![]() |
|
Problém ALMA SATmam přístroj ALMA sat 1000 od T-Mobile ale kartu v něm mám od skylinku.Problem je v tom ze při každem vypnuti a znovu zapnuti musim znovu a znovu ladit kanaly.Mužete mi prosim poradit v cem je problem |
Radek66
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Problém ALMA SATneznám T-Mobile boxy asi nějaká vychytávka první co bych skusil je přehrát fw :8)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
první co bychzkusil,kontaktovat dodavatele zařízení pro příjem,T-Mobile,platíš?,tak ať se postarají,hlavně tam necpi nějaké softy,mohli by říci,že jsi si to pokazil sám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Problém ALMA SATpochopil jsem že na T-Mobile hází bobek :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Problém ALMA SATNic o tom nevim,muze byt otazkou,zda je komplet T-MOBILE od napr.ALZY,nebo jako vyhodny ,mesicne placeny set od T-MOBILE (ze zastavarny). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Problém ALMA SATMoje známá měla stejný problém a pomohla až výměna přístroje operátorem. Doporučuji stejný postup! |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
AlmaJenom potvrzuji, byl jsem na přelaďování u zákazníka a problém se také projevil po vypnutí a opětovném zapnutí přes dálkový ovladač byl přijímač vymazaný. Do přijímače jsem zkoušel nahrát setting pomocí flash d. a potom i ručně (samozřejmě jsem vždy dal před laděním tovární nastavení) bohužel nepomohlo nic ! Přijímač musel na reklamaci. :bomb: |
pl504
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
Radek66A dělá to ve spojení T-mobile přístroj + karta Skylink a i ve spojení T mobile přístroj+T-mobile karta? Máš možnost toto zkusit?Podle toho bys věděl, zda reklamovat přístroj(pokud budou zlobit obě karty) nebo přehrát soft(pokud bude zlobit jen Skylinková)! :(( Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Problém ALMA SATPřijímač není od T-mobile, byl zakoupen v prodejně se sat. technikou včetně karty Skylink. |
pl504
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
tak seobrať na prodejce,ať ti to rozchodí,nic tam necpi,nebo ti to nemusí reklamovat,ať ti to nacpe on R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Problém ALMA SATDiky za radu trochu jsem si s tim pohral a zatim to slape nic jsem neprehraval. |
Radek66
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Problém ALMA SATNo, tak to je super. "Trochu jsem se s tim pohrál....." To kdyby ti někdo napsal na tvůj dotaz, tak tady skáčeš.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
![]() |