![]() |
|
informace NIT z A 3 ?zdar, na jaké frekvenci jsou vysílány z Astry 3 ? díky...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: informace NIT z A 312,070/H , použití NIT je nejsnadnější způsob přeladění přijímače, nevím proč ji tak málo lidí používá a trápí se s přidáváním TP ručně R^ |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
použití NITJsem jedno velký plátěný oko,jak se to použije??????Jde to tady zdělit?Díky |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: informace NIT z A 3 ?není paprika jako paprika , a není siť jako siťkorkoran: NIT vyhledávání můžeš téměř v každém přijímači zapnout a potom přijímač vyhledá celou siť daného poskytovatele. Podmínkou je ovšem zadání správného transpondéru v dané siti.Pro CS/SKYLINK je to výše uvedeno ovšem jak který přijímač se s tím vyrovná je otázkou sw. některé nenajdou vše proto já používám 12168 V 27500 nebo někdy i nový SK 11836Mhz. Otázkou jsou u některých přijímačů HD programy které také někdy nenajde.Pak musíš zadat ručně. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
re-tonekDíky zkusím oboje |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
rerepotřebuji vědět,jestli se pro identifikaci družice použije její NIT pro příkaz k zastavení rotace a elevace u antény Mobilsat+,protože na ostatních předvolbách anténa zastaví, ale na Astře 3 nee :((,korkorane...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
![]() |
|
možná jěště platí tohlehttps://www.parabola.cz/prehledy/vyhledavani-podle-siti/ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
rerenejedná se mi o vyhledání cs nebo skylinku,ale jinak díky tonku,pokud má někdo tuhle anténu (mobilsat+),ať prosím vyhledá v automatu Astru 3 a ozve se...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
![]() |
|
![]() |