Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

zmena registrácie

Dobrý večer!Dnes som preregistroval kartu T-T z českého občana na mňa.Vie niekto či je potrebný aj súhlas predošlého "majiteľa" karty?Nerád by som o kartu prišiel.

sestak78
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zmena registrácie

Ahoj. Asi by bylo vhodné informovat operátora o změně majitele. Aby si nemysleli ,že je kradená.Asi tak.Určitě byl registrován na Skylink stránce tak v kontaktujte nás nebo napište nám nevim jak to tam přesně je at napíše změnu majitele a číslo karty.Tot vsjo ;) at se daří.Pokud původní majitel nekomunikuje tak jim napiš sám.Adresu od koho ji máš přeci znáš.

koax
Registrace: 2/2008

Nenapísal si,ako si kartu preregistroval,lebo od určitej doby to ide iba cez formulár,či už poštou,alebo cez web.Tak,preregistrovať Ti to môžu iba na Skylinku.Všetko,okrem mena a priezviska sa dá aj priamo cez web,ale to musíš poznáť prihlasovacie údaje.Tak ako?

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

zmena registrácie

No vyplnil som formulár zo stránky skylink-prevod do wordu,potom znovu preskenovanie do pdf.A teraz pozor!Poslal som to na mail,ktorý bol vyznačeny na formuláry a v skylinku mi povedali,že to je špatny mail,že to musím poslať na oficialny Skylinkovi mail.No skrátka "neskutočné"!!!!

sestak78

No veď,písal si,že si preregistroval,už som sa zľakol,ako si to dokázal,ja to pre istotu robím poštou a je pokoj,potrvá to síce pár dní,aj teraz som konroloval preregistráciu,ktorú som zasielal 23.2.obyčajným dopisom.Už je to preregistrované,už som len zriadil zákaznický účet a basta.

letas

zmena registrácie

A s tou mojou to vezerá ako?Podla teba.Myslím,že je to všetko OK,lebo potom už neviem!

sestak78

No ak si tam uviedol všetko ,čo treba a poslal tam,kde Ťa odporučili,tak Ti to za pár dní preregistrujú.Samozrejme musí byť uvedené presné meno a priezvisko bývaleho majiteľa karty,lebo ak tam niečo nesúhlasí,tak zabudní,že to preregistrujú.

letas

Ja som sa znažil ešte v roku 2010 a 2011,dať na poriadok karty mojích zákazníkov a aj sa my to podarilo až na dve výnimky,kde majitelia nejak váhali s tou preregistráciou,alebo tam bolo uvedené špatné méno a preregistácia sa nepodarila a teraz,keď si chceli urobiť výmenu,už bolo pozde,našiel sa chytrák,ktorý si v Dečíne s ních asi urobil biznis.Pri tohtoročnom opätovnom pokuse o preregistráciu zo Skylinku odpovedali,že už bola vykonaná výmena karty.Karty sú obe registrované na Pavla Švába,čo potvrdil aj Skylink a preto nemôže s tým nič robiť,hoci sme aj poslali fotokópiu pôvodnej karty.Nuž podvodníci sa nájdu a tento dotyčný menovaný,respektívne jeho syn s ktorým som mal korektné vzťahy,keď sme robili registrácie ešte v roku 2007 teraz sa ani neunúva odpovedať na emaily.Niečo za tým bude.Určite toto nie sú ojedinelé prípady,takých je a bude určite dosť.

letas

Jméno

A jak ses dozvěděl jméno toho člověka? Já mám podobný problém. Kámoš má kartu (přes mne) a já nikde u známých, příbuzných, ani kamarádů nemohu dohledat registraci (jiným způsobem jsem ji ale získat nemohl !!). Info ze Skylinku = napsat formulář bez jména původního zaregistrovaného a do kolonky "způsob nabytí" vypsat, jak jsem kartu získal. Mám ovšem strach z toho, že budou toho původního majitele kontaktovat (na formuláři dole je to tak doslova napsáno) a když nedá souhlas s převodem, jednoduše ostrouhám. A to třeba jenom proto, že si to dotyčný (kterého - aspoň si myslím - dokonce znám) možná už ani nepamatuje. SKYLINK MNE UBEZPEČIL, ŽE OD NICH JMÉNO STARÉHO DRŽITELE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEZÍSKÁM. A teď mi poraďte, jak z toho ven...

PeVy
Registrace: 2/2006

Robil som tých preregistrácii hodne,spoliehal som sa na údaje.ktoré som mal uchované,keď sme to registrovali a tak u väčšine ani problém nebol.Keď súhlasilo priezvisko a meno u bývalého majiteľa a všetký potrebné údaje o novom majiteľovi boli na formulári uvedené,tak vždy to preregistrovali bez problémov. U dvoch s vyskytol problém u mena a tam preregistráciu neurobili a dokiaľ som sa dopatral po správných údajoch k tým dvom kartám,tak už to nejaký chytrák zneužil.Je možné,že ten na koho je to registrované o tom ani netuší,neviem,túto teóriu zase nepotvrdzujú neodpovedané emaily adresované do rodiného kruhu adresátou kariet.Neviem,že by si nejak overovali u bývalého majiteľa karty súhlas,keď mnoho tých registrácii vôbec neobsahuje tel.čísla a tobôž nie emeilové adresy.Skôr si myslím,že keď súhlasia údaje,tak to preregistrujú.

letas

Ešte som dáčo zabudol.Karty,ktoré boli registrované v začiatkoch poväčšine iba písomne,tak s týma bol najmenší problém.Tie nemali zradený zákaznický účet,tam som ten účet iba zriadil a mal som všetko čo som k preregistrácii potreboval a tá sa v minulostí dalo urobiť aj cez web.Vyskúšaj tú Tvoju čí ma zriadený účet.

letas

Přeregistrace

No u mé konkrétní karty sice jde určitě o hodně starou registraci, ale myslím, že dotyčný má dnes jistě další (jinou) kartu a když se k ní udělá zákaznický účet na webu Skylinku, tak se tam automaticky objeví i ta stará karta (karty), které byly na jeho jméno registrované písemně už dříve. Já mám ten problém, že právě nemohu dohledat konkrétní jméno ke konkrétní jedné kartě, takže mám dost problém.

PeVy
Registrace: 2/2006

Zákaznik môže mať aj viac kariet a každá môže mať svoj účet,je to bežné.Daj zabudnuté heslo a zistíš,či má účet,alebo nie.Ak vypíše,že príhlasovacie údaje boli odoslané na email,tak už účet má,tak už len zistiť presne meno a priezvisko a poslať formulár na preregistráciu.Snáď máš ssvojho predajcu,ktorý Ťa pozná a poskytne Ti potrebné údaje,ak ich nepoznáš.

letas

Alebo napíš na email:letas@centrum.sk

letas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra