![]() |
|
zmena registrácieDobrý večer!Dnes som preregistroval kartu T-T z českého občana na mňa.Vie niekto či je potrebný aj súhlas predošlého "majiteľa" karty?Nerád by som o kartu prišiel. |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: zmena registrácieAhoj. Asi by bylo vhodné informovat operátora o změně majitele. Aby si nemysleli ,že je kradená.Asi tak.Určitě byl registrován na Skylink stránce tak v kontaktujte nás nebo napište nám nevim jak to tam přesně je at napíše změnu majitele a číslo karty.Tot vsjo ;) at se daří.Pokud původní majitel nekomunikuje tak jim napiš sám.Adresu od koho ji máš přeci znáš. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: zmena registrácieNenapísal si,ako si kartu preregistroval,lebo od určitej doby to ide iba cez formulár,či už poštou,alebo cez web.Tak,preregistrovať Ti to môžu iba na Skylinku.Všetko,okrem mena a priezviska sa dá aj priamo cez web,ale to musíš poznáť prihlasovacie údaje.Tak ako?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
zmena registrácieNo vyplnil som formulár zo stránky skylink-prevod do wordu,potom znovu preskenovanie do pdf.A teraz pozor!Poslal som to na mail,ktorý bol vyznačeny na formuláry a v skylinku mi povedali,že to je špatny mail,že to musím poslať na oficialny Skylinkovi mail.No skrátka "neskutočné"!!!! |
sestak78
![]() |
|
RE: zmena registrácieNo veď,písal si,že si preregistroval,už som sa zľakol,ako si to dokázal,ja to pre istotu robím poštou a je pokoj,potrvá to síce pár dní,aj teraz som konroloval preregistráciu,ktorú som zasielal 23.2.obyčajným dopisom.Už je to preregistrované,už som len zriadil zákaznický účet a basta.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
zmena registrácieA s tou mojou to vezerá ako?Podla teba.Myslím,že je to všetko OK,lebo potom už neviem! |
sestak78
![]() |
|
RE: zmena registrácieNo ak si tam uviedol všetko ,čo treba a poslal tam,kde Ťa odporučili,tak Ti to za pár dní preregistrujú.Samozrejme musí byť uvedené presné meno a priezvisko bývaleho majiteľa karty,lebo ak tam niečo nesúhlasí,tak zabudní,že to preregistrujú.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: zmena registrácieJa som sa znažil ešte v roku 2010 a 2011,dať na poriadok karty mojích zákazníkov a aj sa my to podarilo až na dve výnimky,kde majitelia nejak váhali s tou preregistráciou,alebo tam bolo uvedené špatné méno a preregistácia sa nepodarila a teraz,keď si chceli urobiť výmenu,už bolo pozde,našiel sa chytrák,ktorý si v Dečíne s ních asi urobil biznis.Pri tohtoročnom opätovnom pokuse o preregistráciu zo Skylinku odpovedali,že už bola vykonaná výmena karty.Karty sú obe registrované na Pavla Švába,čo potvrdil aj Skylink a preto nemôže s tým nič robiť,hoci sme aj poslali fotokópiu pôvodnej karty.Nuž podvodníci sa nájdu a tento dotyčný menovaný,respektívne jeho syn s ktorým som mal korektné vzťahy,keď sme robili registrácie ešte v roku 2007 teraz sa ani neunúva odpovedať na emaily.Niečo za tým bude.Určite toto nie sú ojedinelé prípady,takých je a bude určite dosť.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
JménoA jak ses dozvěděl jméno toho člověka? Já mám podobný problém. Kámoš má kartu (přes mne) a já nikde u známých, příbuzných, ani kamarádů nemohu dohledat registraci (jiným způsobem jsem ji ale získat nemohl !!). Info ze Skylinku = napsat formulář bez jména původního zaregistrovaného a do kolonky "způsob nabytí" vypsat, jak jsem kartu získal. Mám ovšem strach z toho, že budou toho původního majitele kontaktovat (na formuláři dole je to tak doslova napsáno) a když nedá souhlas s převodem, jednoduše ostrouhám. A to třeba jenom proto, že si to dotyčný (kterého - aspoň si myslím - dokonce znám) možná už ani nepamatuje. SKYLINK MNE UBEZPEČIL, ŽE OD NICH JMÉNO STARÉHO DRŽITELE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEZÍSKÁM. A teď mi poraďte, jak z toho ven... |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: zmena registrácieRobil som tých preregistrácii hodne,spoliehal som sa na údaje.ktoré som mal uchované,keď sme to registrovali a tak u väčšine ani problém nebol.Keď súhlasilo priezvisko a meno u bývalého majiteľa a všetký potrebné údaje o novom majiteľovi boli na formulári uvedené,tak vždy to preregistrovali bez problémov. U dvoch s vyskytol problém u mena a tam preregistráciu neurobili a dokiaľ som sa dopatral po správných údajoch k tým dvom kartám,tak už to nejaký chytrák zneužil.Je možné,že ten na koho je to registrované o tom ani netuší,neviem,túto teóriu zase nepotvrdzujú neodpovedané emaily adresované do rodiného kruhu adresátou kariet.Neviem,že by si nejak overovali u bývalého majiteľa karty súhlas,keď mnoho tých registrácii vôbec neobsahuje tel.čísla a tobôž nie emeilové adresy.Skôr si myslím,že keď súhlasia údaje,tak to preregistrujú.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: zmena registrácieEšte som dáčo zabudol.Karty,ktoré boli registrované v začiatkoch poväčšine iba písomne,tak s týma bol najmenší problém.Tie nemali zradený zákaznický účet,tam som ten účet iba zriadil a mal som všetko čo som k preregistrácii potreboval a tá sa v minulostí dalo urobiť aj cez web.Vyskúšaj tú Tvoju čí ma zriadený účet.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
PřeregistraceNo u mé konkrétní karty sice jde určitě o hodně starou registraci, ale myslím, že dotyčný má dnes jistě další (jinou) kartu a když se k ní udělá zákaznický účet na webu Skylinku, tak se tam automaticky objeví i ta stará karta (karty), které byly na jeho jméno registrované písemně už dříve. Já mám ten problém, že právě nemohu dohledat konkrétní jméno ke konkrétní jedné kartě, takže mám dost problém. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: zmena registrácieZákaznik môže mať aj viac kariet a každá môže mať svoj účet,je to bežné.Daj zabudnuté heslo a zistíš,či má účet,alebo nie.Ak vypíše,že príhlasovacie údaje boli odoslané na email,tak už účet má,tak už len zistiť presne meno a priezvisko a poslať formulár na preregistráciu.Snáď máš ssvojho predajcu,ktorý Ťa pozná a poskytne Ti potrebné údaje,ak ich nepoznáš.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: zmena registrácieAlebo napíš na email:letas@centrum.skPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
![]() |