![]() |
|
Televize SAMSUNG UE32D5000Prosím o radu.U tohoto televizoru se 1x za den objeví nápis v pravém rohu obrazovký:TELEVIZOR SE AUTOM. VYPNE.STISKNUTÍM TLAČÍTKA OK PONECHÁTE TELEVIZOR ZAPNUTÝ.Podotýkám,ženaprogramování vypnutí je ve stavu VYPNUTO.Provedl jsem restart přes PLUG-PLAY a opětovné naladění,přesto se opět nápis objevil následující den.Předem děkuji za věcné rady. |
edasin
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Televize SAMSUNG UE32D5000je prednastavený automaticky. po stisknutí akéhokolvek tlačidla na DO sa vypnutie posunie o prednastavený čas.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Televize SAMSUNG UE32D5000Tuším že tam někde je položka něco jako EKO nastavení, a tam je defaultně nastaveno vypnout po 4 hodinách provozu. Zkus to pohledat a vypnout. Z hlavy přesně nevím, kde ta položka je :( |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Televize SAMSUNG UE32D5000Ako píše krtan tak sprav,aj mne to tak išlo. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Televize SAMSUNG UE32D5000Ja som niečo podobné s PHILIPS-om, furt z vrchu sa ukazovala reklama čo to všetko dokáže.Tolko som to hladal až som našiel položku "prevádzka obchod" alebo "použitie doma" dal som použitie doma a prestalo, takže krtan bude mať pravdu ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Televize SAMSUNG UE32D5000Skutečně v sekci EKO nastavení bylo u autom.vypnutí nastaveno -ZAPNUTO-.Díky všem. |
edasin
![]() |
|
Aka je vaša spokojnosť?Idem tento o týždeň kupovať do spalne.Akosi mizne z predaja.že by končil tento model?Ako ste s ním spokojný?Ako je uhol mierne zospodu Nejde do negatívu?ked budem ležať v posteli. Ja mam UE40C7000 a zatial OK |
stanob
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Televize SAMSUNG UE32D5000Osobně moc nevím. Já ji jen koupil mamině, zapojil a nastavil, takže moc jsem se na ni nenadíval. Ale za tu chvilku co jsem si s tou TV hrál, tak z ní mám docela dobrý dojem. Tedy až na to chobotské řazení naladěných programů :))) |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Televize SAMSUNG UE32D5000a to má byť 32-ka TV?tak do kúpelky alebo vedľa |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
RE: Televize SAMSUNG UE32D5000Máme v rodině 4 ks tohoto typu a můžu říct ze zkušenosti že má tato televize v této cenové skupině bezkonkurenční obraz.Ovšem je to jen můj názor.Potvrzuji že řazení programů je neštěstí.Jinak doporučuji. |
edasin
![]() |
|
![]() |