![]() |
|
vypadavani obrazu zvuku na skylinkuZdravím,mam problem s příjmem tv od Skylinku. Jde o to že signál ukazuje 100% 97% ale sekaji se programy vypadava hlas. děla to jenom astra 3, Astra 1 je ok. tak by chtelo asi poladit konvertor ne? ale čekal bych že ukazatel signalu bude třeba na 50%...ja mam 100% Co myslíte? a ktery konvertor je na astru 3 při pohledu když jsem za parabolou? |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: vypadavani obrazu zvuku na skylinkuJe to ten vlevo. Ten v pravo je na Astru 19,2.Jednoduchá zkouška zakrej ho.Spadne signál .Ten to je.Záleží na kterou drůžici šilháš a která je přímo. Nic tak těžkého .Ahoj.Někdy stačí mírně pootočit konvertorem skew |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: vypadavani obrazu zvuku na skylinkujj dobrý napad zakrýt :)zitra to zkusím. když pootočím konvertorem tak se zmení sila signalu ta je ted 100-97% to nechapu kdyby tam bylo málo je to jasny... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: vypadavani obrazu zvuku na skylinkutaky se mi po přeladění občas objevý kostičky u nova HD i prima, kvalita signálu u novy 90%,síla 100%,konvertorem sem to zkoušel poladit a furt stejný,tak už nevím co stím.... |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
Re:Vypadávání obrazuMůže to být i dekódovacím modulem, jestli nemá ještě starý firm. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Re:Vypadávání obrazuKonvertor na Astru 3 je zpravidla v ose paraboly, ale ojediněle může být i mimo a to pak pouze vpravo při pohledu ze zadu paraboly. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
je to dávnohttps://www.parabola.cz/forum/topic-69336/R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: vypadavani obrazu zvuku na skylinkuSíla a kvalita znázorněna v přijímačích je pouze orientační údaj. Již o tom zde bylo napsáno nemálo poznámek, ale základním měřeným parametrem by mělo být např. BER před Viterbi....ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice a samozřejmě, že naprostá většina lidí nemá adekváktní měřící přístroj. Já si taky nechci dělat diagnostiku motoru na Audině kapesní kalkulačkou... :laughing:DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
ve středu nebo v úterýať je v ose ten či ten pro MB Astra 23.5 East + A 19.2 E(a pro Koaxe) je na A 23.5 vždy ten PRAVÝ a ktery konvertor je na astru 3 při pohledu když jsem za parabolou? Registrován: 01/2006, Autor: tompr Je to ten vlevo. Ten v pravo je na Astru 19,2.Autor: koax |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |