![]() |
|
CS Link arogantniTak mi dneska volali z CS Linku. Ze mam vymenit kartu, protoze CW konci - a ze mi to umozni zadarmo. Zadarmo spociva v tom, ze zaplatim nejakej balicek Skylinku na pul roku :8) Jeste bych vydrzel ten nesmysl "zadarmo". Ale co prislo potom, to uz je zarazejici. Na moji poznamku o cene balicku a srovnani s cenou UPC jsem musel absolvovat prednasku o strasne kvalite UPC, o tom, jak klidne budu pul dne bez televize a ja nevim, jake dalsi blaboly. Skoncilo to vyhrozovanim, ze vymenit to musim a hotovo. Nevim, koukam na Skylink, CS Link i UPC a mizerie je to tak nejak vsude. Kde sebrali odvahu takhle plivat na ostatni ? Rv Neco mi rika, ze si Holandani s tim hybridem CS-Skylink kopou hrob. :fuming: |
mufik
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 52 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
zorimas pravdu..a je mi tych dilerov na telefone v call centrach luto..ale rozhodli sa sami do toho ist je predpoklad ze na to odrbavanie klientov maju silnyzaludok..je to ich rozhodnutie..moje zase je neakceptovat tie ponuky..v zasade tie ponuky newmozu byt nikdy vyhodne pre klienta ale len pre firmu..inac by sa "nezaplatili"skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
vymažte číslotelefonu ve "správě zákazníka" a budete mít klid.Už to tady někdo navrhoval. ;) Mě volali snad 2-3 kráte do týdne a pořád něco nabízeli.Nechcete tamto a tohleto my jsme lepší atd.když sem se jich na to zeptal v čem jsou lepší tak nevěděli odpovědět.Mě tady nebavilo poslouchat ty únavný kecičky a nejhorší bylo že to dokázalo to volání vytočit"starou" co pořád votravují.Tak jsem to ČÍSLO TELEFONU :) asi před rokem vymazal a od té doby je klid a NIKDO :) nevolá R^ .A když od providera něco potřebuji tak není problém mu buďto zavolat nebo poslat mail. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantnijj vcera som ho zmazal a je konecne ticho..ale v sprave kariet na skylinku sa vymazat neda.. ;Pskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulentaky tady nepíši o "Sky" ale píše se zde o CS. ;) A ve správě karet na sky se to dá taktéž lehce vymazat. :bigeyes: stačí se podívat do "registračních údajů" ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33no ved prave. skusal som to..ale je to povinny udaj..takze sa to zmazat neda len napisat tam vymyslene cislo..ale najdi cislo ktore nikto este nema pridelene :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulennapiš tam dvě jedničky a uvidíš jaký máš čísloO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33ok. R^ R^skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: CS Link arogantniTo vymazávání tel. čísla mě moc chytré nepřijde. Až vypnou Novu a Primu jako to dělali před dvěma roky.... :))) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
už mám v telefonuasi 20 čísel CSlinku a k nim přiřazeno vyzvánění "ticho",docela pohoda,někdy překvapí dalším číslem,je to hovor na 10s,hned jim sdělím,že jsem v zahraničí a platím příjem hovoru,je klid R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniMám jich asi jen 10 a buď to típnu hned, nebo řeknu, že mám zrovna dnes úmrtí v rodině :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantnimám k tomu opravdu hodně co říci,ale prdim na to:-)) prostě jak napsal Jupí,tak s tím bych souhlasil...to je celé co k tomu písnu:-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantnimufik, kartu menit nemusis a z tohto dovodu ani na silu nemusis prechadzat do SL. CW sice konci, ale zatial nejako nevedia (alebo nechcu) v SL/CL povedat presny termin, kedy s tym definitivne seknu. Predpokladam, ze ak nastane ten cas, a bude nutne vymenit kartu, vymyslia lepsiu akciu (minimalne financne), aby im ludia namiesto nepoutekali ku konkurencii. Teraz sa oplati ist z CL do SL ib aniekomu kto ma zaujem o HD programy, alebo o cosi z ponuky SL, co nema v CL. Inac to zatial nema vacsi vyznam. |
Igwar
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: CS Link arogantniDalej, co sa tyka porovnania SL/CL a UPC, prve menovane je stale vyhodnejsie. Co sa tyka "bezplatnej" ponuky. Pri SL/CL das nejaky 60€ za kartu a dalej netreba platit nic aj 5-10 rokov. Pri UPC karta stoji 20€ a kazdy rok sa plati poplatok 20€. Cize po piatich rokoch pri UPC dvojnasobne preplatis cenu SL karty... Obdobne je to pri platenych programoch. V CL/SL si predplatis platenu ponuku na kolko chces za urcitu cenu na mesiac. V UPC sa musis viazanostou upisat na 12 mesiacov, aby si mal na mesiac tuto istu cenu, inak je cena na mesiac tak 2x vyssia. Vsetko ma svoje vyhody i nevyhody. |
Igwar
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 191 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
![]() |