![]() |
|
Skylink: Film+ bude v MPEG-2vítejme v kocourkověVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2V com vlastne spociva rozdiel vysielania mpeg2 SD a mpeg4SD? |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
tophunterHlavní přínos je úspora místa na transponderu. V případě kodování v mpeg4 ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
korokJestli stojí obsah za to co si psal, nech na jiných. Jistě si i tento kanál najde své publikum u Skylinku. ;) Obzvlášť potenciální přeběhlíci remcali, že bez Filmu+ nemá smysl přecházet. Tak snad někteří přestanou remcat a přeskočí na druhou, modernější palubu.:laughing: ;)Pokud ti ten kanál nic neříká, nemusíš si ho platit.... ;) Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2Ale inu moznost nema, lebo bude v baliku multi, kombi, multi hd :)) musi si pockat na balicek mojich 6 v Skylinku :8)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2mna byteda dost zaujimalo kedy predstava tie nove baliky..asi az po tom co rozsiria ponuku..a to moze este trvat..nelokalizovane programy od SPI...dalsie od cslinku..AXN minimax...s JOJ HD uz ani nepocitam.. :-/skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2No som zvedaví či to pojde aj na CRW ,kedže bude poskytovany aj predplatiťelom MULTY ,toť uvidíme či nebude Dyskriminácia. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153jsi spadl z jahody na hlavu? Co má společnýho cryptoworks s multi???? :))) Prostě na starých kartách nic přidávat nebudou.... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2pistokejasne ze to na cw kartach nepojde..s tym vobec nepocitaj..sli by sami proti sebe..cw potrebuju utlmit ako povedali uz na cw nepridaju nic obavam sa ze uz ani neplatene ak sa nejake budu pridavat tak lne na irdeto skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2jako takový starosti bych chtěl mít, já jedu na karty ICE a mám to totálně v p-ICE :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2jj ja to mam tam tiez aj s platenou ponukou kym nenavysia bitrate u sd stanic tak o to nezavadim..za tie mazanice neplatim! ;Pskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenChyba není na straně skylinku, ale u tebe..... asi máš moc velkou obrazovku :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
ClapciJa to mám na čistej IRDT CSlink mne to nervy netrhá ,tu ich ICE si premna zamna mozu strčiť ,aj stim pridanim Film+. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2mam 37 palcovu obrazovku...som predpokladal ze na vacsej sa to nebude dat pozerat..ale uz ani na 37ke? no pekne ideme..asi vytiahnem z pivnice crt 55 cm....ta by zvladla aj digi tv ..vlastne je to pomaly to iste :fuming:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
zabudol somToť vraveli že ani v MPEG-2 už nič pridávať nebudu :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2sag oni to de facto ani nepridavaju...len pripoja caid-y..pre skylinkacov..sag je to jeden majitelskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenSkoro bylo lepší, když jsi byl pod citronem. Ty tvoje nářky, to je fakt něco. Pořád to samé dokola, jak kolovrátek.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2no šag je to pravda.za to ze to sledujes na crt 55 cm ja nemozem..ze to nevidis ..tie mazanice..cafskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2tulen, zabudol si dodat, ze mas LCD, s plaznou 42" totiz nemam ziadny problem :) |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2feri33mam plazmu. ale je to o nicom aj na nej. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenNemám žádnou CRT55. Mám 37" placku od Panasonicu. Já nikde netvrdím, že obraz je špičkový, ale za mazanice to zkrátka nepovažuji. Ty tvoje nářky furt dokola, to je extrém. Prostě podle mě nemají opodstatnění. Nesmíš se na ten obraz dívat z jednoho metru.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2MPEG4 obsahuje veľa z MPEG2,ale 4-ka je dokonalejšía technologiou,2-ka bola vyvinutá pre rozlíšenie 720/576 obrazových bodov,je fakt že podporuje rozlíšenie HDTV 1920/1080-50 snímok,4-ka je efektnejšia v prenose dát od niekoľko kilobitov za sek,do niekoľko megabitov za sek.,lepší efekt kodovania,odolnosť voči chybám,bohatší obsah profilov 2D,3D,..... |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
joscerok. pozeram na to z 2 a pol metra...ale skusim to pozerat z kuchyne to mam cca 5 metrov..od stolicky od pc.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2tulenmal dávno preist na hd ponuku nefrlal by tolko ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2ale jak poznám tulena aj hd by ofrfral že je málo ostré ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink: Film+ bude v MPEG-2jupiuz som mal par mesiacov predplatene HD aj HBO HD..celkom fajn..aj ked obcas tiez kockuje a seka..tak pockam kym dokockuje a doseka skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |