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=37687

doky
Registrace: 1/2007

Optibox zebra

Ale to neni oficial od Skylinku kdyz jejich technik mne rekl ze oni zadnej nepustily po satelitu ,takze to zase nejakej chytrak neco udelala a pokad Skylink neco pozmneni tak to nemusi na ten SW fungovat to si radsi pockam az Skylink pusti ofiko SW do tech prijmacu ale dik

George1

Jakto že není oficial, když jde stáhnout z TP Skylinku?

sirda
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra