Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Problém s LNB TWIN

Pánové odborníci,
Nevím jaké máte zkušenosti s TVINEM LNB, protože já když jsem ho montoval sousedovi, nemohl jsem na druhém přijímači dualboxu (oba jsou Humax III) dostat signál. Na MASTERU to bylo bez problémů. Překontroloval jsem veškerá zapojení, a vše v naprostém pořádku. Proto jsem šel po LNB.
Ztisknul jsem ho silou ze stran a signál mi na druhém přijímači naskočil v plné výši a naštěstí tak zůstal. Co si o tom myslíte, asi je zralý na reklamaci? Mně připadá, že bude asi brzy na výměnu a samozřejmě, že Digi dodané LNB určitě není nové a asi ani dodavatele nezajímá, jestli je funkční :lookaround:

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s LNB TWIN

Jako uživatele tě nemusí zajímat nějaký technický podrobnosti, prostě reklamuj poskytovanou službu a je už věcí Digi, co si s tím udělají.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Jasně, ale proč by mi nemohl někdo pro mou vlastní informaci sdělit, v čem je asi problém.

Skylink + O2TV

kvasnak

Já vím, že většina z vás jste alergičtí na Digi. Berte to jako technickou záležitost, bez ohledu na platformu.

Skylink + O2TV

kvasnak

Problém Digi TV je v tom že mají plný hlavní sklad v Brně a z toho posílají všem montážníkům co u nich JEŠTĚ zůstali.Nové komponenty to asi nejsou,jsou to jen věci vrácené bývalými abonenty této služby.Já osobně jsem demontoval 4 komplety u lidí co chtěli po mě Skylink HD komplet.Za demontáž si bere Digi TV 500 Kč+doprava montážníka.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

já si myslím

že je problém v LNB TWIN !

ale zkontroluj , nebo lépe předělej "F" konektor , prohoď výstupy.

pokud je ten LNB již použitý jinde je možné že při demontáži
"F" ka došlo k uvolnění šroubení výstupního konektoru a vlivem protočení se uvnitř ukroutil střední vodič, můžeš rozdělat a opravit, ale pozor utěsnit.!
Nejjednodušší cesta je nový LNB za pár šupů. :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Problém s LNB TWIN

Ty si pri tom bol a od nás žiadaš radu - to nemá logiku. Buď rád, že to ide (ani sa mi nechce veriť, že sa Ti to takto podarilo spojazdniť). A ak by to vypadlo - len reklamácia a nezáleží vôbec na satelitnej platforme.

emo53

tonek

Také mě napadlo prohodit na LNB výstupy a žádná změna na přijímačích nenastala. Také jsem z toho byl "Jelen", protože s tímto problémem jsem se dosud nesetkal.

Skylink + O2TV

kvasnak

tonek

Konektory jsem též kontroloval. Proto je divné, že až zmáčknutím samotného TWINU ze stran, signál na druhém přijímači naskočil.

Skylink + O2TV

kvasnak

asi si ho

PROFOUK ! :8)

tonek
Registrace: 1/2009

To ti fakt nedošlo, že je ten konvec posmrti? :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

emo53

Proč by to nemělo logiku. Prostě bych rád věděl, zda se někdo s tímto problémem setkal.

Skylink + O2TV

kvasnak

Pitomec

Já raději majitele upozornil, že mu může kdykoliv kleknout.

Skylink + O2TV

kvasnak

koupit nový twin

taky doporučuji koupit nový twin (zjistit si v recenzích který je kavlitní -nemyslím šum.číslo ale výdrž).Já před lety koupil dva stejné twiny a cca souběžně začaly blbnout. Koupil jsem jeden nový (jinou značku) a vyměnil a mám klid. Druhý zbývající pořád často blbne.

jwalker
Registrace: 5/2011

Téma: Problém s LNB TWIN

A ty si myslíš, že pod tím plastovým krytem je nějaká elektronika, kterou si zmáčknul??? Musel by jsi mít sílu jako ďábel, pokud by jsi zvládnul promáčknout samotné tělo LNB, které je většinou kovové...Nejspíš tam máš vakl na konektoru nebo uhnilý f-ko.

dvb.cz
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra