![]() |
|
vychechlany motorstozarek na motoru se mi zda nejak prilis vychechlany, urcite nedrzi rovne, obcas teda stane, ze mi spadne antena o nejaky ten milimetr dolu atd...da se nejak dotahnout nebo neco podobneho?? |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: vychechlany motor13 klíč to spraví. Stačí jen dotáhnout. ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: vychechlany motora na ktorú stranu to má doťahovať? aj to treba napísať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: vychechlany motornemyslim to, ze bych mel zle upevneny motor...myslim ten drzak, co jde z motoru a otaci :)) nevim nazev! |
martin09
![]() |
|
myslíšnohu? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: vychechlany motordejme tomu :D ta se da teda taky normalne dotahnout?? |
martin09
![]() |
|
RE: vychechlany motorzralok, svorka, strmen?🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: vychechlany motornetusim chlapi :) jeste pred hodkou jsem mel na balkone motor, ted tam mam dokonce nohu se zralokem :))) |
martin09
![]() |
|
RE: vychechlany motorsi nikdy nevidel zralociu nohu na tanieri? :laughing:🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
kašlina název a hybaj dotahovat,doufám,že to máš pojištěno lankem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: vychechlany motorNo já bych z Tvého popisu řekl, že to bude vychechlané vevnitř motoru - ozubená kolečka či co tam kýho výra je. Talíř se zastaví a při závanu větru se to prostě posune v rámci té vůle, která vznikla. Pochybuji, že to půjde jen tak spravit, jak dlouho ho máš?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: vychechlany motorpodle dotazu a pak reakcí to vypadá že si někdo dělá srandu, a to jsem napsal slušně. :-/ Motor na balkoně a neví název? :lookaround: |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
@fitipaldiSrandu si spíše dělají reagující. Tím že neví název, nemyslel typ motoru, ale jak se "nadává" té noze od motoru (v prvím popisu to nazývá "stožárkem"), na které je anténa a která je dle jeho popisu nejspíše vychechlaná vevnitř. Stačí jen pořádně číst...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: vychechlany motorno 5 let to uz bude, co motor mam |
martin09
![]() |
|
už si toopravil? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr